Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Tavaly szilveszterkor még csak nem is sejtettük, hogy életünk mekkora fordulatot fog venni 2020-ban. A járványhelyzet mindenkit próbatétel elé állított. Az új helyzet rendkívül nagy rugalmasságot és alkalmazkodóképességet kívánt tőlünk, nem csoda, ha mentálisan megviseltek minket a változások. A legtöbben a polba kívánják a 2020-as évet. De vajon vannak pozitívumok is? Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, mit tanulhattunk idén!

Töröljük a naptárból?

 

Az idei év sokakat megviselt. Váratlanul szembe kellett néznünk egy teljesen új helyzettel, amelyre korábban még nem volt példa. Egyik napról a másikra a négy fal közé szorultunk.  Sokak munkanélkülivé váltak, az anyagi problémák számukra még plusz terhet jelentettek. Veszélyessé vált találkozni azokkal, akiket a legjobban szeretünk, a magány viszont még kibírhatatlanabbnak tűnt.

Miközben otthonunkban próbáltunk alkalmazkodni az új helyzethez, a médiából folyamatosan özönlött ránk a sok negatív hír. Nem csoda, hogy a stressz a mindennapjaink részévé vált, és a szorongás az egekig fokozódot. Ha pedig elfogyott az energiánk és semmihez sem volt kedvünk vagy erőnk, lelkiismerfurdalást éreztünk. 

Nap mint nap szembesülnünk kellett a különböző álhírekkel, megtévesztésekkel, az igazság keresése pedig még bizonytalanabbá tett minket. 

Nem csoda, ha rengetegen kívánták azt, hogy bárcsak elfelejthetnénk ezt az évet!

Nézzük most a jó oldalát…

 

Mert bizony pozitív hozadéka is van a járványnak, csak optimistán kell tekintenünk rá. 

Le tudtunk lassulni. Hátunk mögött hagyhattuk a folyamatos rohanást, az állandó pörgést. Korábban könnyen elveszíthettük magunkat a mókuskerékben, most végre lehetőségünk volt megtalálni magunkat. Volt időnk arra, hogy átgondoljuk céljainkat, és hogy hol is tartunk az életben. 

Megláttuk a dolgok valódi értékét. Például, hogy mennyire jól esik egy baráti beszélgetés, vagy egy meleg családi ölelés. Jobban tudtuk értékelni a hétköznapi csodákat, a természet szépségeit. 

Sokan valóban új dolgokba vágtak bele, hasznosan töltötték szabadidejüket. Olyan tevékenységeket folytattak, amelyek a hétköznapokba korábban nem fértek bele. 

Sokan tanulhattunk saját magunkról is. Mennyire bírjuk elfogadni a rajtunk kívülálló dolgokat. Mennyire tudunk alkalmazkodni, hogyan viseljük a változásokat, milyen rugalmasan tudjuk kezelni az új helyzeteket. Ha figyeltük saját magunkat, akkor ezek a leckék a jövőben is hasznosak lesznek a számunkra. 

Talán nem is volt olyan haszontalan ez az év, nem?

 

Így álljon pozitívan a változásokhoz

 

Az élet folyamatosan változik. Mindig lesznek új helyzetek, új kihívások, nem csak a 2020-as évben. Ilyenkor jó, ha van néhány túlélő tipp a tarsolyunkban, hogy könnyebben tudjunk alkalmazkodni a változáshoz. 

  • A változásban az a legfélelmetesebb, hogy nem ismerjük a végkimenetelét. Önkétlenül a legrosszabb forgatókönyvet vesszük elő. Pedig érdemes megvizsgálni, hogy mi a legjobb, ami történhet! Ez máris segít pozitívan gondolkodni. 
  • Fogadjuk el, hogy ez egy átmeneti állapot. Lehetséges, hogy most rosszul érezzük magunkat, de ez nem lesz mindig így. Ne riadjon meg tőle, ha hatalmába keríti a sötétség! Lesz ott egyszer napsütés is. 
  • A napi rutin rendkívül sokat segíthet abban, hogy biztonságban érezzük magunkat. Alakítsuk ki, és utána tartsuk is magunkat hozzá! 
  • Mindig legyen idő a pihenésre, kikapcsolódásra! Lehetséges, hogy a változás idején lelkének több feltöltődésre van szüksége. Ez teljesen rendben is van, hát adja meg neki, amit szeretne! 
  • Kerülje azokat az embereket, és azokat a médiákat, akik a mélybe húzzák! A negatív gondolkodás könnyen átragadhat Önre is, ami miatt szürke szemmel tekinthet a világra. 

 

Így tegye elviselhetőbbé a viharokat

 

A változás nem könnyű. Rengeteg érzelemmel jár, amelyek nem mindig pozitívak. Ilyenkor jó, ha van egy pajzsunk, amivel védhetjük magunkat a viharokban. 

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy átvészeljük a nehéz helyzeteket. Ez az étrendkiegészítő segít csökkenteni a változással járó feszültséget, miközben támogatja lelkünket. Rendszeres szedésével a változás során is megőrizhetjük lelki egyensúlyunkat, optimista életszemléletünket. 

Vértezze fel magát a nehéz pillanatokra!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete