Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Nem véletlen szól úgy a mondás, hogy a pénz nem boldogít. Mégis, mai materiális világunkban jelentőségét nem lehet vitatni. Szinte mindenhez pénzre van szükség. Sokan vannak, akik bármit megtennének azért, hogy még több pénzre tegyenek szert. Elhanyagolják családi, baráti kapcsolataikat, háttérbe szorítják fizikai-lelki egészségüket. Ennek azonban megvan az ára! Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, milyen veszélyek leselkednek ránk, ha hagyjuk, hogy a pénz vegye át az irányítást életünk felett.

Amikor csak a pénz számít…

 

Milyen jó lenne, ha világunk a szeretet körül forogna. Ha fontosabb szerepet kapnának társas kapcsolataink, mint a minket körülvevő tárgyak. Ha tudnánk, mi az ami igazán fontos, mi az, ami nem pótolható, nem megvásárolható. 

Sajnos azonban egyre többeket kerít hatalmába a pénz. Bár kétségtelen, hogy a boldogulásunkhoz nélkülözhetetlen, van egy szint, ami után nem szabadna számítania. Mégis, van aki a pénzszerzésre teszi fel az életét. Éjt nappallá téve dolgozik, hogy újabb és újabb dolgokat szerezzen elegendő pénzt. 

Ő az, aki úgy gondolja, hogy élete nem lehet teljes addig, amíg jelentős vagyon nem veszi körül. Aki a boldogságát egy mesebeli házban, egy drága autóban vagy luxusutazások formájában látja. Aki addig nem nyugszik, amíg mindezt meg nem kaparintja. Hogy mi lesz utána? Mi lesz, ha nem lesz kivel élveznie a gazdagságot? Ha rámegy az egészsége, a családja, a lelki jóléte? Az másodlagosnak tűnik, a lényeg, hogy sok nulla sorakozzon a bankszámláján. 

Sajnos ebbe a csapdába ma már egyre könnyebb beleesni. Kikászálódni azonban sokkal rázósabb. 

 

Lélekölő munkamánia

 

Sajnos a pénzért folytatott hajsza nyomot hagyhat hétköznapjainkon, kapcsolatainkon, egészségünkön. 

Honnan lehet felismerni, hogy ideje lassítani? 

Ha valaki inkább dolgozik, mint hogy családjával, barátaival töltené az időt, akkor gond van. 

Ha nincsenek őszinte, mély kapcsolatai, helyette inkább vagyonával van elfoglalva, az probléma. 

Ha nem mer igazán pihenni, kikapcsolni, folyamatosan készenlétben áll, akkor az nem jelent jót. 

Ha éjszaka sem bír kikapcsolni, álmatlanul forgolódik, reggel pedig úgy kel fel, mintha átment volna rajta az úthenger, az komoly jel, hogy nincs minden rendben. 

Ha azt veszi észre, hogy a munkán, pénzszerzésen kívül nincs olyan tevékenység, amiben igazán örömét leli, ha nincsenek hobbijai, akkor az szintén intő jel. 

Ha állandóan feszült, ingerlékeny, ha minden nap stresszel, ha néha úgy érzi, majd’ összeroppan a nyomás alatt, akkor az egy figyelmeztetés!

Ha egyre gyakrabban küzd betegségekkel, ha fizikai tüneteket tapasztal, esetleg mentális problémái adódnak, akkor rossz hírünk van. Azonnal ideje megállni! 

 

Hogyan lazítson a gyeplőn?

 

Amilyen könnyű bekerülni a mókuskerékbe, olyan nehéz kikászálódni belőle. Néhány változtatással sokat tehetünk azért, hogy visszanyerjük az irányítást.

  • Akár egy kedves baráttal, akár szakemberrel, de próbálja átgondolni, hogy miért értékelődött fel ennyire a pénz! Biztonságot jelent? Önbizalmat ad? Valami elől menekülni akar? Egyáltalán nem mindegy, mi áll a háttérben!
  • Mit vár a pénztől? Boldogságot? Nyugalmat? Stabilitást? Önmagában nem fogja tudni megadni! Ne essen bele abba a csapdába, hogy azt gondolja, a pénz majd mindent meg fog oldani!
  • Iktasson be szüneteket! Bár elsőre furcsa lesz kikapcsolni, testünknek-lelkünknek szüksége van a feltöltődésre. Tudatosan szánjon erre időt!
  • Kezdjük el felmelegíteni baráti, családi kapcsolatainkat! A tartalmas beszélgetések, a minőségi idő jót tesz hangulatunknak, és segít megtalálni azt, ami igazán számít.
  • Örök igazság, hogy pénzzel nem lehet egészséget vásárolni. Hiába halmoz fel nagy vagyont, ha egészsége pocsék, akkor azon nem fog tudni segíteni.

 

Állítsa helyre lelki egészségét!

 

Ha az utóbbi években túl nagy hangsúlyt fektetett a munkára, a pénzszerzésre, akkor lelke valószínűleg nincs túl jó bőrben. Ne várja meg, amíg nagyobb baj lesz, kezdje el helyreállítani egészségét most!

Mi a Mannacsepp étrendkiegészítőt használjuk, hogy megőrizzük lelkünk stabilitását. Ez az étrendkiegészítő gyógynövényekkel és virágesszenciákkal támogatja a lelkünket, miközben csökkenti a stressz káros hatásait. Rendszeres szedésével visszaállíthatja a kiegyensúlyozottságát, energiát nyerhet és megtapasztalhatja, mennyire jót tesz a nyugalom! 

Intsen búcsút a feszültségnek!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete