Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Előfordult már, hogy olyan idegesnek érezte magát egy fontos helyzet miatt, hogy nem tudott reagálni? Nem jöttek ki a szavak a száján? Olyan volt mintha lefagyott volna? Nehezen tette túl magát életének valamely történésén? Lehet, hogy a lelki blokk csapdájába került. Ismerje meg a tüneteit, funkcióját és, hogy mit tehet ellene.

Velünk élő érzelmek

Az érzelmek testünk és lelkünk része, ami a válasz belső és külső helyzetekre vagy eseményekre. Mindenki tapasztal érzelmeket, kisebb vagy nagyobb intenzitással, de egyénenként  változó, hogy az mekkora hatással van rá.

>>Folytatás>>

A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

Hogyan segít a Manna csepp?

Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

A lelki vagy mentális blokk egy védekezési mechanizmus, amely megakadályozza, hogy teljes egészében érezzük az érzelmeket. Bizonyos helyzetekben aktiválódik, hogy tompítsa egy negatív helyzet vagy esemény hatását, amely nagyon fájdalmas lehet számunkra. Lehetővé teszi, hogy időt szánjunk a negatív helyzet apránkénti feldolgozására, amely által védve vagyunk az agyunk által veszélyesnek tartott dolgoktól. A lelki blokk során lehetőség van alkalmazkodni a valósághoz, és összpontosítani tudjuk az erőforrásokat a kialakult helyzet kezeléséhez. 

Ez egy nagyon kellemetlen érzés, ami meggátolja a tiszta gondolkodást, és kihat a napi cselekedetekre. Hatására gondolataink érzéseink összezavarodnak és ilyenkor nem tudjuk, hogy mit mondjunk, hogyan cselekedjen. Ez a mechanizmus azonban segít megtanulni kezelni más hasonló helyzeteket a jövőben.

Az aktiváló helyzetek

Legyünk tisztában azzal, hogy bár a mentális blokk kialakulása pozitív esemény hatására is bekövetkezhet (pl. terhesség, előléptetés), a leggyakoribb esetben azonban negatív vagy traumatikus az az esemény, ami kiváltja. Ezek olyan stresszes helyzetek, amelyeket az illető nem tud kezelni.  

 

 • Traumás élmények (baleset, támadás, hűtlenség.)
 • Egy szeretett ember hirtelen halála.
 • Szakítás vagy partner elvesztése.
 • Elbocsátás vagy valamilyen munkahelyi státusz változása. 
 • Súlyos betegség. 

Ismerjük fel a tüneteket

Számos esetben a mentális blokk lehet, hogy csak egy rövid ideig tartó pillanat, amikor ténylegesen azt érezzük lefagytunk, nem tudunk szóhoz jutni, nem tudjuk mit reagáljunk. Ezzel szemben fel kell ismerni a hosszan tartó tüneteket, hogy azokat a további problémák elkerülése végett mielőbb kezelni tudjuk.  

 • Emberek vagy társadalmi helyzetek elkerülése attól való félelem miatt, hogy nem tudja hogyan viselkedjen vagy mit mondjon. Ez általában olyan helyzetekhez kötődik, amelyek kiváltották magát az érzelmi blokkot. 
 • A szorongás vagy stressz fokozódása különböző események előtt.
 • Motiváció hiánya, amely huzamosabb ideig tart és életünk különböző területeit érinti.
 • A negatív érzelmek nagyobb intenzitással történő átélése mint előtte. 
 • Nehézség a döntéshozatalban. 

Milyen problémákat eredményezhet? 

A lelki blokk akkor válik igazi gonddá, ha sokáig velünk marad, és életünk több területére is kihat, megakadályozva ezzel mindennapi tevékenységünket. A szokásosnál tovább tartó blokk során az azt átélő személy más érzelmeket is megtapasztal, például haragot, szomorúságot vagy bűntudatot, amely hosszú távon befolyásolja koncentrációnkat, kognitív képességeinket, érzelmeinket és a szociális készségeket.

Szélsőséges esetben olyan erőssé válhat, hogy már testi egészségre is hatással lehet, és olyan betegségek kialakulásához vezethet, mint gyomorfekély, gyomorhurut, bőrbetegségek. 

Hogyan kezeljük? 

 • Vegye át az irányítást az elméje felett. Harmonizálja elméjét és testét, hogy megtalálja az egyensúlyt, és szerezze vissza régi lendületét. 
 • Összpontosítson a jelenre. Lelki blokk esetén az ok a múlt eseményei között keresendő. Máskor aggodalomra adhat okot a jövő, ami ugyanúgy blokkolja a gondolkodást. Szánjon néhány percet arra, hogy hátra dől és csak a jelenre gondol. Koncentráljon a légzésére, amíg elméje megnyugszik. Ebben a békés állapotban tisztábban fog tudni gondolkodni. 

Kezenfekvő megoldás

A Manna csepp jelenti az igazi gyógyírt! Természetes támogatást nyújt a stresszel szemben, segítséget jelent a lelki blokk feloldásában. Kerüljön harmóniába testével és lelkével egyaránt. 

Olvasson tovább, hogy miért lehet gyógyír lelkére a Manna csepp, és még ma rendelje meg, hogy továbbra is önmaga lehessen!