Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Emlékszik arra, hogy mit reggelizett? Arra, hogy hol hagyta kávésbögréjét indulás előtt? És hogy mit látott a munkahelyére menet? 10-ből 8 ember nem emlékszik ezekre a rutinos mozdulatokra. Robotüzemmódra kapcsolunk, automatikusan végezzük az ismerős mozdulatokat- csak közben elfelejtünk igazán élni. Nem csoda, ha az emberek többsége sivárnak, reménytelennek, egyhangúnak érzi az életét. Van kiút a robotéletből?

Egy ijesztő kutatás

 

Ön tudatosan végzi a napi feladait? Most biztosan rávágta, hogy igen, de valóban így van? Egy brit kutatás szerint téved!

Egy 5000 résztvevős kutatás során brit tudósok rávilágítottak arra, hogy napi teendőink nagy részére egyáltalán nem emlékszünk. A kutatásban résztvevők 20%-nak például fogalma sincs róla, hogyan készítette el reggeli teáját. Az emberek 50%-val pedig rendszeresen előfordul, hogy reggelente kénytelen visszafordulni, mert nincs meg nekik, hogy bezárták-e az ajtót. 

A tanulmány szerint napjaink 80%-ában egyáltalán nem vagyunk jelen. Robotüzemmódra kapcsolunk, és automatikusan végezzük teendőinket. Felkelünk, munkába indulunk, ledolgozzuk a napi 8 órát, majd hazamegyünk, megvacsorázunk, tévézünk, és lefekszünk. Ez megy minden egyes nap. 

Az eredmények azért annyira rémisztőek, mert rámutatnak arra, hogy nem tudjuk megélni a pillanatot. Végigszáguldunk az életen, robotként, érzelmek nélkül telnek a napjaink, és nem tudjuk kiélvezni az apró örömöket. Élet ez így?

 

De mikor fog élni?

Életünk során rengeteg kötelezettségünk van. A munka, a hétköznapi teendők, a házimunka, a gyermeknevelés mind-mind kötelező feladatok. Viszont idővel annyira be tud darálni minket a napi rutin, hogy észre sem vesszük az idő múlását. Csak annyit látunk, hogy telnek a hetek, hónapok, évek. De nem emlékszünk arra, hogy mikor mosolyogtunk utoljára őszintén. Elfelejtjük, hogy mennyire örültünk egy-egy kedves szónak. Fogalmunk sincs arra, mikor öleltünk meg utoljára valakit szívből. 

Az állandó rohanás kikészíti lelkünket. Idővel sivárnak érezzük az életet, boldogtalanná válunk, reménytelennek látjuk a jövőt. Ez pedig szorongást vagy depressziót válthat ki. 

Pedig saját életünkért mi vagyunk a felelősek. Ha nem változtatunk, akkor sosem lehetünk boldogok. Ha nem kezdünk el élni, akkor más sem fog tudni segíteni. 

 

Ez mindig rosszat jelent?

 

Annak ellenére, hogy robotüzemmódban nem tudjuk megélni a pillanat szépségét, az élet finomságait, nem minden esetben jelent rosszat. 

Mai világunkban hatalmas mennyiségű információ vesz körbe minket nap mint nap. Agyunk nem tudott alkalmazkodni ehhez a változáshoz, így feldolgozni sem tudja ezeket az ingereket. A robotüzemmód bekapcsolásával próbál védekezni az információs túlcsordulás ellen. 

Az öntudatlan feladatvégzés nem azt jelenti, hogy agyunk rövidzárlatot kap. Sokkal inkább energiatakarékos üzemmódként kell rá tekinteni. Ha valamit rutinszerűen végzünk, akkor nem kell rá koncentrálnia, és energiát spórol meg. A fontos, váratlan eseményeknél viszont visszakapcsol. 

A rutin sem feltétlen rossz. Mindenkinek megvannak a meghatározott rutinjai, például reggelente, vagy lefekvés előtt. Ez segít, hogy biztonságban érezzük magunkat. 

 

Hogyan lépjen ki a robotpilóta üzemmódból?

 

A pillanat megéléséhez ki kell lépnünk a robotüzemmódból. Sajnos ez nem is olyan egyszerű, mint elsőre tűnik. Hogyan tudatosítsuk magunkban, hogy nem vagyunk jelen, ha egyszer tényleg nem vagyunk jelen?

Időnként azonban rajtakaphatjuk magunkat, hogy most robotüzemmódra váltottunk. A legfontosabb, hogy ilyenkor ne engedjük magunkat vissza! Próbáljunk kitörni belőle!

Ahhoz, hogy megtanuljunk tudatosan jelen lenni életünkben, változtatnunk kell. Ebben az a legszebb, hogy bárkinek sikerülhet. Nincs szükség semmilyen különleges képességre, felszerelésre vagy eszközökre- egyszerűen csak önmagára! A változás mindenki számára elérhető, de ehhez persze aktívan tenni kell. 

Sokan a megfelelő légzéstechnikára esküsznek, másoknak a zajok vagy a körülöttük lévők megfigyelése segít. Megint másoknak a mozgás vált be, vagy akár a változatos programok. 

Hogy miért éri meg kilépni a robotüzemmódból? Mert sokkal kiegyensúlyozottabban, harmonikusabban élheti meg a mindennapokat. Mert igazán megélheti az örömteli pillanatokat. Mert megtapasztalhatja, hogy milyen igazán élni!

 

Ne rekessze ki a valóságot!

 

Ha végigszáguld az életen, kihagyja a szép élményeket. Kimaradnak a boldog momentumok, az örömteli percek, a gyönyörű pillanatok. Ne hagyja, hogy elrohanjon Ön mellett az élet!

A kiegyensúlyozott élet eléréséhez fejlessze lelki ellenállóképességét! Ebben segíthet a Mannacsepp természetes étrendkiegészítő. Rendszeres szedésével elég ereje lesz változtatni a rossz szokásokon, elérheti a harmóniát, és megláthatja az élet szépségeit. 

Éljen teljes életet!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Vyviora Zsuzsanna Éva 1 hónapra nem drága és megéri! Sokat idegeskedtem, begörcsölt a gyomrom,nyakam, stb! Mióta szedem,azóta nyugodtabb vagyok sokkal és fizikailag is jobban vagyok! Alvás problémám is megszűnt!??
Tetszik · 6 · körülbelül 3 hete