Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Időnként mindenkivel előfordulhat, hogy összecsapnak a feje felett a hullámok. Ezernyi feladat szakad a nyakába, azt sem tudja, mihez kapjon.

Bár a logikus lépés az lenne, hogy segítséget kér, sokaknak mégis ez az utolsó gondolatuk. A segítségkérés számukra legalább annyira kellemetlen, mint egy foghúzás.

Vajon miért tartunk ennyire kínosnak egy teljesen normális emberi szokást? Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük!

Pihenés? Felejtse el!

Mindenkinek vannak nehezebb időszakai. Amikor feltorlódnak a feladatok a munkahelyen, amikor az otthoni feladatok listája végtelen, amikor a házastársunk vagy gyermekünk segítségére kell rohannunk. Vannak, akik nyugodtan végiggondolják a teendők listáját, és szépen, logikusan haladva pipálják ki őket egytől egyig. Ám ők vannak kevesebben.

A legtöbb emberben a rengeteg feladat inkább stresszt okoz. Már előre rettegni kezdünk attól, hogy nem tudunk mindent időben befejezni. Azon kattogunk, hogy a tennivalók miatt semennyi idő nem fog önmagunkra jutni. Hogy mégis mikor fogunk pihenni, kikapcsolódni. Ezek a gondolatok végigkísérnek mindaddig, amíg eleget nem teszünk kötelezettségeinknek.

A rosszabbik forgatókönyv, ha hiba kerül a gépezetbe, és nem sikerül időre befejeznünk a dolgainkat. Ilyenkor szinte azonnal felrobbannánk! Szembe kell néznünk a következményekkel: egy elégedetlen főnökkel, egy kifizetetlen csekkel, egy csalódott családtaggal…

A legjobb persze az lenne, ha nem vállalnánk túl magunkat, de ez nem minden esetben múlik rajtunk. Néha a körülmények megkövetelik, hogy egyszerre több dologgal kelljen foglalkoznunk. De akkor mégis miért nem kérünk segítséget?

Félünk a visszautasítástól?

Teljesen logikátlan cselekedetnek tűnik nem segítséget kérni, ugye? Mégis ez a megszokott! Vajon mi állhat a háttérben?

Egyrészt félhetünk a visszautasítástól. Félünk attól, hogy kérésünk süket fülekre talál. Pedig mi a legrosszabb dolog, ami történhet? Hogy nemet mondanak nekünk. Valahogy mégis elviselhetetlennek találjuk a gondolatot.

Maga a segítségkérés is kellemetlen érzésekkel tölthet el minket. Hiszen az olyan, mintha elbuktunk volna. Mintha nem lennénk képesek egyedül megoldani a gondjainkat. Mintha képességeink hiányosak lennének ahhoz, hogy egyedül is helyt álljunk.

Szóba jöhet még, hogy félünk kiadni a kezünkből a kontrollt. Attól tartunk, ha megkérünk mást a feladat elvégzésére, akkor esetleg bebizonyosodik, hogy ő sokkal ügyesebb, talpraesettebb nálunk.

Ha pedig a halogatás nagymesterei vagyunk, egyszerűen bízunk abban, hogy minden megoldódik, helyreáll magától- ez esetben azonban nem is stresszeljük túl a helyzetet.

Furcsa indokok, nem? Így végiggondolva mitől is tartunk igazából…?

Néma gyereknek…

Egyértelmű, hogy ha nem kérünk segítséget, akkor nem is fogunk kapni. De hogyan csináljuk?

  • Sokszor természetesnek vesszük, hogy házastársunk, családtagjaink, barátaink azonnal segítségünkre sietnek a bajban. Ez így is van- hogyha kérjük! Ne várjuk el tőlük, hogy olvassanak a gondolatainkban! Ha bajban vagyunk, szóljunk, enélkül nem fognak tudni segíteni.
  • A segítségkérésnél kulcsfontosságú tényező a kommunikáció. Ha nem fogalmazzuk meg pontosan, miben kérünk segítséget, akkor előfordulhat, hogy nem azt kapjuk, amire vágyunk. Ez pedig csalódottságot szülhet.
  • Vetkőzzük le a negatív gondolatokat! Nem fog összedőlni a világ attól, hogy egyszer-egyszer segítséget kérünk másoktól. Senki sem fogja emiatt gyengének tartani.
  • Fogadja el, hogy Ön nem egy robot! Időnként mindenkinek vannak rossz napjai, amikor jól esik egy segítő kéz.

Amikor túl sok a teher…

Bár a segítség kérése csökkentheti rajtunk a nyomást, vannak olyan helyzetek, amiket egyedül kell megoldanunk. Ilyenkor is jó, ha van mire támaszkodnunk.

Mi a Mannacseppet használjuk, ha nehéz időszakon megyünk keresztül. Ez a természetes étrendkiegészítő segít csökkenteni a feladatok okozta stresszt. Rendszeres szedésével megőrizhetjük nyugodt és kiegyensúlyozott lelkiállapotunkat.

Ne hagyja, hogy lehúzzák a terhek, válassza a harmóniát!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete