Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Testi lelki harmónia? - Így könnyebben elérhető

Támogassuk két oldalról a mentális egészségünket!

A lelki egészség csak az első lépés…

Büszke lehet magára, ha felismerte, hogy lelki gondjai vannak, és vette a bátorságot, hogy tegyen is érte! Viszont nem véletlenül szól úgy a mondás, hogy “Ép testben ép lélek”. Ha csak az egyikért teszünk, de a másikat figyelmen kívül hagyjuk, akkor sosem érhetjük el a teljes testi-lelki harmóniát.

Mit tehetünk azért, hogy ne csak lelkünk, de testünk is rendben legyen?

Lelki problémák a hasunkból?

Az elmúlt években a tudósok egyértelműen megállapították, hogy a bélflóránk állapota hatással van az érzelmi állapotunkra, és a mentális egészségünkre is. Ha bélflóránk egyensúlyban van, akkor jó a közérzetünk, kiegyensúlyozottak vagyunk.Ha viszont a emésztőrendszerünkben elszaporodnak a káros baktériumok, akkor szorongóvá válhatunk, sőt a depresszió is elhatalmasodhat rajtunk. Az oka, hogy bélrendszerünk és agyunk kommunikál egymással, ill. a szerotonin nevű hormon hiánya. Ezt az emésztőrendszer állítja elő, és a hiányát olyan betegségekkel hozzák összefüggésbe, mint a migrén, a fülzúgás, szexuális és étkezési problémák, szorongás és a depresszió

Sajnos a helytelen táplálkozás, az antibiotikum kúrák, és a vegyszerek elpusztítják azokat a baktériumokat is, amelyek a számunkra nélkülözhetetlen „örömhormonokat” állítják elő. Így Ön hiába tesz meg mindent lelki egyensúlyáért, ha nem tesz bélflórájáért is, akkor nem biztos, hogy meg tud szabadulni a kellemetlen tünetektől. 

Hogyan gondoskodhat bélflórájáról?

Ha a bélflóra helyreállításáról van szó, sokan egyből gyógyszerekre gondolnak. Pedig rengeteg természetes módszer létezik, amelyek segítenek megőrizni annak egyensúlyát!

A probiotikus élelmiszerek rendszeres fogyasztásával vigyázhat a hasznos bélbaktériumaira. Az élőflórás joghurtok, a savanyú káposzta vagy a kovászos uborka pótolja a jótékony baktériumokat, így nem kell tartania az egyensúly felborulásától. A rostban gazdag táplálkozásért szintén hálásak lesznek ezek a jótékony baktériumok!

Ezekkel csupán egyetlen probléma van: rengeteg ilyen ételt kell fogyasztanunk minden nap ahhoz, hogy élvezhessük a hatását.

Van hatékonyabb megoldás

Mit szólna ahhoz, ha létezne egy könnyebb módszer? Ha elég lenne naponta néhány percet szánnia egészségi állapotának védelmére? 

A Ginkgo Biloba Pro egy olyan természetes étrendkiegészítő, mely bélflóránkat és lelkünket is támogatja. Tartalmazza a baktériumflóránk helyreállításához szükséges probiotikumokat és prebiotikumokat, így megőrzi a természetes egyensúlyt. Ennek köszönhetően lelki állapotunkra is jó hatással van. Segít leküzdeni a szorongás és a depresszió tüneteit, miközben szellemi teljesítőképességünket és koncentrációs képességünket is javítja. Így a testi egészség mellett a lelki egészségről is gondoskodik. 

Tudta?

hogy gyakran már néhány hét joghurfogyasztás is csökkenti a szorongást?

Miben segíthet a Gingko biloba + Pro?

A termékben található probiotikum és prebiotikum segíthet visszaállítani a bélflóra egészségét. Emellett:

  • a Ginkgo biloba hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához és agyműködés támogatásához.
  • Az ashwagandha (indiai ginzeng, álombogyó) támogatja a fizikai és szellemi teljesítőképességet. Védi az idegrendszert, fokozza a szorongással és a stresszel szembeni ellenálló képességünket
  • A Gynostemma hozzájárul a szív-és érrendszer egészségéhez.Védelmet nyújt a stresszel szemben.
  • A jiaogulan adaptogén hatású. A növény normalizálja az idegrendszert. Megnyugtat és elűzi a depressziót.

Kinek érdemes szedni a Ginkgo Biloba Pro-t?

Mindenkinek, aki szeretni testileg és lelkileg is egészséges maradni. Aki aktívan tett lelki egészségéért, de nem tapasztalt még igazi javulást. Olyan embereknek, akinek lelki gondjai vannak, és nem tudja, hogyan szabadulhatna meg tőle véglegesen. 

Ajánljuk azoknak, akik szeretnének újra nyugodt és kiegyensúlyozott életet élni, lerakni a lelki terheket, és harmóniába kerülni önmagukkal.

Tudta?

hogy az antidepresszánsok nem oldják meg a problémákat, és egyre nagyobb dózisban fogyasztják?

Hogyan használja?

Mai modern világunkban saját egészségünk a fontossági sorrend utolsó helyén áll. A munkahely, a gyermeknevelés, a házimunka mellett már alig jut idő arra, hogy önmagunkkal is foglalkozzunk.

De mi lenne, ha csak naponta néhány percet kell magára szánnia? Ennyit megérne az egészsége?

A Ginkgo Biloba-t csupán naponta egyszer, étkezés közben kell bevennie. Bár apróság, mégis ezzel rengeteget tesz bélflórája, és lelke egészségéért!

Tudta?

hogy a lélek, az idegrendszer és az immunrendszer szorosan összefügg? Ezt vizsgálja a pszicho-neuro-immunológia

Mennyibe kerül?

Sokan sajnálnak pénzt költeni saját egészségi állapotuk javítására. Pedig ha időben elcsípik a problémát, így sokkal jobban járnak. A gyógyszeres kezelések és az orvosok ugyanis sokkal költségesebbek…

Három havi adag egy felnőtt ember számára 13.335 Ft. Ez azt jelenti, hogy naponta kb. 150 forintnyi összeget költ magára. Ez nem több, mint egy kávé ára!

Rendeljen most kedvezményesen!

Ne várja meg, amíg visszafordíthatatlanná válik a helyzet. Ne várja meg azt, hogy évekig szenvedjen egy lelki probléma miatt. Ne hagyja, hogy bélflórája egyensúlya lelki problémákat okozzon!

Tegyen testi egészségéért- hogy a lelki állapota is helyreálljon! Válassza ki melyik csomagot szeretné! Ha úgy dönt, hogy

Test-Lelki Egészség csomag

GINKGO BILOBA PRO + 2db Manna csepp + 1 db ajándék Manna csepp (6 880 Ft értékben) 

27 520 Ft (ÁFA-val)

Melyik csomagot küldhetjük?

Fontos megjegyzés! Ha a csak a Ginkgo Biloba PRO-t kéri, akkor azt a meglévő rendelésével együtt küldjük ingyenes szállítással.  Ha a Test-Lelki Egészség csomagot szeretné megrendelni akkor a korábban leadott rendelését a rendszer törli.

13 335 Ft
27 520 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Érvénytelen kupon kód.
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Szállítási költség:
0 Ft
Bruttó végösszeg:
0 Ft
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!