Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A félelem és a szorongás sajnos a mindennapok részévé váltak. Nem is csoda, hisz rengeteg félelemkeltő információ ömlik ránk, amik aztán tovább gerjesztik bennünk a szorongást. Hogyan küzdhet az ellen, amire nincs ráhatása, de rossz hatással van az életére? Ebben a bejegyzésben néhány tippet osztunk meg Önnel. Érdekli, hogy küzdhet természetes módszerekkel a szorongás ellen? Olvasson tovább!

Megváltozik a világképünk

Kis túlzással a számítógépből és a tévéből folyik a vér. Sokszor az érzésünk támadhat, mintha a híradóban és az újságokban csak rossz hírekről számolnának be: balesetek, gyilkosságok, átverések, cégek megszűnése, emberek kilakoltatása, hitelek bedőlése. Nem csoda, ha a biztonságérzetünk egyre csökken. Míg régen a gyerekek egyedül jártak iskolába, manapság már nincs olyan szülő, aki el meri engedni a gyerekét kíséret nélkül. Egész egyszerűen az életünk részévé vált a szorongás és a félelem, ami nemcsak az érzékeny lelkű emberekre van hatással, hanem mindannyiunkra. Állandósul egyfajta rossz érzés, ami beteggé tesz.

 

Egyáltalán mi a szorongás?

A szorongás ugyan megfoghatatlannak tűnik, de mégis vannak jól meghatározható fizikai tünetei. A tünetek közé sorolható a “gombóc a torokban”, nyugtalanság, gyakori fejfájás, alvásproblémák, hasi fájdalom, légszomj, koncentrálási nehézség, fáradtság, hasmenés. Ezek a jelek önmagukban nem veszélyesek, a baj akkor van, ha állandósulnak, és nem veszünk róluk tudomást. Ön is tapasztalta már ezeket a tüneteket? Milyen gyakran jelentkeznek?

Hogyan tudom függetleníteni magam a rossz dolgoktól?

>>Folytatás>>

A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

Hogyan segít a Manna csepp?

Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
E-mail cím nem megfelelő
Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

Ha azokkal a dolgokkal foglalkozunk, amikre nincs ráhatásunk, egy idő után kiszolgáltatottnak, sebezhetőnek érezzük magunkat. Úgy érezzük, hogy a dolgok kicsúsztak a kezünk közül, és nem tudjuk az életünket kontrollálni. A megoldás az, hogy azokkal foglalkozzunk, amikre van ráhatásunk. Pl. nem tudunk hatni az időjárásra, de esernyőt vihetünk magunkkal. Nincs hatásunk egy munkahely megszűnésére, de képezhetjük magunkat, hogy könnyen találjunk másikat. Persze nem lehet kizárni az életünkből a rossz dolgokat, hiszen a világot senki nem tudja megváltoztatni. Csak a saját szemléletünkön tudunk változtatni, némi munkával. Ezt felismerve egyre többen vannak, akik tudatosan nem néznek tévét, vagy a hírportálokat.

Mit kell tenni, hogy elmúljon a szorongás?

A megoldás a pozitív szemlélet: hogy meglássuk a szépet és a jót az életünkben. Nagyon jó módszer erre az, ha este, nap végén megkeressük azokat az eseményeket, amik aznap kellemes érzéssel töltöttek el minket. Írjuk össze ezeket! És a legapróbb dolog is számít! Kedves volt az eladó? Szó nélkül megírta a gyerek a leckéjét? Nem felejtette el a párunk az évfordulót? Jót beszélgettünk a fodrásszal hajvágás közben? Minden mehet egy kis papírra! Tegyük bele egy dobozba vagy üvegbe ezeket a pozitív emlékeket, és ha rosszabb napunk van, csak emeljünk ki párat és olvasgassuk! Tegyük jól látható helyre, és ahányszor csak rápillantunk, azt fogjuk érezni: jó hely a világ, és jól érzem magam benne.

+1 módszer!

A pozitív szemléletet elsajátítani nem könnyű, hiszen közben a mindennapokban folyamatosan érkeznek szorongást és félelmet kiváltó rossz hírek. Úgy tűnhet sokszor ez, mintha állandó szélmalom harcot vívnánk. A különböző módszerekhez, egy kis segítség sosem árthat! Van ugyanis egy kizárólag természetes összetevőket tartalmazó készítmény, ami segít megküzdeni a mindennapokkal. Ami cseppenként táplálja a lelkünket, hogy ellenállóbb legyen, és amivel könnyebben felveheti a harcot a szorongást és félelmet kiváltó negatív eseményekkel. Tegyen minden nap egy cseppet azért, hogy újra érezze a harmóniát, és az élet ízét.