Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Ugye egyetértünk abban, hogy az egészségaz egyik legdrágább kincsünk? Ezért aztán a legtöbben igyekszünk is tenni azért, hogy minél tovább megőrizzük. Számtalan módszer és rengeteg lehetőség kínákozik, amelyek közül válogathatunk, és amit bevethetünk a cél érdekében. Az egészségmegőrzés területén azonban mintha két irányzat alakult volna ki: Az egyik a testi egészségre helyezi a hangsúlyt, míg a másik a lelki egészség irányába mozdult el. De vajon melyik a jobb? Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve, erre a következtetésre jutottam:

 

Ép testben ép lélek

Biztosan ismerős ez a mondás, és bizony van alapja is. Hiszen, ha testünket megfelelően tápláljuk, akkor sokat tehetünk azért, hogy jól érezzük magunkat. A megfelelő étkezéssel és vitaminokkal biztosítjuk, hogy van elég energiánk, nem fáradunk ki könnyen, és testünk harmonikusan működik. Sőt, a legújabb kutatások szerint, a megfelelő táplálkozással biztosítjuk a bélflóránk egészségét is, ami az immunrendszerünk hatékony működéséhez nélkülözhetetlen. Sőt, a jól működő bélflóra biztosítja a testünkben termelődő örömhormonok nagy részét, és közvetlen hatással van a hangulatunkra és érzelmeinkre is. Azonban úgy tűnik, hogy a táplálkozásunk már nem megfelelő, és nem is tartalmazza a szervezetünk számára szükséges anyagokat. Ezért fogyasztunk vitaminokat, de az is kiderült, hogy ha a bélflóránk egyensúlya felborul, akkor a vitaminok sem fejtik ki pozitív hatásukat.

 

Ha a lélek a középpont

Egyre többen vannak, akiknek meggyőződése, hogy minden a lélekből indul ki. Minden betegségnek lelki oka van, és a nagyobb figyelmet a lélek dolgaira kell fordítani. Véleményem szerint, ebben az állításban is rengeteg igazság van, és ebben az elmúlt évek tapasztalatai is megerősítettek. Számtalan olyan esettel találkoztam, ahol a lelki problémák megszüntetésével csodálatos változások történtek valakinek az életében. Visszatért az egészség, rendeződtek a kapcsolatok, és javult az anyagi helyzet. De azt is láttam, hogy hogy a lepusztult, hiánybetegségekkel küzdő szervezeten nem segít sem a spiritualitás, sem a pozitív gondolkodás. Sőt, akkor sem, ha egy akut problémáról, betegségről, vagy sérülésről van szó. Vagyis szerintem, vakbélgyulladásnál nem biztos, hogy elég az ima.

 

Melyik a jobb?

Őszintén hiszek abban, hogy nem lehet kizárólag csak a testi, vagy csak a lelki egészséget fenntartani. Hiszen az ember test is, és lélek is. Egyik sem működik megfelelően, ha a másikat elhanyagoljuk. Sőt, az új felfedezések azt bizonyítják, hogy jelentős átfedések vannak köztük. Hiszen tudjuk, hogy a negatív gondolkodás megbetegíthet minket, azaz testi tünetek megjelenését okozhatja. Ugyanakkor pedig, a helytelen táplálkozástól, vagy a környezeti hatásoktól megsérült bélflóra szorongást és depressziót okozhat.

Ma már az orvostudomány is nyitottabban közelített a lelki dolgokhoz. Hiszen már bizonyított tény, hogy a stressz tönkreteszi a szervezetünket. Azt is bizonyították, hogy a gondolkodásunk közvetlenül hatással van az immunredszerünkre. Így jött létre egy új tudományág, a pszicho-neuro- immunológia. Itt vizsgálják a lélek, idegrendszer és az immunrendszer összefüggéseit.

 

Cél a teljes egészség

Én személy szerint a teljes egészséget favorizálom. Igyekszem mindent megtenni azért, hogy a szervezetem megkapja mindazt, amire szüksége van. A megfelelő táplálékot, vitaminokat, probiotikumokat és prebiotikumokat. Úgy gondolom, hogy mindezek nélkül nem tudna jól működni. Ezenkívül pedig igyekszem hetente többször mozogni, néha pedig lazítani.

De ugyanolyan fontosnak tartom a lelki egészséget is. Odafigyelek a pozitív gondolkodásra, a leki egészségre és a spiritualitásra is. Igyekszem megtalálni a harmóniát a kapcsolataimban a munkámban és a mindennapokban. (Több, kevesebb sikerrel 🙂

Azért pedig, hogy egyszerre támogassam a testi -lelki egészségemet, a Manna cseppet fogyasztom. Ez a tíz csepp egy deciliter vízben, energiát és támogatást ad a mindennapok küzdelmeihez, csökkenti a stressz negatív hatásait, oldja a szorongást és a depressziót, segít feldolgozni a lelki sérüléseket.

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp