Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Kutatások szerint a világon élő emberek ⅕ -e küzd a szorongás valamelyik fajtájával. A betegség senkit sem kímél: gyermekek és felnőttek, nők és férfiak is megtapasztalhatják a letaglózó pánikot. Sokan ilyenkor gondolkodás nélkül kedélyjavítókhoz nyúlnak, amikkel ideig-óráig elcsitítják a viharokat. Pedig számtalan természetes módszer létezik, amivel oldhatjuk a feszültséget- és még egészségünket sem tesszük tönkre! De melyek ezek?

Mitől függ, hogy mennyire szorongunk?

 

Erre a kérdésre nehéz konkrét választ adni, hiszen még az orvosok sem találtak olyan magyarázatot, ami 100%-ig megállná a helyét. Sokan közülük úgy tartják, hogy a szorongás genetikai hajlam okozza. Abban is többen egyetértenek, hogy bizonyos tényezők hatására megnövekedik a betegség kialakulásának kockázata (például túl sok stressz, kimerültség, káros szenvedélyek, mozgásszegény életmód, egészségtelen táplálkozás. 

A szorongással már Ön is biztosan találkozott. Gondoljon csak például egy nehéz vizsgára, vagy egy fontos állásinterjúra! Fel tudja idézni azt az izgatott állapotot? A gyomra liftezését? Az izzadó tenyerét? Az elcsukló hangját? 

Ez azért van, mert a szorongás életünk természetes része. Időről időre mindenkinél felbukkan, ha olyan élethelyzetben találja magát, ami új, ami kockázatos, amit még nem ismert előtte. Vannak, akik könnyebben birkóznak meg vele, és pozitív teljesítményre sarkallja őket, míg másoknál bénító hatású, és teljes lefagyást okoz. 

Ha Ön az utóbbi kategóriába tartozik, akkor se aggódjon, mert van megoldás!

 

Én most szorongok? Így ismerd fel!

 

A szorongás legyőzésének első lépése, hogy figyeljük magunkat. Figyeljük meg, hogyan viselkedünk egy új helyzetben, vizsgáljuk meg, milyen érzések kavarognak ilyenkor bennünk. Ehhez kellő önismerettel kell rendelkezni, illetve muszáj rá időt szánni. 

Ha észrevesszük, hogy szorongunk, akkor is próbáljunk meg tudatosságra törekedni. Kérdezzük meg magunktól: fenyeget minket valós veszély? Ha a válasz nem, akkor lépjünk egyet hátra! Próbáljuk meg objektívan, külső szemlélőként elemezni a szituációt. Kérdezzük meg magunktól az alábbiakat: 

  • Miért érezhetjük azt, amit? 
  • Mi állhat érzéseink mögött? Mi a kiváltó ok?
  • Mitől félünk igazából?

Sokan például munkahelyükön tapasztalják a szorongást. Képzelje el, amikor a főnöke reggel ingerülten szól Önhöz. Mi az első reakciója? Arra gondol, hogy biztos valamilyen probléma van a munkájával, esetleg ki akarják rúgni? 

Pedig az ok általában sokkal egyszerűbb. Felettesünk is csak ember, akinek lehet rossz napja. Mi viszont ezt nem látjuk, hanem azonnal magunkra vetítjük ki a problémát!

Ilyenkor próbáljuk meg logikusan átgondolni, hogy mi állhat a szorongás mögött. Úgy érzi, nem 100%-os a teljesítménye? Tudja, hogy sokkal többet is le tudna tenni az asztalra? Netán önbizalomhiány miatt gondol egyből a legrosszabbra? Úgy érzi, nem érdemli meg az adott munkát? Tisztázza ezt magában!

 

Szorongásoldás- csak természetesen

 

Ha sikerült beazonosítanunk, hogy miért szorongunk, akkor már csak a kezelésén kell dolgoznunk. Rengeteg olyan módszer létezik, amelyek segíthetnek. Nézzük a leggyakoribbakat!

  • Relaxálás, meditáció: Az egyik legnépszerűbb szorongásoldó módszer, nem véletlen. Ha napi 30 percet meditál, máris 38%-kal csökkentheti a tüneteket! 
  • Beszélgetés: Néha segít, ha gondolatainkat, érzelmeinket szabadjára engedjük. Ne féljen kibeszélni gondjait családtagjaival, barátaival! Ezzel máris sokat tehet a szorongás csökkentése érdekében. 
  • Testmozgás: fizikailag kifáraszt, szellemileg pihentet. Napi fél óra testmozgás már jó hatással van lelki állapotunkra. Mindegy, hogy edzőterem, kocogás, vagy csak egyszerű séta- ne hagyja ki!
  • Gyógyteák: a különböző gyógynövények természetes stresszoldó, feszültségcsökkentő, pihentető hatással bírnak. Lelkünk természetes melengetői.
  • Helyes légzés: a megfelelő légzés kulcsfontosságú, a mély lélegzetek pedig szintén nyugtató hatásúak.

 

Oldja fel a torkát fojtogató szorongást!

 

A szorongás, a stressz szépen lassan megfoszt a boldogságtól, és átveszi az uralmat életünk felett. Ne hagyja, hogy más irányítson Ön helyett!

Bár a tüneteket többféleképpen kezelheti, attól még nem szabadul meg 100%-ig a betegségtől. Ehhez fel kell oldani a szorongás okait: a lelki görcsöket, a traumákat, a negatív gondolatokat. Ebben segít a Mannacsepp!

Rendszeres szedésével feloldhatja lelki blokkjait, elengedheti a negatív érzelmeket, és végre teljes, harmonikus életet élhet. 

Győzze le a szorongás okát a Mannacseppel!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Vyviora Zsuzsanna Éva 1 hónapra nem drága és megéri! Sokat idegeskedtem, begörcsölt a gyomrom,nyakam, stb! Mióta szedem,azóta nyugodtabb vagyok sokkal és fizikailag is jobban vagyok! Alvás problémám is megszűnt!??
Tetszik · 6 · körülbelül 3 hete