Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

„Ez nem az én napom.”-szoktuk mondani egy rossz napon. Amikor bal lábbal kelünk, amikor semmi sem sikerül. Amikor minden olyan nehezen megy. Nem csoda, hogy lehangoltak, motiválatlanok, elkeseredettek vagyunk. Látszólag nincs is mi miatt szomorkodnunk, valahogy mégsem találjuk a helyünket. Azonban nem kell hagynunk, hogy a rosszkedv elrontsa az egész napunkat! Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtünk, mit tehetünk azért, hogy egy ilyen napon is jobban érezzük magunkat.

Valami hiányzik…

 

Milyen jó lenne, ha mindig ragyogó kedvvel ébrednénk. Ha a reggeli készülődés stresszmentes lenne, ha a munkát örömtelien kezdenénk. Ha napközben is mosolyogva végeznénk a feladatainkat, amiben sorra érnének minket a sikerélmények. Ha hazaérve boldogan tölthetnénk el az estét családtagjaink társaságában, majd pozitív hangulatban térnénk nyugovóra. Ez azonban gyakran nem így sikerül…

Bár mindenki arra törekszik, hogy minél több szebb napot éljen meg, sajnos az élet néha felülírja az elképzeléseinket. Lesznek olyan napok, amikor nem fogjuk találni a helyünket. Amikor bal lábbal kelünk, ez pedig az egész napunkra rányomja a bélyeget. Amikor nincs kedvünk semmihez, nem találjuk a helyünket, nem leljük örömünket jól megszokott tevékenységeinkben. Talán nincs is konkrét okunk rosszkedvűnek lenni. Hiszen nem történt semmi váratlan, semmi bosszantó, semmi egetrengető. Valahogy mégsem kerek a történet. 

Ha már reggel hatalmába kerített minket a világvége hangulat, tapasztalatok szerint a napunk sem fog jobban folytatódni. Ezt már előre tudjuk, ilyenkor legtöbbször a túlélésre játszunk. Csak azt várjuk, hogy mihamarabb befejeződjön a nap, és álomra hajthassuk a fejünket. 

De biztos, hogy egy rossz napból nem sülhet ki valami jó?

 

A rossz napok jönnek-mennek

 

Életünk során biztos, hogy lesznek olyan reggelek, amikor bal lábbal kelünk. De nem kell hagynunk, hogy ez az egész napunkra rányomja a bélyeget!

Ha rosszul ébredtünk, akkor előfordulhat, hogy szürkén látjuk magunk körül a világot. Már a reggeli készülődés során tehetünk azért, hogy javuljon a helyzet. 

Örvendeztessük magunkat például egy finom reggelivel, vagy kedvenc teánkkal! Ha van egy kis időnk, vegyünk egy zuhanyt, esetleg tornázzunk egy kicsit. 

Ha munkába indulunk, akkor a kocsiban vagy a tömegközlekedési eszközökön hallgassuk meg kedvenc zenéinket. Készítsen egy gyűjteményt erre az alkalomra!

A napi munkahelyi feladatainkat ellátva egyből romlott a hangulatunk? Írjunk listát feladatainkról! Vegyük sorra, melyek a halaszhatatlan teendők, és melyek azok, amelyek várhatnak. Ma talán egy kicsit energiaitakarékosabban fogunk működni, de ez nem gond. Emberek vagyunk, teljesítményünk nem lehet mindig ugyanolyan. 

Az ebédszünetet is feldobhatjuk némi kellemes csevellyel vagy kedvenc ételeinkkel. 

Ha van rá lehetőségünk, az estét olyan tevékenységekkel töltsük, amik boldoggá tesznek! Tegyük félre kicsit a házimunkát, az otthoni elintéznivalókat. Nézzünk meg egy vidám filmet, töltsünk együtt egy kis időt családtagjainkkal, olvassunk bele egy jó könyvbe.

Lefekvéskor talán rádöbbenünk: a mai nap nem is volt olyan rossz, mint hittük! 

 

Tüntesse el a levertséget!

 

Egy rossz napon nem könnyű kicsikarni magunkból egy mosolyt. De néhány tippel tehetünk azért, hogy könnyebb legyen!

  • Legyünk hálásak! Ma reggel is felkelt a Nap, ma reggel is szeretteink körében ébredhettünk, ma reggel is van okunk a boldogságra. Tanuljuk meg értékelni az apró dolgokat!
  • Fogadjuk el, hogy mindez csupán átmeneti. Holnap valószínűleg már egy szebb napra ébredünk. Törődjünk bele, hogy ma nem vagyunk erőnk teljében.
  • Koncentráljunk önmagunkra! Egy-egy nehéz napon érdemes sokkal több figyelmet szentelni a lélekre, a kikapcsolódásra, feltöltődésre. Következő nap sokkal energikusabbak lehetünk így. 
  • Ha nem ez a legkellemesebb nap, akkor ne feltétlen erőltessük a társaságot, a beszélgetéseket. Ha feszülten állunk neki beszélgetni munkatársainkkal, szomszédainkkal, családtagjainkkal, nagyobb a konfliktus esélye is. Inkább vonuljunk egy kicsit félre! 
  • Fejezzük ki az érzéseinket! Teljesen mindegy, hogy leírjuk, kimondjuk, lerajzoljuk vagy lefestjük, a lényeg, hogy valamilyen módon engedjük őket szabadjára! Ez után könnyebb lenyugodni és kicsit más színben látni a világot. 

 

Így őrizze meg a harmóniát

 

Néha egy kis apróság is kizökkenthet minket a harmóniából. De tehetünk azért, hogy ez ne ismétlődjön meg túl gyakran!

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy megőrizzük kiegyensúlyozottságunkat! Ez a természetes étrendkiegészítő támogatja lelkünket, ezáltal a váratlan negatív érzelmek nehezebben fognak minket kiborítani. A hétköznapok sokkal nyugodtabban telhetnek, kevesebb lesz a rossz nap, több lesz a jó. 

Válassza a harmóniát a lehangoltsággal szemben!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete