Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

“Hogy telt a mai nap? Á, nem volt semmi különleges”- hangzik a válasz. Vannak olyan napok, amikor egyszerűen tényleg nem történik semmi. Ugyanúgy felkelünk, munkába indulunk, dolgozunk, majd hazaérünk, pihenünk, lefekszünk. A nap végén nem érezzük magunkat jól, de igazából rosszul sem. Megvagyunk. De élet ez így? Nem volna jobb, ha minden napot örömmel tudnánk megélni ahelyett, hogy hagynánk “az időt kifolyni az ujjaink között”?

A hétköznapok csapdájában 

 

Ön is biztosan érezte már azt, hogy élete egy végtelen mókuskerék. Pontosan tudja, hogy mit fog ma csinálni, hogyan fog telni a holnapi nap, mi fog történni a héten. Amint reggel kinyitja a szemét, máris elindul a napi rutin, amely lefekvésig kitart. Aztán másnap kezdődik minden előről. 

Azzal alapvetően nincs gond, hogy bizonyos keretek között élünk. Emberként szükségünk van a rutinokra, mivel ezek biztonságot nyújtanak számunkra. A gond akkor kezdődik, ha ezt már kevésnek érezzük. Amikor már terhes a nap. Amikor már azt érezzük, hogy többet szeretnénk. 

A változáshoz vezető út ködös. Nem léphetünk ki munkahelyünkről, mivel akkor nem tudjunk eltartani magunkat. Nem feledkezhetünk meg az otthoni teendőkről, hiszen akkor futna a lakás. Viszont életünk nagy részét az ezekhez fűződő feladatok és kötelességek teszik ki. Hogyan lehet változtatni, ha ezeket nem rúghatjuk fel egyik napról a másikra?

A sablonnapokról

 

A sablonnap egy átlagos hétköznap. Egy olyan nap, amikor felkelünk, dolgozni megyünk, elintézzük a napi feladatainkat. Amikor nem történik velünk semmi kiemelkedően rossz. De igazából semmi olyan sem, ami kicsit is felvillanyozna. 

Ezeknek a napoknak a végén fásultnak érezhetjük magunkat. Az ilyen napokon vágyakozva tekintünk mások életére. Azt hisszük, az ő életük izgalmasabb. Velük biztosan sokkal több dolog történik. Csak mi szenvedünk ezektől a gondoktól. Kétségbeesetten kapaszkodunk egy utolsó szalmaszálba (hétvége, szabadság, nyaralás), és számolgatjuk a napokat. 

 

Egy idő után észrevehetjük magunkon, hogy egyre kevesebb időt szánunk olyan dolgokra, amik boldoggá tesznek. Megritkulnak a családi, baráti találkozások. Idejét sem tudjuk, hogy mikor foglalkoztunk utoljára a kedvenc hobbinkkal. Csak szeretnénk ledarálni a feladatokat, este pedig nincs más vágyunk, mint kimerülten ágyba zuhanni. 

Rohanó világunkban egyre több ilyen nap vár ránk. Márpedig a monotonitás-tűrésünk véges.Ez pedig lelkiállapotunkra is romboló hatással van. 

 

Az érzelmi megterhelés

 

A monoton hétköznapokat kellemetlen érzések kísérik végig. A mókuskerék feszültséget, stresszt vált ki. Máskor szomorúnak, levertnek érezhetjük magunkat amiatt, hogy nekünk csak ennyi jutott. Megint máskor lelkiismeretfurdalás gyötör minket, hogy miért nem tudjuk értékelni amink van. Másnak még ennyi sem jutott. 

 

A negatív érzelmek zűrzavara kimerültté tehet minket. Innen pedig már egyenes úgy vezet a kiégéshez. Megkérdőjelezzük azt, hogy mi értelme így az életnek. 

De nem szabad feladnunk!

 

Így lépjen ki a mókuskerékből

 

A mókuskerékből való kilépés elsőre nehéznek tűnhet. Időnk nagy része be van osztva, nem mi határozzuk meg, gondolhatnánk. Pedig rajtunk áll minden!

  • Nem kell nagy dolgokra gondolni akkor, ha ki akarunk törni a rutinból. Néha a legkisebb dolgok is segíthetnek. Például ha nem a megszokott útvonalon indulunk haza. Előfordulhat, hogy az út során találunk valami érdekeset, valami olyat, ami kiránthat a mókuskerékből. 
  • Soha ne sajnálja az időt a kikapcsolódásra! Naponta legalább fél órát szánjon a feltöltődésre. Teljesen mindegy, mit csinál, a lényeg, hogy lazítson!
  • Hétköznap se hanyagolja el a szeretteit. Akkor sem, ha csupán egy órát tud szánni egy jóízű beszélgetésre. Az is több, mint a semmi! Meglátja, már ez a rövid idő is mennyit pluszt adhat egy nehéz nap végén. 
  • Keressen új hobbikat! Lehet ez a sport, a művészet, az olvasás, bármi, ami örömet okoz Önnek. Ezek a dolgok lelkesedéssel és motivációval töltik fel. 
  • Időről időre vegyen ki szabadságot a munkahelyén. Néha mindenkinek jár a pihenés, még Önnek is!

 

Kezdjen el élni!

 

Mikor kezd el élni? Holnap? Jövő héten? Évek múltán? És ha addigra már késő lesz? 

Ne halogassa a saját boldogságát! Sosem tudhatjuk, mennyi időnk van még hátra. 

A változás biztos, hogy nem lesz könnyű. De van, ami ilyenkor is segít!

Mi a Mannacseppből merítünk erőt. Ez a természetes étrendkiegészítő gondoskodik lelki harmóniájáról. Segít abban, hogy visszanyerhesse életkedvét, motivációját, és megszabadulhasson a hétköznapok rutinja miatt érzett feszültségtől, kimerültségtől.

Tegyen saját boldogságáért! Válassza az örömteli életet a szürke hétköznapok helyett.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete