Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Végre megérkezett a nyár, ezzel együtt pedig a jól megérdemelt szabadság is. Napsütés, meleg, és számtalan örömforrás. Hosszabbak a nappalok, több a lehetőség. Vannak azonban, akiknek a nyár az egyik legnehezebb időszak lelkileg. Elfolyó idő, stressz és kisebbrendűség, boldogtalanság. Önnél is előjönnek ezek? Olvasson tovább, hogy segíthessünk!

De mégis, mi baj lehet nyáron?

 

  • Még több stressz. A hőségben minden megterhelőbb, mint kellemes időben. Egy pár perces várakozás ugyanúgy felbőszíthet, mint a szomszéd bulizása, vagy az, hogy vége az iskolának, és nincs kire bízni a gyereket.

 

  • A nyár egyet jelent a stranddal és a lenge ruhákkal. Rengeteg olyan nő és férfi van, aki számára rémálmot jelent többet mutatni a testéből a megszokottnál. Akik így érzik, kerülik a kínosnak ítélt helyzeteket, és inkább otthon maradnak strand helyett. Egyedül rágódnak a vélt, vagy valós aggodalmaikon. 

 

  • Mások kevésnek érzik magukat, az életüket. A közösségi oldalakon irigykedve figyelik az ismerőseik bejegyzéseit a nyaralásaikról, szabad estéikről. (Amik sok esetben csak a többi ismerősnek szólnak…) Aztán vagy emésztik magukat tovább, hogy miért nem tudnak eljutni oda, ahova mások, vagy pedig beszállnak ők is ebbe a kirakatgyárba.

 

  • Sokan azt érzik nyáron, hogy egyedül vannak: a közeli barátok, család elutazik, vagy egyszerűen csak sűrűbbek a programok. Azt, aki nem él kapcsolatban és szűk a baráti köre, könnyebben megviselheti lelkileg ez az időszak. 

 

  • Ennek pont az ellenkezője az az eset, hogy nyáron sokkal több időt tudunk együtt tölteni a szeretteinkkel. Ez bizony még a legszeretetteljesebb kapcsolatokat is megterhelheti, és konfliktusokba csaphat át

 

Lehetne mindezt másként is látni…

 

Elcsépelt igazságnak tűnik, de ez esetben is igaz: minden fejben dől el. A nyárra gondoljon úgy, hogy kiléphet a megszokott mókuskerékből. Próbáljon önmagára figyelni és arra, hogy milyen feltöltődésre van szüksége a lelkének!

 

Utál fürdőruhát venni, de szívesen hűsölne a barátaival? Vegyen egy lenge anyagú ruhát, fogjon egy jó könyvet és menjen velük! Amíg a barátai fürdenek, addig olvasgasson az árnyékban. És közben vegye észre, senki nem a tökéletlenséget keresi a másikon, csak egyszerűen jól érzi magát. Talán a következő alkalommal levetkőzi a gátlásait és fürdőruhát is visel?

 

Ön is érez irigységet mások tökéletesre fényesített élete miatt? Tartson szociális média diétát: törölje a telefonjáról az alkalmazásokat és várja a pozitív hatásokat!

 

Egyedül érzi magát? Pont jó alkalom, hogy végre azzal foglalkozzon, amit szeret és feltölti.

 

Besokallt a családból? Vonuljon el egy kis időre, higgy el, senkit nem fog megbántani ezzel! És térjen vissza újult erővel, jókedvvel!

 

Pár csepp segítség a lelki vívódásokra

 

Ha a fentiek ellenére is úgy érzi, ráférne a lelkére egy kevés támogatás, próbálja ki a teljesen természetes összetevőkből álló Manna cseppeket. Nem igényel mást, mint napi egy perc odafigyelést. A készítők úgy alkották meg a terméket, hogy segítsen a lelki blokkok feloldásában, hatásosan csökkentse a stresszt, és a szorongással járó tüneteket. Tegyen egy lépést azért, hogy jobban érezze magát a nyári melegben is!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete