Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Képzeld el, hogy van egy titkos kamra az elméd mélyén, tele sötét és fájdalmas emlékekkel. Ezek lelki sérülések, amelyek évtizedekig elraktározódnak tudatunk legmélyén (csalódás, félelem, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb). Bár a legtöbbre valószínűleg már nem is emlékszel, mégis az életed minden területére hatással vannak. Nem hiszed?

Gondolj azokra a pillanatokra, amikor teljesen váratlanul kellemetlen érzelmek hullámai árasztanak el. Amikor a szorongás szorítja a mellkasodat, vagy nem tudsz kiállni magadért. Az már biztos, hogy a félelmek, a fóbiák, a gátlások is mind-mind egy egy régi feldolgozatlan lelki sérülés következménye. Az is, amikor túlreagálsz egy helyzetet, vagy amikor utólag nem is tudod, hogy miért viselkedtél így. Vagyis ezek a múltbéli sebek újra és újra megakadályoznak, hogy boldog életet élhess. Sőt, ezek a lelki blokkok egy idő után képesek megbetegíteni is bárkit.

De mi lenne, ha azt mondanám, hogy van egy szelíd, természetes megoldás, amely segíthet ezeket a lelki blokkokat feloldani? Tarts velünk ezen az izgalmas utazáson, ahol felfedezzük a lelki sérülések gyógyításának módjait.

>>Folytatás>>

A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

Hogyan segít a Manna csepp?

Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

„Csak a szépre emlékezem” – Az elfelejtés útja

Amikor elszenvedünk egy érzelmileg megterhelő helyzetet, létrejön bennünk egy érzelmi konfliktus, súlyos esetben trauma. A traumákkal szembeni védekezés egyik formája, hogy a „lelkünk kikapcsol”. Amikor szembesülünk lelki sérüléseinkkel és fájdalmas emlékeinkkel, egy természetes vágyat érezhetünk arra, hogy elnyomjuk és elfelejtsük ezeket a kellemetlen tapasztalatokat. A trauma és negatív élmények elnyomása vagy elfojtása egy olyan mechanizmus, amellyel az elménk megpróbál védekezni a fájdalom és az egyéb kellemetlen érzések ellen. 

Különösen gyakori az érzéketlenné válás, sőt, akár az emlékek teljes kitörlése gyermekkorban elszenvedett súlyos traumák, testi és szexuális bántalmazás esetén. Ilyenkor előfordul, hogy nem csak az érzések, de az emlékek is eltűnnek.

Ezek az emlékek gyakran mélyen eltemetve maradnak, és csak időről időre törnek fel a felszínre. Visszatérő álmok, flash-backek vagy akár különböző élethelyzetek révén a múlt fájdalmai újra megjelennek. Ezek a visszatérő emlékek gyakran intenzív érzelmi reakciókkal járnak, és nehézségeket okozhatnak a mindennapi életben és a kapcsolatainkban.

Az elfelejtés átmeneti megkönnyebbülést hozhat, de hosszú távon nem oldja meg a problémát, és a fájdalom továbbra is jelen lesz az életünkben.

A múltbeli sérüléseink megtagadása és elnyomása csak átmeneti megoldás, és hosszú távon több kárt okozhat, mint hasznot. De mi lehet a jó megoldás?

Az elfogadás útja

Az elfogadás útja a lélek gyógyítására a múltbeli sérülésekkel való szembenézésen alapul. Ez az út arra ösztönöz minket, hogy aktívan foglalkozzunk a traumákkal és negatív élményekkel, és integráljuk azokat az életünkbe.

Az elfogadás útja segít megérteni és feldolgozni a múltbeli sérüléseket, ahelyett, hogy elfojtanánk vagy elfelejtenénk azokat. Ez lehetőséget ad arra, hogy mélyen megvizsgáljuk az eseményeket, az érzéseinket és a gondolatainkat, és beengedjük őket az életünkbe. A traumák feldolgozása és integrálása lehetővé teszi számunkra, hogy megtanuljunk élni velük, és hosszú távon csökkentsük hatásukat.

Előfordulhat, hogy a feldolgozás folyamata nehéz és fájdalmas lehet, és időbe telik, míg eléri az eredményeket. A múltbeli traumák felidézése és feldolgozása újra megéléshez vezethet, és ez nehéz érzelmi állapotokhoz vezethet. Emellett az elfogadás után is előfordulhatnak visszaesések és nehéz időszakok, amikor a múlt sötét árnyai ismét felbukkannak.

Mi a helyes lépés a gyógyulás érdekében?

Sajnos, a népi bölcsesség, miszerint „az idő minden sebet begyógyít„, nem állja meg a helyét. Kutatások szerint a lelki sérülések és traumák átörökíthetők az utódoknak, így negatív hatásuk több generációra is kihat. Ezért fontos a lelki blokkok oldása és a blokkok érzelmi töltésének eltávolítása.

A megoldás abban rejlik, hogy ez az érzelmi töltés eltűnjön. Így az emlék jelen lehet ugyan, de már nem terheli az életünket olyan mértékben. Ez lehetővé teszi a szervezet energiájának szabad áramlását, és elősegíti az öngyógyító folyamatok beindulását, működését a szervezetünkben.

Mi segíthet?

Szerencsére számos módszer létezik, amelyek segíthetnek ezeknek a blokkoknak a feloldásában, azonban be kell vallanunk, hogy a feladat nem egyszerű. A pszichoterápia, a kineziológia és családállítás mind-mind hatékony módszerek lehetnek. Az időhiány és a rohanó életmód azonban gyakran megakadályozza, hogy kellő figyelmet és időt szenteljünk ezeknek a terápiás tevékenységeknek.

Néha egy egyszerű mozdulattal megtehetjük az első lépést a gyógyulás felé…

A Manna csepp virágok eszenciájából készült olyan embereknek, akiknek kevés idejük jut a feltöltődésre, regenerálódásra. Ez a különleges lelki táplálék lehetővé teszi a lelki blokkok egyszerű és hatékony feloldását mindössze napi egy perc időráfordítással. Szelíden támogatja a belső gyógyulást és segít megszabadulni a múlt árnyaitól.

A lélek legmélyebb rétegeiben is hatékonyan segít a lelki blokkok feloldásában és a traumák által okozott negatív hatások csökkentésében.

És ami még ennél is fontosabb: Nem csak átmeneti enyhülést nyújt, hanem hosszú távon támogatja a belső harmóniát és a pozitív változást.

Kattints és ismerd meg közelebbről!