Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

reggelEgy amerikai kutatócsoport a tökéletes reggeli rutin elemeit kutatta. Egy csoportot kétfelé osztottak: az A team az új rendszer szerint indította a napot, a B pedig a saját megszokott üteme szerint.  Azok, akik az alábbi rutint végezték, a beszámolójuk szerint sokkal derűsebben zárták a napot, mint korábban. Nézzük, mi a titok!

 

1.Tervezzen!

Egy aranyszabály érvényesül: minden tervezéssel töltött egy perc reggel a nap folyamán öt percet spórol. Ugyan nem tűnik lényegesnek, de a sok kicsi  sokra megy. Ez lefordítva annyit tesz, hogy nincs felesleges kapkodás, rohangálás, hiszen csak a jól átgondolt terv szerint kell haladni. Aki tökélyre akarja vinni, az a feladatok végrehajtásakor kezdje a legnehezebbel. Ha letudja a javát, sokkal derűsebbnek és könnyebbnek fogja látni a többi teendőt.

2. Meditáljon!
Manapság vekker helyett a telefon ébreszt minket. Nincs is ezzel semmi gond, de azzal annál inkább, ha a készülék a kezünkben ragad. Csak ránézek a közösségi oldalakra, csak megnézem ezt a cuki macskás videót, csak küldök egy  sms-t… Ismerős, ugye? Ezzel csupán annyi a baj, hogy elveszi az időt az igazán fontos reggeli tevékenységektől. Kutatók arra buzdították az A csoport tagjait, hogy meditáljanak. Nem kell persze nagyon professzionális elmélyülésre gondolni: a nyitott ablaknál pár nagy levegő és pozitív dolgokra gondolás egészen más minőségbe repíti a napot.

 

3. Nyújtson!
Akinek van háziállata, tudja hogy egy jó nagy alvást a kutyák és a macskák egy még nagyobb nyújtózással zárnak. Az amerikai kutatók azt tanácsolják, érdemes tőlük ellesni ezt a szokást. Aki jó megfigyelő, az biztos észrevette, hogy az állatok nem erőltetik a nyújtómozdulatokat, csak addig húzzák-feszítik az izmokat, amíg jól esik nekik.

 

4. Hidratáljon!
Ha az ideális alvásmennyiséggel számolunk, akkor lefekvés előtt ivott utoljára, vagyis szervezete körülbelül nyolc óráig nem jutott folyadékhoz. Indítsa a napot egy nagy pohár vízzel, vagy egy kellemes gyógyteával! Nemcsak az emésztés elindításának tesz jót, de garantáltan jobb közérzet lesz az eredménye.

 

5. Mosolyogjon!
Szokták mondani, hogy a mosoly csodákra képes. A kutatók úgy tűnik, be is bizonyították ezt. Az A csoport tagjainak az volt egy egyik feladata, hogy mielőtt elhagyják a házukat, mosolyogjanak a tükörbe egy percig. Az A team tagjai úgy fogalmaztak: ez az egy mosoly elindította a többit, sokkal kellemesebben telt a napjuk, hiszen nem fukarkodtak a nap során a nevetéssel.

 

+1 Vegyen be Manna cseppet!

Szánjon egy percet arra, hogy a lelkét is erősítse! Ez a természetes készítmény segít, hogy jobban viselje a napközbeni súrlódásokat, vitalizál, energiával tölt fel, sőt, a fogyasztók tapasztalatai szerint még a lelki gondokra is jó hatással van. Tíz csepp egy pohár vízbe, ennél több nem is kell, hogy jól induljon a nap!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

 

[feliratkozas]