Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Napi szinten találkozunk olyan orvosi kifejezésekkel, amiről semmit nem tudunk, mégis értjük miről van szó, amikor meghalljuk azokat. A pszichoszomatika kifejezés a lélek és test egységére utal. A pszichoszomatikus bár nagyon hangzatosnak tűnik, ha helyette mégis a lelki eredetűt használjuk, már egyből definiáltuk is azt, hogy mi lehet a tünet hátterében.

De honnan indul és hová tart?

Kétségtelen tény, hogy mindennapjaink során gyakran találkozhatunk olyan élethelyzetekkel, ami feszültséggel, fokozott stresszel, vagy éppen szorongással járhat. Ha nem tudjuk biztosítani valami okból kifolyólag önmagunk számára a nyugalmat és a lelki állapotunknak megfelelő harmóniát, akkor az bizony úgynevezett pszichoszomatikus fájdalmak kialakulásához vezethet. Ez azonban még nem törvényszerűség ahhoz, hogy ennek így is kell történnie. De mi is ez egyáltalán?

 

Amikor a lelki állapotunk elér egy mélypontot, átél egy lelki fájdalmat, vagy éppen új és kényelmetlen élethelyzetbe kerülünk, akkor egy nagyon alacsony rezgést bocsájtunk ki magunkból, ami lehetetlenné teszi, hogy magasabb rezgésű érzések egyáltalán eljuthassanak hozzánk. Ennek következményeként a negatív állapot is képes állandósulni nem csak a lelki rosszullétben, hanem testi fájdalmakban, fáradékonyságban és egyéb szervi elváltozásokban is megnyilvánulhat, aminek állandó velejárója a depresszió.

 

Magyarul a pszichoszomatikus betegségek kiindulópontja egy negatív gondolat vagy akár egy nem kívánatos érzés is lehet, ami nem feltétlenül belőlünk indul ki, de valaki vagy valami hatására mégis bele lehet esni ebbe a csapdába.

 

Mi és hogyan hat az idegrendszerre?

Egy érzelem a külvilágból ér el minket és azt feldolgozva az idegrendszer továbbítja az információ rezgését követően a megfelelő helyre. Ennek értelmében nincs olyan dolog, ami ne hatna rá, legyen az bármi, ami minket érint. Tehát a pozitív érzésekből természetesen pozitív dolgok fognak megszületni, ráadásul nem csak a külvilágban, nem csak a környezetünkben és az életünkben, hanem egészségi állapotunk javulását és társasági kapcsolódásainkat is ennek köszönhetjük.

 

Ennek értelmében a negatív érzéseink is negatívan fognak hatni szervezetünkre, környezetünkre és az egész életterünkre. Ezek első tünetei a fejfájás, a derék- és hátfájás, a magánéleti problémák megjelenése, de már fiatal korban is megjelenthet az iskolás kor osztály körében, ahol figyelem-, illetve koncentrációs zavar léphet fel.

 

Azonban ezeket a negatív érzéseket képesek lehetünk pozitívvá alakítani, amihez sokszor elegendő egyetlen gondolat, egyetlen határozott döntés is. Ha mégis úgy érezzük, hogy a nyugalom és a tökéletesnek mondható élet megtapasztalása lebeg a szemünk előtt, ahogyan arra természetesen mindenki vágyik, akkor érdemes olyan megoldást választani, ami sejtszinten orvosolja az érintett dolgot az adott életterületen.

 

Hogyan érezhetem és tapasztalhatom meg mindezt?

A Mannacseppek úgy lettek megalkotva, hogy a bennük található információk sejtjeink legmélyebb bugyraiba is eljuthassanak, így az ott található negatív rezgésű információkat önmaguk pozitív rezgésű részecskéivel helyettesítik, ami rendszeres fogyasztás esetén jelentős pozitív változást hozhat az életünkbe.

 

A cseppek önmagukért és helyettünk beszélnek egy olyan állapot megteremtéséről, ami mindannyiunk vágya és a tapasztalatok alapján nagyon rövid idő alatt képes a pozitív változást elősegítenie egy átlagos ember életében. A boldogság érzését is joggal nevezhetjük pszichoszomatikus tünetnek vagy állapotnak, hiszen ugyanúgy lelki eredetű, mint annak ellenpólusa, ami a betegség. A Mannacseppek fogyasztása által így megtapasztalható a pszichoszomatika egy teljesen más aspektusa is, ami egyébként világra jöttünkkor egy velünk született állapot. Ha a cseppek pedig ebben nyújtják a segítségüket, akkor minden további nélkül érdemes is elfogadni azt.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Bóta Lajos Meglehetősen ideges, indulatos ember vagyok. Én már az első két hétben észrevettem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Nem hoznak ki a sodromból, nem rágódok annyit a problémákon, szóval jobban érzem magam. Ja, és nem kellett bevennem nyugtatót, mióta szedem. Szerintem jó a cucc 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete