Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A csapból is a pozitív életszemlélet ömlik: nézd az élet napos oldalát, mosolyogj, a rossz dolgokat felejtsd el, csak jót lásd meg és a többi… Ismerős? De miért is baj ez? Mert egy idő után, egyfajta súlyként nehezedik az ember vállára, ha nem tud minden élethelyzetben pozitívan gondolkodni. Önnel is előfordult már, hogy képtelen volt a dolgok pozitív oldalát nézni? Ha igen, olvassa el a cikket!

Szögezzük le rögtön az elején: a pozitív szemlélet alapvetően nagyon is áldásos dolog. Viszont! Hiába törekszünk arra, hogy mindig, minden helyzetet pozitívan lássunk, kudarcra ítéljük magunkat.

 

Ezért nem működik az állandó pozitív gondolkodás

 

El kell fogadnunk, a pozitív gondolkodást nem erőltethetjük rá minden élethelyzetünkre. Egész egyszerűen nem működik. Az önjelölt életmód-tanácsadók káros üzenetet továbbítanak azzal, hogy azt kommunikálják, minden rosszban lássuk meg a jót, és valamit rosszul csinálunk, ha erre nem mindig vagyunk képesek. Így előfordulhat, hogy hosszú távon kialakul bennünk egyfajta szorongás: hogy már megint rosszul érezzük magunkat, ahelyett, hogy észrevennénk a kellemetlen események jó oldalát. Miért nem tudok mosolyogni? Miért nem tudom a jót észrevenni? Feszültté válunk, magunkat hibáztatjuk, és a pozitiv gondolkodás áldásosnak remélt hatása helyett csak szorongunk.

 

Nem jut energia a lényegre

 

Az állandó pozitív gondolkodásra való görcsös törekvés elveszi a figyelmet a lényegről: hogy megéljük és feldolgozzuk a minket ért bosszantó történéseket vagy komolyabb traumákat. Az élet nem arról szól, hogy szemellenzővel végigmosolygjuk a nekünk kiosztott éveket, hanem megtapasztaljuk, megéljük a mindennapokat a jó és rossz dolgokkal egyaránt. Ezek alakítják a személyiségünket, és tesznek minket egyedivé és megismételhetetlenné.

 

Ki is az erős mentálisan?

 

Az önjelölt életmódguruk a pozitív gondolkodást összekötik még egy káros üzenettel. Aki pozitívan gondolkodik, az erős személyiség. Valóban így lenne ez? Tévedés! Az az erős mentálisan, aki képes feldolgozni a rossz történéseket, leszűrni a tanulságokat és újult erővel továbblépni. A pozitív gondolatok folytonos erőltetése helyett azt kell mantrázni, hogy éljük meg a mindennapokat, legyünk ott a pillanatban.

 

A negativitás is az életünk része

 

Természetes, hogy az életünkben nem csak pozitív dolgok történnek.Tehát, a negatív gondolatok, érzések, tapasztalatok is a személyiségünk, és az életünk részei. Nem kell elfojtanunk a rossz érzéseket, vagy megjátszanunk magunkat. Mindenkit számtalan negatív inger ér nap-mint nap. Ha az energiánkat arra fordítjuk, hogy görcsösen próbálunk pozitívak lenni és mosolyogni, akkor rövid időn belül egyre több feszültség halmozódik fel bennünk, és egyszerűen felőrölnek a mindennapok apró bosszúságai. A megoldás az, hogy el kell fogadnunk, hogy nem tudunk mindig pozitívak lenni, és megtaláljuk azokat a dolgokat, amelyek átsegíthetnek a nehézségeken.

 

Gondolta volna, hogy egy természetes készítmény segíthet ebben?

 

A mindennapok küzdelmeiben, és a szemlélet átalakításában nagy segítség lehet az a természetes készítmény, amit a lélek táplálékaként is szoktak emlegetni használói. A Manna-cseppeket úgy állították össze, hogy jótékony hatása révén segítsen a mindennapok küzdelmeiben, és újratöltse az energiánkat, amit nap-mint nap elveszítünk. Mert a lelkünket is szüksége van támogatásra.

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete