Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

“Ami történt, történetként örökre ott marad benned”-mondta Hevesi Judit. Minél idősebbek vagyunk, annál több tapasztalattal rendelkezünk. Ezek a tapasztalatok formálják személyiségünket, világnézetünket, gondolkodásunkat. Sajnos az út során nem csak jó élményeket gyűjtünk, néha viselnünk kell a rossz döntéseink következményét. A rossz tapasztalatokra ugyanúgy szükségünk van, de mi van akkor, ha nem tudjuk a helyén kezelni őket?

A változásokról

 

Nem véletlen szokták mondani, hogy az élet egy hullámvasúthoz hasonlít. Hol magasabban, hol mélyebben vagyunk. Van, amikor boldogabbak vagyunk, máskor a gondok fekete felhőként gyűlnek a fejünk felett. 

Az út során rengeteg tapasztalatra teszünk szert. Minél idősebbek vagyunk, annál több tapasztalattal rendelkezünk. A tapasztalatok megélése pedig érzelmekkel jár együtt. 

Bizonyos életesemények hatására pozitív érzelmek kerítenek a hatalmába, mint öröm, büszkeség, szeretet, hála, lelkesedés, felszabadultság vagy harmónia. 

Más tapasztalatokat negatív érzelmek kísérik végig, például düh, reményvesztettség, félelem, szomorúság, üresség, zavarodottság.

A minket érő eseményeket mindenki máshogy éli meg. Van, aki könnyedén túllendül például egy sikertelen állásinterjún. Más akár hetekig, hónapokig rágja magát a történteken. Épp ezért egyáltalán nem mindegy, hogyan dolgozzuk fel ezeket. 

 

Pozitív tapasztalat

 

A pozitív tapasztalatok adják az élet örömét. Ezek azok a dolgok, amiktől jól érezzük magunkat, amelyek hozzátesznek személyiségünkhöz, új célt hoznak, vagy megváltoztatják nézőpontjunkat. Minden egyes pozitív tapasztalat épít minket. 

Ilyen lehet például egy értékes barátság, vagy egy új készség elsajátítása. 

 • Fontosak, mert:
 • Örömteli pillanatokat hoznak
 • Menedéket nyújtanak a nehéz időszakban
 • Ezektől érezzük úgy, hogy igazán élünk
 • Általuk többek lehetünk
 • A helyes útra terelnek minket, amikor egy útelágazódáshoz érkezünk

Pozitív tapasztalatok nélkül lehetetlen boldogulni.

 

Negatív tapasztalat

 

Bármennyire is próbálkozunk, életünk során mindenki gazdagodik különböző negatív tapasztalatokkal. Ezek lehetnek rossz döntések következményei (például mikor átgondolatlanul lépett ki munkahelyéről, és hosszabb ideig munkanélküliségre kényszerül). De lehet tőlünk független, külső tényező is (például amikor csalódást okoz egy hozzánk közel álló). 

 • A rossz tapasztalatok hatásai:
 • Korlátozza gondolkodásunkat, cselekedeteinket
 • Motiválatlanná, elkeseredetté tesz
 • Gyengének, szerencsétlennek, ügyetlennek, vesztesnek érezzük magunkat
 • Elveszi az időnket és energiánkat (hiszen ahelyett, hogy olyan dolgokkal foglalkoznánk, amik boldoggá tesznek, inkább önsajnálatba menekülünk)
 • Sok negatív tapasztalat után mintegy heg marad bennünk…

 

Ennek ellenére negatív tapasztalatokra is szükségünk van. Ezek mind egy-egy leckét hoznak magukkal, amelyekből tanulhatunk. A gond akkor kezdődik, ha nem tanuljuk meg ezeket feldolgozni, megfelelően kezelni, hanem elnyomjuk magunkban.

 

Gyógyítsa be a hegeket!

 

A negatív tapasztalatok életünk részei. Mindegy egyes negatív tapasztalat egy sebet ejt rajtunk, amely idővel heggé szelídül. De ha nem tudjuk ezeket a helyén kezelni, és állandóan piszkáljuk a heget, akkor a sebek könnyen elfertőződhetnek. Ezek pedig megmérgezik lelkünket!

A Mannacsepp segít megszabadulni a negatív tapasztalatok hatásaitól. Rendszeres szedésével könnyebben dolgozhatjuk fel a minket ért traumákat, lelki blokkokat, az ezekkel járó kellemetlen érzelmeket és a stresszt. Így harmonikusan sétálhat tovább az úton.

Ne hagyja, hogy a múlt sérelmei megkeserítsék az életét!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete