Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Mindenki érezte már, milyen az, amikor eléri  a teljesítőképessége határát. Ólmos fáradság, álmosság – ezen az állapoton egy hatalmas alvás csodákat tud tenni. De mi a helyzet akkor, ha ez az állapot a lelkünket is eléri? Kikészülünk, és szinte minden tevékenység egyre nagyobb erőfeszítésbe kerül. A levertség, néha testileg is megjelenik: hátfájásban, allergiában, alvásproblémában. Hogyan tudnánk ilyenkor természetes módon helyreállítani a testi és lelki egyensúlyt?

Jól ismerjük mindannyian azt az érzést, ami azzal jár, mintha elfogyott volna egyszerre az összes energiánk. Mint amikor kezd lemerülni a távirányítóban az elem: eleinte erőltetjük, egyre erősebben nyomjuk a gombot, aztán persze az elem megadja magát, mi pedig belátjuk, hogy energiára van szüksége. Valahogy így van ezzel a testünk is: hajtjuk, hajtjuk, mígnem az energiszintünk szinte mérhetetlen lesz. Ilyenkor a legjobban egy hatalmas alvás esik, pár nap pihenés, és újult erővel vághatunk bele a mindennapokba.

 

A lélek energiatartalékai is kimerülhetnek teljesen

Sokkal bonyolultabb az, ha ugyanez az állapot nemcsak testi, hanem lelki síkon jelentkezik. Sokfélék vagyunk, emiatt nem is egyszerű megállapítani, hogy mi történik velünk pontosan. Vannak azonban csalhatatlan jelei annak, ha teljesen kimerültünk lelkileg: reménytelenség és kilátástalanság érzése, tanácstalanság, szorongás, pániktünetek, alvásproblémák, ingerültség jelzik a gondokat.

 

Hogyan kerül ebbe a kilátástalannak hitt állapotba?

Van, amikor teljesen egyértelmű, hogy miért kerülünk a gödör aljára. Jellemzően ezek olyan traumatikus események, amelyek feloldására, kezelésére nincsen kialakult forgatókönyvünk. Ezek azok a helyzetek, amik teljesen kibillentenek minket az egyensúlyból. Meghal egy szerettünk, kirúgnak az állásunkból, rossz híreket kapunk egy barát egészségi állapotáról… Ilyenkor aggódunk, félünk, azt érezzük, eltemetnek minket a gondok. De nem minden esetben ilyen egyértelmű, hogy miért kerülünk ebbe a kilátástalan állapotba. Van, amikor észrevétlenül jutunk mélyre, és egyre nagyobb erőfeszítést követelnek a mindennapok. Sok-sok kisebb vagy nagyobb rossz dolog miatt marcangoljuk magunkat egészen addig, míg elfogy minden erőnk.

 

Nem tudjuk elkerülni a rossz dolgokat

Ahhoz, hogy ki tudjunk mászni a gödörből, meg kell érteni, hogy miért kerültünk oda és el kell fogadni, hogy ez az élet velejárója. Sajnos az életben számos olyan rossz dolog ér minket, amit nem tudunk befolyásolni. Hiába dolgozunk jól, a munkahelyünk attól még megszűnhet. A szeretteink sem élnek örökké. És nem tudunk a barátaink helyett vigyázni magukra. Ahhoz, hogy újra a régiek legyünk és visszanyerjük a régi énünket a régi energiánkkal, ezeket el kell fogadni és kidolgozni a megfelelő gyógyulási folyamatokat. Ehhez ismerni kell saját magunkat: valakinek az tesz jót, ha kibeszéli a problémáit (akár szakemberrel, akár egy jó baráttal), mások pedig attól lesznek jobban, ha elvonulnak, és feldolgozzák a negatív érzéseiket.

 

Természetes segítség, napi egy percben

A legfontosabb, hogy meg kell értenünk, hogy a lelkünknek is vannak szükségletei. Ahogy a testünknek a vitaminokra, a lelkünknek is szüksége van támogatásra. Ahhoz, hogy az életünkben jjelentkező problémákkal meg tudjunk küzdeni, a lelkünket is karban kell tartanunk. Erre találták ki szakemberek azt a készítményt, ami kizárólag olyan összetevőket tartalmaz, amelyek a természetben is előfordulnak, és olyan nvirágok információit, amelyek közvetlenül a lekünkre hatnak. A Manna-cseppek fogyasztói arról számoltak be, hogy a készítmény fogyasztásával kevésbé érezték, hogy a mindennapok felőrlik őket. Derűsebbek, nyugodtabban, energikusabb lettek. Márpedig a lelki egészség állapotának fenntartása mindennél fontosabb annak érdekében, hogy fizikailag is jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ebben segíthetnek a Manna Cseppek, amelyek napi egy perc ráfordítással képesek kifejteni jótékony hatásukat.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Göndör Edina Erős szorongásaim voltak, állandóan görcsben volt a gyomrom. Napi 3-4 Valerianat kellett bevennem, hogy idegileg bírjam a napot. Már a negyedik napon észrevettem, hogy csökken a szorongás, és egy hét után már nem kellett bevennem nyugtatót. Nekem bejött ez a csepp
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete