Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A modern világban hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy időről időre méregtelenítést végzünk, ha testünkről van szó. Áttérünk az egészséges étkezésre, elkezdünk mozogni, és gondoskodunk arról, hogy elegendő alvást biztosítsunk az egészségesebb élet érdekében. Bár ez létfontosságú lehet testi egészségünk szempontjából, gondolnunk kell a mentális egészségünkre is.

  A mentális egészség túlmutat a testen annak ellenére, hogy a mentális egészségünk hatással lehet fizikai állapotunkra is, sőt a mindennapi életünkre, ezért is olyan fontos az elménk egészségének megőrzése. Itt jöhet be a képbe egy érzelmi méregtelenítő program.

  >>Folytatás>>

  A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

  Hogyan segít a Manna csepp?

  Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

  Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

  Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
  E-mail cím nem megfelelő
  Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

  Az érzelmi méregtelenítés alapvetően kivonja az összes negatív érzelmet, és segít kitisztítani azokat a zavaró érzéseket, amelyek a szokásosnál tovább tartanak. Olyan ez, mintha megnyomnád az érzelmek feldolgozásának képességén a reset gombot, mivel, ha sokáig nem ürítetted ki a belső szemetet, az elfojtott érzelmek stagnálhatnak, és túlterheltséget és túlzott reakciókat okoznak. Az érzelmi megtisztulás visszahozhatja a test és a lélek egyensúlyát, és segít pozitív energiával és könnyedén megemészteni a jövőbeli érzéseket. 

  Mi az érzelmi méregtelenítés?

  Az érzelmi megtisztulás egy olyan módszer, amely során aktívan dolgozol a kellemetlen, negatív érzéseken és a szorongásos tüneteken, amelyek már hosszú ideje benned vannak. Mindez nem szünteti meg vagy távolítja el teljesen a negatív érzéseket, de segít feldolgozni azokat az élményeket, amelyek stagnálnak vagy megrekedtek. Ahelyett, hogy megemésztenénk ezeket és tovább lépnénk, ragaszkodunk hozzájuk, és ez hatással lehet testi és lelki egészségünkre is. 

  Jelek, amelyek arra utalnak, hogy szükséged van az érzelmi méregtelenítésre

  • Túl sok stresszhatás ér. 
  • Nehezedre esik nyugodtan reagálni a legtöbb helyzetre.
  • Alvási nehézséggel küzdesz.
  • Nehézséget okoz a jelen megélése. 
  • Egészségtelen szokásokkal teszed boldoggá magad.
  • Könnyen eltéríthető vagy. 
  • Elakadt vagy stagnáló érzés kerít hatalmába.
  • Nehezen lépsz kapcsolatba a körülötted lévőkkel.
  • Krónikus feszültség vagy fejfájás kínoz.
  • Úgy érzed nem tudod elengedni a múltat.

  Hogyan végezz érzelmi méregtelenítést?

  • Az érzelmi méregtelenítés beindításának egyik legjobb módja a naplóírás. Ha hagyod, hogy az elméd egy egész oldalon át dübörögjön, felszínre hozhatsz bármit, ami alatta forrongott. Ne gondolkodj, csak írj! 
  • Találd meg a hálát bármiben és mindenben, legyen az bármilyen kicsi is. Hagyd abba a panaszkodást és koncentrálj inkább a jóra. A panaszkodás frusztrációt és negatív energiát halmoz fel, és valójában nem produktív. 
  • Az empátia, az együttérzés és a megértés a legfontosabbak az érzelmi méregtelenítés során, mivel így tanulhatod meg az érzelmek megváltoztatását. 
  • Keress időt az öngondoskodásra, mert ez egy másik fontos eleme a megtisztulásnak. 
  • Találj egy hobbit, amellyel összhangba hozhatod tested és lelked. 

  • Aludj jól és eleget!

  • A test mozgásban tartása egy másik jó módja az érzelmek feldolgozásának. A testmozgás emellett feldobja az endorfin és szerotonin szintet, így még kémiai szinten is pozitív hatást fejt ki.

  Az érzelmi méregtelenítés kemény lehet, de néha szükséges, nehogy eltömődjünk és ne ragadjunk bele múltbeli emlékekbe. Azáltal, hogy aktívan dolgozunk az érzelmeinken, felismerjük, ha valamit nem dolgoztunk fel teljesen, és megnyomjuk a reset gombot, testünket és elménket egyensúlyban tartjuk, és teret adunk a tudatosságnak. 

  A Manna csepp segítségedre lehet a mentális méregtelenítés során. Segít, hogy rugalmasabban reagálj a kihívásokra és könnyebben küzdj meg a mindennapos kihívásokkal. 

  Ez a különleges "lélekvitamin" napi egy percben segít, hogy idegösszeomlás nélkül vészeljük át az igazán nehéz napokat is, és elalvás előtt még tudjunk mosolyogni.