Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Az öngondoskodás vagy a self care, ami lehet, hogy nem tűnik másnak, mint a legújabb divatszónak vagy múló trendnek, de többről van szó. Valójában egy mélyebb elkötelezettséget jelent önmagunk iránt. Azt, hogy felelősséget vállalunk az életünkért, és legalább részben megpróbáljuk kezünkbe venni az irányítást. Amikor elkezdjük az öngondoskodást, jobban érezzük magunkat és több energiánk lesz. Mindez pedig javítja a mentális egészséget, olyan előnyökkel, mint a fokozottabb önbecsülés és az önértékelés, megnövekedett optimizmus, pozitív életszemlélet, és kevesebb szorongás és depresszió.

  Mindannyian tartozunk magunknak azzal, hogy gondoskodjunk testi és lelki egészségünkről. Mégis az öngondoskodás gyakran az utolsó helyen áll a prioritások listáján mozgalmas életünkben.

  Az önfeláldozáshoz vezető út jó szándékkal van kikövezve. Feláldozzuk magunkat azért, hogy betartsuk a határidőket, segítsünk másoknak, és megmutassuk másoknak, hogy szeretjük és törődünk velük azáltal, hogy mindent felülmúlva segítünk. Olyan gyakran és annyira kimerítjük magunkat, hogy észre sem vesszük saját szükségleteinket. OLVASS TOVÁBB!>>

  A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

  Hogyan segít a Manna csepp?

  Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

  Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

  Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
  E-mail cím nem megfelelő
  Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

  Amikor kimerültek, szorongosak és elégedetlenek vagyunk, gyors megoldást keresünk, hogy jobban érezzük magunkat. Az alkohol a gyógyszerek és nyugtató hatású táplálékkiegészítők azonban nem jelentenek megoldást. Átmeneti megkönnyebbülést vagy elterelést kínálnak, de nem javítják a dolgokat. Mi a megoldás? Öngondoskodás és energia

  Az öngondoskodás négy energiaforrásunkkal való törődést jelenti: 

  • étkezés,
  • alvás,
  • fizikai aktivitási szint,
  • mentális állapot. 

  Sok szakértő az élet e négy aspektusát a minőségi önellátás négy pillérének tekinti. A minőségi öngondoskodás életünkbe való integrálása hatékony módja annak, hogy felélénkítsük önmagunkat, elménket, testünket és lelkünket.

  5 lépés az öngondoskodás javításához

  Meg kell értenünk, hogy visszaléphetünk, megnyomhatjuk a szünetet, és energiánkat saját magunkra fordíthatjuk. Fel kell ismernünk, hogy dönthetünk úgy, hogy úgy éljük az életünket, hogy támogassuk és optimalizáljuk mind testi, mind lelki egészségünket, fittségünket és jólétünket!

  1. Legyen a minőség prioritás az életedben. A minőségi ételek, a pihenés és a barátokkal, családdal és önmagunkkal való kapcsolattartásra fordított idő megfelelő táplálj, hogy helyreállítsd tested és lelked. 
  2. Figyeld a gondolataidat. Kerüld a negatív gondolatokat, a negatív félelmeket és az alkalmatlanság érzését.
  3. Légy olyan kedves magaddal, mint másokkal. Gyakran mi vagyunk saját magunk legkeményebb kritikusai és a legrosszabb ellenségeink.
  4. Kezdj nemet mondani olyan kérésekre, hogy segíts másokon, amikor nincs időd a saját szükségleteid kielégítésére.
  5. Vegyél részt olyan tevékenységben vagy élményben, amely örömet okoz. Ülj le a napsütésben. Hallgasd meg a kedvenc dalodat.  Találkozni egy baráttal. Sétálj a természetben. Egyszerűen csinálj valamit, ami örömet okoz és szeretettel tölt fel. 

  Úgy érzed, hogy egyedül nem megy? Kell némi segítség és támasz? A Manna csepp ideális támogatást jelent a léleknek. Természetes hatányaiagi révén megfelelő irényba helyezi elmédet valóban a fontos a dolgokra tudj koncentrálni, hogy valóban magaddal tudj törődni. 

  Ez a különleges "lélekvitamin" napi egy percben segít, hogy idegösszeomlás nélkül vészeljük át az igazán nehéz napokat is, és elalvás előtt még tudjunk mosolyogni.