Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Lehet, hogy ismered a test méregtelenítésének fogalmát, de tisztában vagy a „mentális méregtelenítés” fogalmával? A digitális eszközök okozta káros hatások és az élet különféle eseményeiből fakadó stressz miatt a lelki békéd felborul, így hajlamossá válsz a krónikus stressz és szorongásos zavarok kialakulására. Hosszú távon ez ronthatja a termelékenységét és a működési képességét. Így a mentális méregtelenítés nemcsak fontos, hanem szükségszerű is!

  Mi az a mentális méregtelenítés?

  Mentális méregtelenítés az elméd negatív és zavaró gondolatoktól való megtisztításának folyamatára utal. Csakúgy, mint egy méregtelenítő kezelés segít megtisztítani a testet a szennyeződésektől, a mentális méregtelenítés megtisztítja az elmét a negatív gondolatok eltávolításával. Segít éberebbnek lenni, mentális tisztaságot szerezni, és elérni a mentális békét, ami a jóléted kulcsa.

  >>Folytatás>>

  A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

  Hogyan segít a Manna csepp?

  Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

  Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

  Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
  E-mail cím nem megfelelő
  Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

  1. Kezdd el a naplóírást
  Mindannyiunk fejében általában különböző gondolatok kavarognak, egyszerre. Ez lemerítheti az energiánkat és befolyásolhatja a termelékenységet. A naplóírás segít elengedni és elrendezni ezeket a gondolatokat. Következetes gyakorlással újra átgondolhatjuk ezeket a gondolatokat, és megtanulhatjuk, hogyan hatnak ránk, és hogyan terelhetjük őket hatékonyabb irányba.

  2. Végezz rendszeres testmozgás
  A testmozgás nemcsak a testi egészségünknek tesz jót, hanem segít méregteleníteni is az elmét. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy fokozd a mentális egészséged és a kognitív funkciókat. Az edzések során testünk dopamint szabadít fel, ami javítja hangulatunkat. Ezért a gyakorlatok, különösen a jóga gyakorlása rendkívül előnyös.

  3. Találj egészséges kiutat érzelmeidnek
  Amikor elnyomjuk érzelmeinket és érzéseinket, elménk hajlamos elnehezülni. A terapeuta vagy a barátok és a család megkeresése segíthet feloldani ezt a mentális stresszt, és ezáltal megnyílik számunkra minden olyan csodálatos dolog megtapasztalása, amely örömet okoz.

  4.Fordíts elegendő időt magadra
  Vegyél ki egy szabadnapot, és töltse az időt azzal, amit igazán szeretsz. Tölts el egy napot a szabadban, sétálj egy nagyot vagy vonulj el néhány napra wellnessezni.

  5. Ne merülj le a digitális örvénybe
  Ha túl sok időt töltesz a közösségi média hírfolyamának ellenőrzésével, akkor kimerültnek és nyugtalannak érezheted magad. Az elmédnek időre és térre van szüksége a méregtelenítéshez. Ha részt veszel egy eseményen, élvezd minden pillanatát ahelyett, hogy a közösségi médiában posztolnál. Lépj kapcsolatba hús-vér emberekkel.

  6. Teendőlisták létrehozása és karbantartása
  Az utolsó pillanatban felmerülő stressz elkerülése érdekében el kell kezdeni a tennivalólisták létrehozását, amelyek segítenek a feladatok jobb kezelésében. A listán szereplő feladatok elvégzése boldogabbá, kevésbé stresszessé és elégedettebbé tesz.

  7. Maradj motivált
  Motiváltnak kell maradni, hogy méregteleníteni tud elmédet. Az elszántság itt a siker kulcsa. Ne ragadj bele a negatív gondolatok örvényébe, és tudatosan törekedj arra, hogy elméd nyugodt maradjon.

  8. Tiszta környezet
  A rendetlenség is okozhat stresszt és megzavarhatja a lelki békét. Tedd rendbe a munkaterületed, lakásod, mert a tiszta és rendezett környezet segít a kikapcsolódásban.

  Az elme megtisztítása, a mentális egészség nem mindig egyszerű és legfőképpen nem gyorsan megoldható feladat. Lelkünk betegsége nyomot hagy testünkön is. Ne hagyd, hogy a negatív érzelmek uralkodjanak rajtad!

  A Manna csepp egy különleges készítmény, ami támogatást nyújt a lelki blokkok feloldásához, segít a stressz hatásainak a csökkentésében. Támogatást jelent, ha a léleknek szüksége van feltöltődésre, regenerálódásra.

  Ez a különleges "lélekvitamin" napi egy percben segít, hogy idegösszeomlás nélkül vészeljük át az igazán nehéz napokat is, és elalvás előtt még tudjunk mosolyogni.