Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Az élet tele van bizonytalansággal és a jövővel kapcsolatos aggodalmakkal. Bár sok minden kívül esik az irányításodon, a gondolkodásmódod kulcsfontosságú a nehéz körülményekkel való megbirkózásban és, hogy magabiztosan szembe tudj nézni az ismeretlennel.

  A bizonytalanság szerepe az életben

  Bizonytalanság ott van körülöttünk, függetlenül attól, hogy globális világjárványról, gazdaságról, egészségről és kapcsolataidról van szó, az élet dolgainak nagy része továbbra is bizonytalan. Emberként mégis biztonságra vágyunk. Szeretnénk biztonságban tudni magunkat, és érezni akarjuk, hogy irányíthatjuk életünket és jólétünket. A félelem és a bizonytalanság miatt stresszesnek, szorongónak és tehetetlennek érezheted magad. Érzelmileg kimeríthető, és csapdába ejthet a sok „mi lenne, ha” és a legrosszabb forgatókönyvek lefelé tartó spiráljába való sodródás.

  >>Folytatás>>

  A problémák sosem fogynak el, a lelkierőnk igen! 

  Hogyan segít a Manna csepp?

  Kérje az ingyenes tájékoztatónkat!

  Töltse ki a következő űrlapot és máris küldjük a legfontosabb információkat!

  Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
  E-mail cím nem megfelelő
  Az űrlap kitöltésével elfogadom, hogy a Mannacsepp.hu elektronikus leveleket küldjön az e-mail címemre.

  Megtanulni megbirkózni a bizonytalansággal

  Bár nem akarjuk tudomásul venni, a bizonytalanság az élet természetes és elkerülhetetlen velejárója. Életünkben nagyon kevés az állandó vagy teljesen biztos, és bár sok minden felett rendelkezünk, nem tudunk mindent irányítani, ami velünk történik. Ahogy a koronavírus-járvány is bebizonyította, az élet nagyon gyorsan és nagyon kiszámíthatatlanul változhat.

  A bizonytalansággal összefüggő eszköz az aggódás, melynek során megpróbálhatod megjósolni a jövőt és elkerülni a kellemetlen meglepetéseket. Az aggodalmaskodás azonban azt a látszatot keltheti, hogy bizonyos mértékig uralod a bizonytalan körülményeket. Elhiteted, hogy ez segít megoldást találni a problémáidra, vagy felkészít a legrosszabbra.

  Talán ha elég sokáig kínlódsz egy problémán, csak végiggondolsz minden lehetőséget, vagy elolvasol minden véleményt az interneten, akkor megoldást találsz, és irányítani tudod az eredményt. Sajnos ezek közül egyik sem működik. A krónikus aggodalom nem ad nagyobb ellenőrzést az ellenőrizhetetlen események felett, csak megfoszt a jelen élvezetétől, elszívja az energiádat.

  Vannak ennél egészségesebb módszerek is a bizonytalansággal való megbirkózásra – és ez a gondolkodásmód megváltoztatásával kezdődik

  Légy türelmes
  Vannak, akik jobban kezelik a bizonytalanságokat, mint mások, ezért ne aggódj ha a kiszámíthatatlanság toleranciád alacsonyabb, mint másoké. Emlékeztesd magad, hogy időbe telhet, amíg a stresszes helyzet megoldódik, és addig légy türelmes magaddal.

  Gondolj a múltbeli sikerekre
  Valószínű, hogy már túljutottál néhány stresszes múltbeli eseményeken. Gondold át, mit tettél az esemény során, ami hasznos volt, és mit szeretnél legközelebb másképp csinálni.

  Új készségek fejlesztése
  Amikor az élet viszonylag nyugodt, próbálj ki dolgokat, amik kívül esnek a komfortzónádon. A kockázatvállalás segít önbizalmat és készségeket fejleszteni, amelyek jól jönnek, ha az élet változik.

  Korlátozd a híreknek való kitettségedet
  Amikor valami miatt stresszesek vagyunk, nehéz kezelni a negatív híreket, de ezek kényszeres ellenőrzése csak olaj a tűzre. Próbáld meg korlátozni, főleg olyan időszakban, amikor azok jobban érintenek, például közvetlenül lefekvés előtt.

  Ne idegeskedj olyanon, amin nem tud változtatni
  Amikor a bizonytalanság kerít hatalmába, sokan azonnal elképzelik a legrosszabb forgatókönyveket. Szokj le arról, hogy a negatív eseményeken töprengsz.

  Légy a saját tanácsadód
  Kérdezd meg magadtól: Ha egy barátom ezzel a gonddal fordulna hozzám, mit mondanék neki? Kívülről képzelve a helyzetét, az gyakran más perspektívát és friss ötleteket adhat.

  Ne feledkezz meg magadról
  Ne hagyja, hogy a stressz veszélybe sodorja az egészséges rutinokat. Törekedj arra, hogy jól étkezz, mozogjon és aludj eleget.

  Kérj támogatást azoktól, akikben megbízol
  Sokan elszigetelik magukat, amikor stresszesek vagy aggódnak. A támogatás azonban fontos, ezért bátran fordulj családodhoz és barátaidhoz.

  Azt irányítsd, amit tudsz
  Összpontosíts azokra a dolgokra, amelyeket te irányítasz, még akkor is, ha ez olyan egyszerű, mint a heti étkezés megtervezése vagy a ruhák kikészítése egy stresszes nap előtti este.

  Amikor a világ ijesztőnek vagy bizonytalannak tűnik, mindennél fontosabb, hogy tisztában légy azzal, milyen jelentéssel bírsz mások számára.

   

  A magadba vetett hitedet külső segítséggel, így a Manna cseppel is megtámogadhatod. A virágok esszenciájának köszönhetően segít feloldani a lelki blokkokat, amik meggátolhatnak abban, hogy tisztán lásd a körülötted lévő lehetőséget.

  Válasz a Manna cseppet, éld az életed, és ne engedd, hogy az aggodalom elhatalmasodjon rajtad.

  Ez a különleges "lélekvitamin" napi egy percben segít, hogy idegösszeomlás nélkül vészeljük át az igazán nehéz napokat is, és elalvás előtt még tudjunk mosolyogni.