Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Mai korunkban a változások őrületes tempóban követik egymást. Akár egyik napról a másikra megváltozhat az, amit a világról gondoltunk. Az összes tervünk dugába dőlhet egy nap alatt, nekünk pedig nincs lehetőségünk mást tenni, csak megbirkózni a kihívásokkal. Az alkalmazkodás képessége ma aranyat ér, de vajon mit tehet az, aki kevésbé bírja az új szituációkat? Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtünk, hogyan lehetünk rugalmasabbak!

Ha minden változik, fontos a rugalmasság

 

Az elmúlt évtizedeket mindennek lehetne nevezni, csak épp egyhangúnak nem. Egymást érték a politikai, gazdasági, társadalmi, természeti változások, amelyeket még a szakemberek sem láttak előre, nemhogy a hétköznapi emberek. 

Először is le kell szögeznünk, a változás nem feltétlenül rossz. A változás gyakran előre visz, jobb emberré tesz, többek leszünk általa. Nagyobb tapasztalatra, tudásra teszünk szert, amelyeket a jövőben is fogunk tudni hasznosítani. Jobb helyzetbe kerülhetünk, előfordulhat, hogy a boldogságunk múlik rajta. 

Valljuk be, néha bizony nem könnyű ezekhez alkalmazkodni. A változással járó krízishelyzetek az adott pillanatban rengeteg stresszt, bizonytalanságot eredményeznek. Ha korábban még nem találkoztunk az adott helyzethez hasonlóval, akkor a jól bevált túlélési stratégiák sem biztos, hogy működni fognak. 

Ha valaki rugalmas, ő is átéli ezeket a negatív érzelmeket, viszont gyorsabban vissza tudja nyerni kiegyensúlyozottságát, mint azok, akik kevésbé alkalmazkodóképesek. Őket nem bénítja meg egy váratlan esemény, hanem arra törekednek, hogyan tudnák mihamarabb megoldani. Épp ezért náluk ritkábban alakulnak ki mentális problémák, mint például szorongás vagy depresszió.

Milyen jól hangzik, ugye? Egy kis odafigyeléssel bármikor fejlődhetünk ezen a téren!

 

Ön vajon mennyire alkalmazkodóképes? 

 

Vajon Ön azok közé tartozik, akik a jég hátán is megélnek? Gondolja át az alábbi kérdéseket: 

  • Mennyire jó a problémamegoldó képessége? Kétségbeesik egy váratlan esemény során, vagy egyből elkezdeni keresni a lehetséges megoldásokat? 
  • Elbizonytalanítják a világban zajló történések, vagy ennek ellenére is képes haladni céljai felé? 
  • Hogy áll a kihívásokhoz? Megretten tőlük, vagy épp ellenkezőleg, keresi a lehetőségeket, hogy próbára tegye magát? 
  • Mennyire hagyja, hogy érzelmei átvegyék Ön felett az irányítást? Hagyja, hogy a negatív érzelmek uralják a gondolatait, vagy képes megőrizni optimizmusát a nehéz időszakokban is? 
  • Képes segítséget kérni másoktól? Elismerni, ha tévedett, vagy hibázott? Képes empátiával fordulni mások felé? 

Ha nem elégedett az eredménnyel, akkor itt az ideje tenni valamit!

 

Így viselje könnyebben a változásokat

 

Kutatók szerint a jövőben is számíthatunk arra, hogy a változások, krízishelyzetek egyre gyorsabb tempóban fognak jönni. Érdemes tehát időben felkészíteni magunkat arra, hogy bírjuk a strapát!

  • Képezzük magunkat! Minél több dolgot tudunk a világról, minél nagyobb tudásunk van, annál könnyebb lesz befogadni az új információkat, ezáltal könnyebben birkózhatunk meg az új helyzetekkel is. 
  • Ne aggódjunk állandóan! Néha csak hagyjuk, hogy magukkal sodorjanak az események. Nem kell mindig, mindent megtervezni, irányítás alatt tartani!
  • Tanuljunk meg bízni magunkban! Ahelyett, hogy azon tépelődnénk, talán nem vagyunk elég okosak, tehetségesek, talpraesettek, kezdjünk el hinni abban, hogy képesek vagyunk bármit elérni, amit csak szeretnénk! 
  • Fogadjuk el, hogy az alkalmazkodáshoz idő kell. Elképzelhető, hogy egy rövid ideig rosszul érezzük magunkat valamilyen újdonság miatt. Utána viszont álljunk talpra, és mutassuk meg mindenkinek, milyen fából faragtak minket! 

 

Tegye helyre lelki egészségét! 

 

Ha lelki egyensúlya nincs rendben, akkor sokkal nehezebb lesz alkalmazkodni, mivel a negatív érzelmek, a rossz lelkiállapot rengeteg energiát von el a szervezettől. Tegyen ez ellen!

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy karbantartsuk a lelkünket. Ez a természetes étrendkiegészítő csökkenti a változással járó stressz káros hatásait, miközben regenerálja lelkünket. Rendszeres szedésével könnyebben birkózhatunk meg a kihívásokkal, miközben megőrizhetjük jókedvünket. 

Ne hagyja, hogy a negatív érzelmek tönkretegyék alkamazkodóképességét!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete