Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Egy szomorú film, egy rosszul eső megjegyzés, egy stresszes nap, egy komoly veszekedés. Megannyi dolog van, ami sírásra késztet minket. Mégis, manapság mintha érzelemmentes életet élnénk. Elrejtjük valódi érzéseinket, takargatjuk könnyeinket, mert félünk, hogy gyengének fognak tartani bennünket. De tényleg akkor vagyunk gyengék, ha sírunk? Nem inkább akkor, ha nem merjük felvállalni azt, ami a lelkünket nyomja?

Miért sírunk?

 

Ez az a kérdés, amire még a tudósok sem tudják a választ. Nagyon sokféle magyarázat van arra, hogy miért sírunk, de a konkrét ok egyelőre ismeretlen. A legelterjedtebb nézet, hogy a sírás egyfajta vészjelző. Lelkünk jelzi, hogy valami nem stimmel, hogy valami gond van, hogy olyan szituációban vagyunk, ami nekünk nem jó. Így üzen nekünk, hogy ideje változtatnunk!

A sírás egyfajta kommunikációs eszközként is szolgál az emberek között. Így ugyanis anélkül fejezhetjük ki fájdalmunkat, meghatottságunkat vagy egyéb érzelmeinket, hogy azokat szavakba kelljen öntenünk. A figyelemfelkeltés és segítségkérés egy formája. 

Teljesen változó, hogy ki, miért, milyen gyakran sír. Nagyban befolyásolja nemünk, kultúránk, valamint a személyiségünk. Sírás tekintetében nincs olyan, hogy ennyiszer egészséges, vagy ennyiszer kell sírnunk. Mindenkinél más és más. 

Miért esik olyan jól?

 

Ön is érezte már azt a felszabadultságot és nyugodtságot, amit egy kiadós sírás hozhat? 

Hát persze! A sírásnak ugyanis fizikai és lelki előnyei is vannak. 

A fizikai előnyöket testünk működésében kell keresnünk. Az erős érzelmek okozta feszültség hatására szervezetünkben stresszhormonok képződnek. A sírás segítségével pedig természetes módon szabadulhatunk meg ezektől a hormonoktól. Ha pedig ezek kiürülnek, akkor sokkal nyugodtabbá válunk. 

Ezen kívül a sírás a fájdalmat is csillapítja. A sírás hatására testünkben fájdalomcsillapító hatású vegyületek keletkeznek, így a fizikai fájdalom miatt kialakult sírás után kevésbé fogjuk érezni azt az esést vagy horzsolást. 

A lelki előnyök talán ezeknél is fontosabbak. A sírás javítja a hangulatot, jobb közérzetet okoz, megnyugtat, és még a jobb alvásban is segít!

 

A férfiak nem sírnak?

 

Egy igazi férfi sosem sír, míg a nők akármin el tudnak érzékenyülni, legalábbis ez az általános vélekedés. Ennek a feltételezésnek van némi alapja, ugyanis a nők tényleg többször sírnak, mint a férfiak. Ez azonban nem feltétlen jelenti azt, hogy a nők érzékenyebbek lennének. 

A férfiak ugyanúgy szomorúak, ugyanúgy el tudnak érzékenyülni, ugyanúgy fájhat nekik valami. De ők “nem engedhetik” meg maguknak, hogy gyengék legyenek. 

A férfiak már egészen gyermekkoruktól kezdve arra vannak nevelve, hogy egy erős férfi nem sír, hogy egy férfi nem mutathatja magát sebezhetőnek. Ezek a kulturális elvárások pedig végigkísérik az életünket. 

Sőt, vannak olyan helyzetek is, amikor egy férfi nehezebben birkózik meg a problémával, mint egy nő. Ha például bajba esik valaki a szeretteik közül, vagy elveszítik háziállatukat, esetleg át kell élniük egy szakítást vagy válást, akkor az sokkal mélyebben érintheti őket, mint a nőket. 

Fontos, hogy a férfiak se tartsák vissza könnyeiket! Érzelmeiket nem kell szégyellniük, ettől nem lesznek kevesebbek!

 

Ne féljünk sírni!

 

Sokan félünk a sírástól. Pedig vannak olyan helyzetek, amikor többet ártunk azzal, ha megpróbáljuk elfojtani érzelmeinket. Ha sírnunk kell, sírjunk! Ne foglalkozzunk mások véleményével. 

Ha gátlásosak vagyunk, és nehezen viseljük, ha mások előtt sebezhetővé válunk, akkor is van megoldás. Vonuljunk félre, vagy kérjünk meg másokat, hogy hagyjanak minket magunkra. Utána pedig nyugodtan szabadjára engedhetjük az érzelmeinket. 

Ha esetleg nem bírjuk tovább, és legördülnek az első könnycseppek, akkor se szégyelljük magunkat. Ne gondoljuk azt, hogy mennyire kellemetlen helyzetbe hoztuk magunkat! Ne akarjunk elsüllyedni a föld alá szégyenünkben!

Gondoljon bele: ha Ön egy síró embert lát, mit érez? Gyengeségnek látja? Kínosnak tartja? Úgy gondolja, hogy ezzel megalázó helyzetbe hozza magát? Nem inkább az az első gondolata, hogy segíteni szeretne? Hogy együttérez, hogy átérzi a másik fájdalmát? Ha pedig így van, miből gondolja, hogy mások másként állnak hozzá?

Érzelmek nélkül nincs igazi, nagybetűs élet. Ha örömmel mutatjuk meg másoknak a boldogságunkat, akkor ne féljünk megmutatni sebezhető oldalunkat is. Higyje el, felszabadító érzés lesz önmagának lenni. 

 

Erősítse meg lelki ellenállóképességét!

 

A sírás egy teljesen természetes emberi reakció. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor lelkünk fájdalmát jelzi. Ilyenkor lelkünk nem elég ellenálló az élet nehézségeivel szemben. Erősítse meg lelki állóképességét! Ebben tud segíteni Önnek a Mannacsepp! 

Ez a természetes étrendkiegészítő táplálék a léleknek. Rendszeres szedésével rugalmasabbá teheti lelki ellenállóképességét, így könnyebben birkózhat meg a hétköznapok gondjaival. Segít visszaállítani jó közérzetét, így sokkal nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá válhat.

Az élet nem lesz könnyebb, de Ön ellenállóbbá válhat a nehézségekkel szemben. Tegyen ezért nap mint nap!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Vyviora Zsuzsanna Éva 1 hónapra nem drága és megéri! Sokat idegeskedtem, begörcsölt a gyomrom,nyakam, stb! Mióta szedem,azóta nyugodtabb vagyok sokkal és fizikailag is jobban vagyok! Alvás problémám is megszűnt!??
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete