Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Azzal, hogy az első falevek sárgába fordultak, hivatalosan is beköszöntött az ősz. Az évnek azon időszaka ez, ami az elmúlásról, lezárásokról szól. Ilyenkor mindenki kicsit elcsendesedik, és elkezd befelé figyelni. Ez így van jól – hiszen lelkünknek is szüksége van néha egy kis figyelemre. Hogyan tudjuk a lehető leghasznosabban kihasználni az előttünk álló időt, és maximálisan feltölteni lelkünket a tél beállta előtt? Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtünk néhány hasznos módszert.  

Ősszel egy kicsit mind elcsendesülünk

Ahogy egyre zordabbá válik az időjárás, ahogy egyre inkább megváltozik a minket körülölelő természet, ahogy egyre korábban sötétedik, valami bennünk is változásnak indul. A nyári nyughatatlanságot, jókedvet, életerőt elraktározzuk egy dobozba, és egy másikat szedünk elő, ami lelassulást, elcsendesedést, befelé figyelést hoz magával. 

Olyan, mintha biológiai óránk tudná, most jött el az ideje, hogy kicsit magunkra koncentráljunk. Mintha lelkünk már most jelezné, feltöltődésre, csendre van szüksége ahhoz, hogy megbirkózzon az előttünk álló téli szürkeséggel. 

Elképzelhető, hogy észrevesszük, most egy kicsit több pihenésre, kikapcsolódásra van szükségünk. Kicsit kevésbé vágyunk emberek közé, jobban esik otthon bekuckózni. Ez teljesen természetes! Felesleges most ellenkezni, inkább használjuk ki az időt, hogy egy kicsit gondoskodjunk lelkünkről. 

Ne engedjen a negatív érzelmeknek

Míg vannak, akik örömmel vetik bele magukat az őszbe, mások számára az évszakok változása negatív érzelmeket hoz felszínre. Ahogy elkezdünk befelé figyelni, előbukkanhatnak azok a lelki sebek, a feldolgozatlan traumák, az önmagunkkal vívott harcok, amelyek a mélybe ránthatnak. 

Nem baj, ha ezt az időszakot arra használjuk fel, hogy kibogozzuk érzelmeinket, és szembesüljünk a lelkünk számára megemésztetlen dolgokkal. Ha tisztábban látjuk ezeket, máris tettünk egy lépést annak érdekében, hogy meggyógyítsuk saját magunkat. 

Azonban ne hagyjuk, hogy a negatív gondolatok elvegyék előlünk az utolsó fénysugarakat is! 

Tartsuk szem előtt, hogy mielőtt rátalálunk a békére, harmóniára, mindig lesznek előttünk nehézségek, megoldásra váró problémák. De ha azon dolgozunk, hogy minél erősebbé tegyük lelkünket, akkor nem kell attól félnünk, hogy összeroppanunk a terhek alatt! 

Hogyan töltse fel lelkét?

Lelkünknek éppúgy szüksége van a gondoskodásra, mint testünknek. Akkor hát használjuk ki az őszi hónapokat, és töltsük fel a lélek energiaraktárát! 

  • Találjuk meg az ősz apró örömeit! A lehulló falevelek, egy ízletes őszi étel, egy meleg takaró, egy finom gyertya apróságnak tűnhet, mégis boldogsággal tölthet el minket. 
  • Bár hűvösebb az idő, ne zárkózzunk be automatikusan a négy fal közé! Mint mindig, a természetnél most sincs jobb gyógyír. Tartózkodjunk kint minél többet!
  • Ha a befelé figyelés hatására túl sok érzelem tódul fel bennünk, akkor találjunk egy olyan módot, ahol kiadhatjuk ezeket! Van, akinek a sport segít, másoknak az írás, megint másoknak az alkotás. Próbáljuk ki mindet, és találjuk meg azt, ami legközelebb áll hozzánk! 
  • Osszuk meg gondolatainkat, érzéseinket a hozzánk legközelebb állókkal! Erőt meríthetünk abból, ha látjuk, nem vagyunk egyedül ezekkel. 

Mit tehet még az erős lelki ellenállóképességért? 

A lelki ellenállóképességünket épp úgy meg tudjuk erősíteni, ahogy a fizikait. Ennek köszönhetően könnyebben birkózhatunk meg a kihívásokkal, és lelki sérülések nélkül vészelhetjük át a nehezebb időszakokat. 

Ha nem akarja, hogy a negatív gondolatok maguk alá temessék, itt az ideje tennie a lelkéért!

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy támogassuk lelkünket. Ez a természetes étrendkiegészítő gyógynövényekkel és virágesszenciákkal tölti fel, így az gyorsabban tudja leküzdeni az előtte álló nehézségeket. Rendszeres szedésével sokat tehetünk azért, hogy életünk rendezettebb, kiegyensúlyottabb és boldogabb legyen. 

Válassza a harmóniát a sötétséggel szemben!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete