Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Rendszeres időközönként járunk fodrászhoz, sokszor megvesszük a legextrémebb fogfehérítő kütyüket, ügyelünk arra, hogy a bőrünk fiatal maradjon és üde. Az emberek nagy része kínosan ügyel arra, hogy a külsejéből kihozza a maximumot. Miközben gondot fordítunk a testünkre, a fogainkra, a hajunkra, a bőrünkre, a lelkünkkel nem törődünk. Vajon a lelkünkkel miért nem foglalkozunk legalább fele ennyit?

Csak a külső a fontos?

Mindenhonnan az az üzenet érkezik felénk, hogy legyünk fittek, öltözzünk kifogástalanul, legyen ragyogó a mosolyunk, tökéletesen belőtt a frizuránk. Nincs is ezzel semmi baj, sőt, az ápoltság fontos. A gond ott kezdődik, hogy a külsőségekkel való – gyakran kényszeres törődés – elvonja a lényegről a figyelmet.

 

Mégis mi lenne a lényeg?

A lényeg ott van, ami az egész mindenséget mozgatja: a lelkünkben. Ha szép fogakra vágyunk, fodrászhoz megyünk. Ha csillogó hajkoronára, akkor felkeressük a fodrászt. Ha új ruhát akarunk egy különleges eseményre, addig kutatunk, míg meg nem találjuk a tökéletes szettet. Ha azt érezzük, hogy valami nem oké, hogy az érzéseink, a gondolataink összekuszálódtak, azzal miért nem foglalkozunk? Ironikus és egyben elkeserítő, hogy a körmeink ápolásával több időt töltünk, mint a lelkünkkel.

 

Ezért nem foglalkozunk a lelkünkkel

Talán az is lehet az oka annak, hogy a lelki gondokkal való törődést elsumákoljuk, hogy túl összetett a feladat. Ha egy adott lelki problémát elkezdünk kibogozni, akkor azzal felgöngyölítünk egy másikat, és egy másikat, és így tovább. Mintha egy óriási kastélyban sorra nyitogatnánk be a szobákba, hogy megtaláljunk valamit. A végén már annyi ajtót nyitottunk ki, hogy azt sem tudjuk, hol vagyunk. És ezért inkább hagyjuk az egészet, és szőnyeg alá söpörjük a problémákat. Egészen addig, míg olyan hatalmas púp lesz ezen a szőnyegen, hogy hasra nem esünk.

 

A beteg lélek beteggé tesz

Nagyon sokféleképpen tetőzhetnek a lelki gondjaink. Vannak olyanok, akiknél a problémák csúcsosodása megmarad lelki síkon: sokan szorongóvá válnak, depresszióssá, netán idegösszeomlást kapnak. Vannak azonban olyanok, akik a lelki problémák hatására fizikai betegségeket produkálnak. Nemcsak a gyomorfekélyre kell gondolni, ennél jóval változatosabb formái vannak a beteg léleknek. Számos kutató és orvos hozta összefüggésbe a különféle rákos megbetegésekkel vagy például emésztési problémákkal.

 

Mi a megoldás? Hogyan lehet megelőzni a nagy bajt?

Nincs mese: foglalkozni kell magunkkal. Úgy kell kezelni a lelkünket, mint mondjunk a hajunkat, a bőrünket vagy a fogainkat. Ha hosszú távon szeretnénk  megőrizni egészségét, akkor tennünk is kell azért, hogy megvédjük. Ahogy a frizuránk elkészítésében is vannak bevált trükkjeink, amiket az évek során kitapasztaltunk, úgy a lelkünk ápolásához való legjobb módszert is keresni kell. Azt kell megtalálni, mi az, ami feltölt, mi az, amitől könnyebbnek érezzünk magunkat.

 

Lélekápolás napi 1 percben

A mai rohanó életünkben pedig egyre kevesebb figyelemet fordítunk a lelkünk ápolására. Egyre kevesebb idő és pénz jut arra, hogy olyan tevékenységeket végezzünk, amelyek örömet okoznak, feltöltenek energiával és begyógyítják lelki sebeinket. Ebben a segítségére lehet egy olyan természetes készítmény, melyet pont a lelki problémákkal való küzdésre fejlesztettek ki. A készítmény szinte láthatatlanul erősíti meg a lelket és ad erőt a problémák leküzdéséhez. Sokan ezért döntöttek úgy, hogy legyen a mindennapi lélekápolás eszköze a Manna csepp.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Göndör Edina Erős szorongásaim voltak, állandóan görcsben volt a gyomrom. Napi 3-4 Valerianat kellett bevennem, hogy idegileg bírjam a napot. Már a negyedik napon észrevettem, hogy csökken a szorongás, és egy hét után már nem kellett bevennem nyugtatót. Nekem bejött ez a csepp
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete