Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A lélek is elfárad néha…

Egy „szelíd” megoldás, amivel támogathatja a lelki egészségét…

Mire vagy kíváncsi?

Mi az a Manna csepp?

Ismerd meg a Manna cseppet!

Mik a tapasztalatok?

Ismerd meg a tapasztalatokat!

Mennyibe kerül?

Vásárold meg a „lélekvitamint”!

Tudta?

A lelki egészség megőrzése legalább annyira fontos, mint a testünk fizikai állapotának fenntartása.

Meddig bírja a lelki állóképessége? Töltse ki a tesztet!

Hasznos információk, érdekes gondolatok

Olvasson bele legérdekesebb cikkeinkbe!

Lelki blokkjaink és az egészség

Életünkben tökéletesen megmutatkozik a hermészi minőség, mely szerint amint bent, úgy kint. Vagyis az egyensúlyt vagy éppen az egyensúlytalanságot mindennapjaink során éppúgy megtapasztalhatjuk, ahogyan a körülöttünk zajló eseményeket is. Sajnos sokszor nem vagyunk tudatosak, így a bennünk zajló folyamatokra sem figyelünk eléggé. Gyakran nem figyelünk a jelekre, vagy elnyomjuk a negatív érzéseket, ami könnyen az egészségünk rovására is mehet.

5 élethelyzet, amikor Mannacsepp segíthet

A Manna csepp hatékony segítség lehet, ha elakadtunk egy élethelyzetben. Néha úgy érezzük, hogy egy adott élethelyzetet nem tudunk megoldani, és csak vergődünk, de nem jutunk előbbre. Ilyenkor a különböző virágok információi segíthetnek feloldani azt a blokkot, amelyik akadályozza, hogy előbbre jussunk az életünkben. Ez a „szelíd módszer” hozzásegíthet ahhoz, hogy életünk minden területe egy csapásra gördülékenyebben, sikeresebben működjön. Most, leegyszerűsítve mutatunk néhány olyan hétköznapi élethelyzetet, amikor a Manna csepp segítséget jelenthet.

Teljes egészség – Mi kell hozzá?

Ugye egyetértünk abban, hogy az egészségaz egyik legdrágább kincsünk? Ezért aztán a legtöbben igyekszünk is tenni azért, hogy minél tovább megőrizzük. Számtalan módszer és rengeteg lehetőség kínákozik, amelyek közül válogathatunk, és amit bevethetünk a cél érdekében. Az egészségmegőrzés területén azonban mintha két irányzat alakult volna ki: Az egyik a testi egészségre helyezi a hangsúlyt, míg a másik a lelki egészség irányába mozdult el. De vajon melyik a jobb? Az elmúlt évek tapasztalatait figyelembe véve, erre a következtetésre jutottam:

Egy döntés egy egész életet megváltoztathat

Sokszor előfordul, hogy úgy érezzük, nem jutunk előbbre az életben. Mintha lenne egy láthatatlan akadály, ami megakadályozna az előbbrejutásban. Előfordul, hogy beleragadunk egy élethelyzetbe, amit nem tudunk magunk megoldani. Ez a megmagyarázhatatlan elakadás, sok minden esetben egy régi családi sérelemre vezethető vissza. A tapasztalatok azonban arra engednek következtetni, hogy az alternatív megoldások nagy segítséget tudnak nyújtani ezek feloldásában és használatuk mellett nem csak normális, de kifejezetten jó életet lehet élni.

Hogy állok lelkileg? - Teszt

Kisebb nehézségek, vagy komoly problémák vannak a háttérben? Meddig feszíthetjük a húrt? Hogy is áll most a lelki egészségem? Töltse ki a tesztet, és egy perc alatt megtudja!