Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Amikor betegek leszünk, mindenki a hite és a tapasztalatai alapján keres rá megoldást. Van aki orvoshoz szalad, van aki természetgyógyászhoz fordul, és olyan is akad, aki maga próbálja kikúrálni a betegségét. Természetesen ilyenkor mindenki azt a módszert szeretné megtalálni, amelyik a leggyorsabban, és leghatékonyabban hozza el a gyógyulást. De vajon mi az?

 

Minek köszönhető a legtöbb gyógyulás?

 

Az köztudott, hogy Magyarországon a legtöbben a gyógyszerekben bíznak.  Ahogy megjelenik a betegség, egyből rohanunk a patikába és alaposan bevásárolunk a különböző gyógyszerekből. Egyet erre a tünetre, egyet arra, és vannak akik már több mint 10 féle gyógyszert szednek egyszerre.
Persze akadnak olyanok is, akik a természetes megoldásokban, gyógyfüvekben, teákban keresik a megoldást. Vannak akik forró fürdőt vesznek, vagy inhalálnak, és vannak, akik diétáznak, vagy ivókúrát tartanak.

 

Sokan a fizikai megoldásokat részesítik előnyben, masszázsra, vagy fizikoterápiára járnak, és egyre többen vannak olyanok is, akik a lelki okokat próbálják felderíteni. Mindenki esküszik a saját módszerére, különösen ha bevált, azaz sikerült általa meggyógyulni.

 

Valószínűleg sokan megdöbbennénk, ha kiderülne, hogy mi az, aminek a gyógyulásunkat köszönhetjük. A válasz ugyanis bennünk rejlik:

 

A titok, az emberi test öngyógyító mechanizmusa.

 

Biztosan hallott már a placebo hatásról. Ez az a jelenség, amikor a betegnek nem gyógyszert adnak, hanem teljesen ártalmatlan, és hatástalan anyagot. A kísérletek szerint azonban a betegek jó része mégis meggyógyul. Mégpedig azért, mert azt hiszik, hogy olyan gyógyszert kaptak, ami meggyógyítja őket. Mondhatnánk, hogy a hitük gyógyította meg őket, de ez csak félig igaz. A hit beindította a szervezet öngyógyító mechanizmusát, ami tette a dolgát.

 

A valóságban minden gyógyulás ennek köszönhető.

 

Teljesen mindegy, hogy gyógyszert, vagy más kémiai szert használunk. Ezek a szerek csak abban segítenek, hogy a tüneteket csökkentik, hogy a szervezetünk megküzdhessen a betegséggel. Például antibiotikumos kezelés esetén, a szer elpusztítja a kórokozókat, majd a szervezet önmagától kezd helyreállni.

 

Amikor homeopátiás szereket alkalmazunk, a betegnek végtelenül kicsi adagban adunk egy olyan hatóanyagot, amely egy egészséges szervezetben a páciens tüneteivel megegyező tüneteket váltana ki. Ebben az esetben, a hasonló anyaggal, gyakorlatilag beindítjuk a szervezet öngyógyító képességét, amely onnantól teszi a dolgát.

 

Amikor a lelki problémákat próbáljuk megszüntetni, és kineziológushoz, vagy más szakemberhez fordulunk, akkor is a gyógyulásunk útjában álló lelki blokkokat akarjuk eltávolítani. Ha ez megtörtént, a szervezetünk elindítja az öngyógyítást. Ha jól meggondoljuk, még a fizikai gyógymódoknál, a masszőr, sebész, vagy csontkovács beavatkozása után is, ez a természetes mechanizmus állítja helyre a test egészségét.

 

Ahogy egy idős professzor mondta az orvosi egyetemen a hallgatóknak:
– A természet elvégzi a feladatát, és meggyógyítja a beteget, ha Önök ebben nem fogják megakadályozni…

 

Akkor, mit tehetünk a gyógyulás érdekében?

Azon kívül, hogy betartjuk az orvos előírásait, tehetünk azért is, hogy gyorsabban gyógyuljunk.

 

Ugye Ön is hallott arról, hogy nagyobb eséllyel gyógyul meg az, aki hisz a gyógymódban, vagy az orvosában. Az is gyorsabban gyógyul, aki energikusabb, vagy pozitívan néz a betegségével szembe. Ma már az is bizonyított tény, hogy a lekiállapotunk közvetlenül befolyással van az immunrendszerünkre és a gyógyulásunkra. Ezt vizsgálja a pszicho-neuro-immunológia nevű tudomány.

 

Tehát azon kívül, hogy igyekszünk egészségesebben élni, vitaminokat fogyasztani, egészségesen étkezni, tehetünk még azért, hogy felerősítsük a szervezetünk öngyógyító képességét.

 

Erről beszélt Dr. Tihanyi Katalin az Echo TV egy régebbi műsorában.
(Kattintson a videóra! Érdemes végignézni)

 

 

Ahogy a doktornő is elmondta, a Manna csepp segíthet helyreállítani a szervezet egyensúlyát, amely így sikerrel veheti fel a harcot a betegséggel. Nemcsak derűsebbé, kiegyensúlyozottabbá tesz, hanem beindítja és felerősíti a szervezet öngyógyító képességét.

Hogyan?

Sok ezer tapasztalat érkezett hozzánk az elmúlt években. Itt például egy család kálváriájáról olvashat:

Amikor a gyógyszer nem gyógyít

 

A legtöbben Magyarországon csak akkor fordulnak orvoshoz, ha már komoly problémájuk van. Amit aztán egyre több gyógyszer szedésével próbálnak megoldani.
Vannak azonban olyanok is, akik felelősségteljesen figyelmet fordítanak a megelőzésre, a testi-lelki harmóniára, és az életük minőségére is.

Nekik ajánljuk a Manna cseppet

 

Ha szeretne Manna cseppet rendelni, kattintson ide:

Megrendelés

Ha szeretne többet tudni a Manna cseppről kattintson a linkre:

Manna csepp