Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Párkapcsolati problémákNem jó, ha az ajtócsapkodás, a kiabálás gyakori vendégek az otthonunkban. Az állandó rohanás, a mindennapi mókuskerék sajnos nyomot hagyhat a párkapcsolatunkon is. Feszültek, ingerültebbek vagyunk és akár egy rossz szó veszekedéslavinát indíthat el. Persze, próbáljuk csökkenteni a feszültséget. Vannak, akik egy pohár alkohol vagy egy doboz cigaretta után nyúlnak, de a nyugtatók is óriási mennyiségben fogynak. Szerencsére akad azért természetes, egészséges megoldás is a párkapcsolati problémák javítására is. 

 

A sok munka, az állandó feszültség, a nyomasztó stressz a szakadék szélére lökheti a legjobb házasságokat is, hiszen ha a rosszkedv, a veszekedés állandóvá válik, bizony veszélybe sodorhatja két ember boldogságát. A feszültség a legjámborabb bárányból is véresszájú farkast hozhat elő…

 

Sajnos a lelkünkkel általában csak akkor kezdünk el foglalkozni, amikor már fizikai problémákban jelentkeznek a lelki terhek. Manna cseppeket is sokan konkrét, fizikai probléma miatt szokták fogyasztani, ám a legtöbben arról is beszámolnak, hogy a cseppek szedésével visszatért az életkedv, a derű a mindennapjaikba. Ha ugyanez párkapcsolatban történik, máris dupla haszonról, kétszeres megtérülésről beszélhetünk.

 

Egyik hölgy fogyasztónk fogalmazott úgy, hogy a házasságát göröngyös úthoz tudná hasonlítani. Persze útközben rengeteg szépet láttak, tapasztaltak, de a problémák csak megtörténtek. A cseppek fogyasztásának az lett a “mellékhatása”, hogy az út kisimult, és mára mosolyogva szelik az autópályát. Azt, hogy nem egy egyedi esetről van szó, az egyre szaporodó visszajelzések bizonyítják.

 

Ahogy F. Gáborné is megjegyezte:
“A párom olyan lett a cseppektől, mint házasságunk elején”.

 

H. Zoltán szerint “a cseppek áldása, hogy kapott egy új feleséget”.

 

E.-né G. Ágnes szintén több hónapja szedi a cseppeket, igaz, ő kifejezetten a lelki állapota javítására kezdett a kúrába. Családja noszogatására vágott bele.

 

Bevallom, régebben sokat morgolódtam minden apróság miatt. Ilyenkor a családomra zúdítottam a mérgemet. Ők beszéltek rá a cseppekre, és azt mondják, megérte. Mert nemcsak kevesebbet morgok, hanem egyre gyakrabban kacarászok is velük.

 

 

Hányszor mondjuk, hogy minden a kis dolgokon múlik. Amit mondunk, vagy ahogy reagálunk egy apró megjegyzésre. Nem is gondoljuk sokszor komolyan, csak kiszalad a szánkon. A veszekedés pedig mindig úgy kezdődik, hogy valaki visszaszól… 

De ahogy a visszajelzések is mutatják, lehet változtatni ezen. Hiszen, ha egy kicsivel kisebb lenne a feszültség, akkor már nem úgy szólnánk vissza a párunknak. Ha egy kicsivel több lenne az energiánk, még tudnánk tanulni a gyerekkel, vagy egy kicsivel több derűvel, másként látnánk a disznóólat a szobájában.

 

Nem kell megvárni, míg végleg elromlik minden. Napi pár csepp és megtörténik a csoda: újra más színben látjuk a világot. Ha Önnek is szüksége van egy cseppnyi segítségre, egy kis türelemre, némi plusz energiára, akkor kattintson ide és lepje meg magát vagy a párját egy kis derűvel! Rendelje meg a Manna cseppet itt!

Manna csepp megrendelés

 

Ha szerene többet tudni a Manna cseppről, kattintson a linkre!

Manna csepp