Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Rohanó életünkben az öröm megfoghatatlannak és elérhetetlennek tűnik, amellyel a boldog pillanatok tovaszállnak. Ahelyett, hogy kizárólag arra koncentrálsz, hogy stresszkezelési guruvá válj, itt az ideje, hogy az örömöt megéld és át is éld. Nyüzsgünk és hajszoljuk a célokat, de gyakran úgy érezzük, hogy teljesíthetetlenek. Így nehéz az örömöt megszerezni! 

  A boldogság, az öröm a pszichológiában az érzelmi jólét olyan állapota, amikor jó dolgok történnek egy adott pillanatban, vagy tágabb értelemben, életének és teljesítményének pozitív értékeléseként – vagyis szubjektíven. Ennek az érzelemnek van egy sajátos arckifejezése: a mosoly.

  >>Folytatás>>

  A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

  Hogyan segít a Manna csepp?

  Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

  Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

  Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
  E-mail cím nem megfelelő
  Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

  Emberek vagyunk, akik képesek kilépni a káoszból, nem csak a kimerültség miatt, hanem önszántukból. Ez a szünet lehetővé teszi számunkra, hogy elgondolkodjunk, és a legfontosabbhoz igazítsuk cselekedeteinket – az örömhöz és a boldogsághoz.  Ehhez nyújtunk most segítséget, hogy mit tudsz tenni azért, hogy stressz helyett közelebb kerülj a boldogsághoz. 

  1. Az energiáddal gazdálkodj, ne az időddel.

  Az idő véges erőforrás. Valljuk be: sajnos nem tudunk varázsütésre plusz órát szerezni. Az energia egy másik dolog. Ahelyett, hogy megszállottan foglalkozol az idővel, koncentrálj az energiád megfelelő felhasználására. Ha teljes mértékben jelen vagy, megéled a pillanatot, ezzel megakadályozhatod a gyors kimerülést. Táplálkozás, mozgás és alvás – ez a varázslatos hármas, amelyekkel igazi Csodanőnek vagy Supermannek érezheted magad készen arra, hogy meghódítsd a napot!

  2. Ne küzdj a jelen állapota ellen, fogadd el!

  A stressz abból fakadhat, hogy merev elvárásokat támasztasz a dolgokkal szemben. Leld örömöd abban, hogy elfogadod a valóságot, és azon változtatsz, amin tudsz, és inkább önmagad fejlesztésére összpontosítasz ahelyett, hogy a kontrollálhatatlan tényezők megszállottja lennél. 

  3. Kapcsolódj ki tudatosan.

  Az élvezet állapotában lenni azt jelenti, hogy tudatosan kapcsolódsz a világhoz. Ez egyet jelent azzal, hogy kikapcsolod magadban az automata pilóta üzemmódot, és figyelsz a kikapcsolódás mélységére és milyenségére. Hogyan tudod ezt fejleszteni? Vegyél részt olyan napi gyakorlatokban, mint a meditáció, a naplóírás és az önellenőrzés, hogy valóban kapcsolatban maradj önmagaddal. 

  4. Döntsd el, hogy boldog leszel.

  Voltaire híres idézete, „Úgy döntöttem, hogy boldog leszek, mert jót tesz az egészségemnek” – mutat rá, hogy képesek vagyunk a boldogságot választani, amelyet minden egyes nap megtehetsz. Az öröm nem egy megfoghatatlan kincs. 

  1. Koncentrálj a váratlanra.

  A másik ok, amiért az öröm gyakran kikopik a mindennapi élményekből, az az, hogy sokan megrekedünk a rutinokban. Mennyire ad stabilitást és lelki békét a mindennapjaid kiszámíthatósága? Ha az életed véget nem érő ismétlődésnek tűnik, ideje megfűszerezni.

  Szabadulj meg a monoton rutinoktól, és keresd az élet által kínált kellemes meglepetéseket. Keresd meg mindennapok varázsát és egyediségét, nehogy a hétköznapok csapdájába ess. 

  6. Örömteli pillanatok megörökítése.

  Mozgalmas napod végén játszd le újra az örömteli pillanatokat az elmédben, mint egy filmtekercs, írd le őket egy naplóba, vagy ragassz cetliket egy füzetbe.  Ezzel készítettél egy örömmúzeumot, amely éjjel-nappal nyitva tart, és készen áll arra, hogy szükség esetén betérj és szerezz magadnak egy kis örömet. 

  Egy olyan világban, amely az általános mentális egészségügyi válság kezelésére összpontosít, az öröm előtérbe helyezése divatos luxusnak tűnhet. Azonban öröm lehet a titkos fegyvere a tartós sikerhez és kitartáshoz az élet ezen őrült hullámvasútján. 

  Sokszor azonban érezhetjük úgy, hogy könnyebb róla beszélni, mint megtenni. Szeretnénk meglépni a változást, de nem megy, mert tettünknek valami gátat szab, és az első lépés után visszaránt. Ezek azok a bizonyos lelki blokkok, melyek meggátolhatnak az örömteli mindennapokban. Segítségre van szükség! Manna cseppre van szükség! Napi alkalmazásával segítségedre lesz, hogy feloldja a gátló lelki blokkokat, te pedig meg tudd élni az örömteli mindennapokat. 

  Ez a különleges "lélekvitamin" napi egy percben segít, hogy idegösszeomlás nélkül vészeljük át az igazán nehéz napokat is, és elalvás előtt még tudjunk mosolyogni.