Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Munka után édes a pihenés, tartja a mondás. Épp ezért nyáron sokan felállnak munkahelyi íróasztaluk mellől, hogy vízparton vagy külföldön töltsék jól megérdemelt szabadságukat, és kipihenten, feltöltődve térjenek vissza a mindennapok mókuskerekébe. De amint visszatérünk az üdülésből, egyből visszakerülünk a szokásos körforgásba, a nyaralás pozitív hatásai pedig pár hét után köddé válnak. De mit lehet tenni, ha szabadság nélkül szeretne kikapcsolni? Hogyan tud megszabadulni a felhalmozódott feszültségtől? Segítünk!

Miért van szükségünk pihenésre?

 

A testi és lelki feltöltődésre mindannyiunknak szüksége van, ennek ellenére nem mindig tudunk elég időt fordítani a pihenésre. Ha túlhajszoljuk magunkat, ha sokat túlórázunk, ha rengeteg feladattal kell megbirkóznunk, akkor hamar a kimerültség jeleit tapasztalhatjuk magunkon. Ilyenkor folyamatosan fáradtnak érezzük magunkat, reggelente kínszenvedés kikelni az ágyból, és egész nap azt várjuk, mikor dőlhetünk vissza. Koncentrációs képességünk romlik, ahogy memóriánk is, ez pedig munkahelyi teljesítményünkre sincs jó hatással. 

Ha már testi tüneteket is tapasztalunk, mint például gyengeséget, remegést, szédülést, szemkáprázást, akkor biztosak lehetünk abban, hogy energiatartalékaink kimerültek. 

Ilyenkor haladéktalanul pihenésre van szükségünk, de munka mellett ez nem olyan egyszerű. Hogyan kapcsolódjunk ki munka mellett is?

 

Mi az, ami Önt feltölti?

 

Ha kimerült az egész éves hajtástól, akkor gondolja át, hogy melyek azok a dolgok, amelyek Önt boldoggá teszik. Egy jó könyv? Egy izgalmas film? Egy kis séta a lehulló falevelek között? Teljesen mindegy, az a lényeg, hogy olyan tevékenység legyen, amitől ki tud kapcsolódni, el tudja felejteni a hétköznapok gondjait, és amitől jól érzi magát. Figyeljen saját belső hangjára, hogy mi az, amire szüksége van!

Ha rendszeresen időt fordít magára és testi-lelki feltöltődésére, sokkal kipihentebben és felszabadultabban vághat neki a nehéz időszakoknak. 

 

Töltsön időt szeretteivel!

 

A családunkkal, gyermekeinkkel, barátainkkal töltött időnél semmi sem tölthet fel jobban, így szánjuk rájuk időt! Ha a hétköznapjaik zsúfoltak, akkor használják ki a hétvégéket!

A szeretteinkkel közös programok, kirándulások, séták segíthetnek kikapcsolni és feltöltődni. Arról nem is beszélve, hogy a kellemes élményekkel gazdagodunk, amelyekből később, a szürke téli hétköznapok során is táplálkozhatunk. A teljes kikapcsolódáshoz akár arra is megkérhetjük a társaságot, hogy a beszélgetés során kerüljük a munka témát- így tényleg semmi sem terelheti el figyelmünket a gondtalan pihenésről!

 

Ne foglalkozzon másokkal!

 

Ha azt látjuk, hogy barátaink, kollégáink, ismerőseink munka mellett is kipihentek, jókedvűek, mi viszont épphogy csak túléljük a hétköznapokat, akkor természetes, hogy egy idő után rossz érzések kavarognak bennünk. Gyakran rosszul érezzük magunkat, hogy nekünk nem adatik meg ez a lehetőség, és kicsit irigykedünk is, hogy nekik mennyivel egyszerűbb a helyzetük. 

 

A közösségi média szintén megnehezíti dolgunkat, hiszen ismerőseink fotóin mindenki gondtalannak, vidámnak és energikusnak tűnik. Hangulatunkat ez még mélyebbre áshatja, épp ezért ne sanyargassa magát azzal, hogy mások profilját nézegeti!

 

Arról sem szabad megfeledkeznünk, hogy a képek nem mindig tükrözik a valóságot. Mi nem látjuk azt, ha valaki stresszes, rossz napja van, vagy csak szimplán kimerült, hiszen a negatív részleteket mindenki elhallgatja. Akármennyire fáradtnak és kedvetlennek is érzi magát, előfordulhat, hogy sokkal jobb helyzetben van, mint mások. Ne hagyja, hogy a közösségi oldalak megpróbálják Önnel elhitetni az ellenkezőjét!

 

Természetes támogatás a lelkünknek

 

A hétköznapok mókuskereke könnyedén ledarálhat minket, ha nem hagyunk elég időt a pihenésre. Ahhoz, hogy ne sodorják el a mindennapok teendői, próbálja ki a Mannacseppet! Ez egy olyan természetes összetevőkből álló étrendkiegészítő, amely harmonizálja szervezetünket, energiát ad a hétköznapok kihívásaihoz és segít visszanyerni jókedvünket.Tegyen lelki állóképességének javításáért nap mint nap!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp