Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A kimerültség minden bizonnyal nincsen évszakhoz kötve. Ugyanis a fáradtság, elgyötörtség  érzése ugyanúgy úrrá tud lenni rajtunk az év bármelyik évszakában. Ennek magyarázata végtelenül egyszerű, azonban tavasszal mégis történik valami, ami inkább pszichésen jelenik meg bennünk, amit igen könnyű megbélyegezni a tavaszi fáradtság címszóval. Hogyan szabaduljunk meg ettől az érzéstől?

Amikor a tavasz első napsugarai megjelennek, felmelegszik az idő és a természet is elkezd ébredni, kizöldülni és virágba borulni, akkor bennünk is egy újjászületési, emelkedési időszak kellene, hogy megkezdődjön. Ami logikus is lenne, hiszen megjelennek az első idényzöldségek, vitamin háztartásunkat növelve energikusabbnak kellene érezni magunkat, céljaink megvalósulásáért ilyenkor nagyobb léptekkel tudnánk tenni és egy általában vett jó érzést kellene tapasztalnunk.

 

Ehelyett fokozódó és állandósuló fejfájással küzdünk, ingerlékenyebbek vagyunk a kelleténél a mindennapokban és legszívesebben egész nap csak aludnánk. Ez bizony a „tavaszi fáradtság” néven elhíresült állapotnak a tünete. Ezt az orvostudomány azzal magyarázza, hogy a téli energiatartalékunk ekkora ürül ki és bizonyos hormonok állandó váltakozása okozza ezeket a kellemetlen tüneteket. De miért mondjuk rá, hogy tavaszi, amikor az év bármelyik időszakában előfordul?

 

A lelki egészség hiánya következményeket hoz magával

Bármerre is nézünk, mindenhol a vegán, a paleo, valamint a fitnesz szavakkal szembesülünk, amikor az egészség szóba kerül. Kétségtelen tény, hogy ezek mögött a kifejezések mögött valóban kézzelfogható megoldásokat is találhatunk jó közérzetünk eléréséhez, de ha ez minden esetben így lenne, akkor kizárólag csak mosolygós, egészséges, pozitív kisugárzású emberek tömegével kellene találkoznunk az utcákon. Ez mégsem így van. Mi lehet ennek az oka?

 

Leginkább a lelki egészség hiánya állhat a magyarázat hátterében, ugyanis a kiegyensúlyozott táplálkozás és a rendszeres testmozgás ezt még nem garantálja. A szürke, már robotikusnak számító mindennapok, a felhalmozott stressz és a túlhajszolás, valamint a múlt sérelmeinek összessége, nem szűnik meg egy kis kocogástól. Ha ez mind ott zakatol bennünk és amíg ez valóban így van, addig koránt sem beszélhetünk lelki egészségről.

 

Minden fejben dől el

A jó közérzet nem csupán fizikai szinten nyilvánul meg az életünkben, hanem gondolataink által, a lelkünkből kiindulva jelenik meg a mindennapjainkban. Ha egy eredményesnek mondható nap sikerének érzését a külvilágból érkező negatív gondolat vagy érzet beszennyezi azt az aktuális pozitív pillanatot és élményt, máris kétszer akkora erővel vagyunk képesek megindulni az ellenkező irányba. Ezek mind-mind energetikai változások, amik nincsenek jó hatással szervezetünkre. Olyan, mintha apró réseken elfolyna az energiánk.

 

Ezek az események újabb és újabb olyan negatív tüneteket eredményeznek az életünkben, amik a tavaszi fáradtság ismérveiként vannak a köztudatban. Azonban gondolataink pozitív irányba való változtatásával képesek lehetünk érzéseinket befolyásolni, így szervezetünkre és mindennapi életünkre is jó hatást gyakorolni.

 

Ebben az időszakban mindennél fontosabb lenne felismerni önmagunkban mindezt, hiszen rengeteget tehetünk saját életünk felépítéséért. A Mannacseppek mindezt megtámogatják és olyan információkat képesek eljuttatni gondolataink közé, amire ha még nem is vagyunk tudatosak, attól függetlenül sikeresen elindíthatnak egy olyan folyamatot, ami egész életterünkre pozitív változásokat hozhat. Segítségével begyógyíthatjuk azt a sok apró sebet a lelkünkön, amelyen át elfolyik az életerőnk, és az energiánk. Így, nemcsak könnyebben viseljük azt a számtalan apró bántást, ami a mindennapokban ér, hanem a régóta bennünk hordozott lelki blokkoktól is megszabadulhatunk. Vajon megér erre rászánni egy percet naponta?

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp