Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Mégha nem is hiszünk az újévi fogadalmak erejében, valamilyen elvásárunk általában szokott lenni a következő évvel kapcsolatban. Lehetséges, hogy 2021-nek nagy reményekkel vágtunk neki, de mégsem úgy alakultak a dolgaink, ahogy azt terveztük, ami szomorúságot, reménytelenséget, lelkiismeretfurdalást von maga után. Hogyan enyhíthetjük ezeket a negatív érzelmeket, és mit tehetünk azért, hogy a következő évünk jobb legyen?

Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtünk néhány hasznos tanácsot! 

2021 nem volt az igazi? 

Sajnos ez az év sem volt hozzánk sokkal kegyesebb, mint a tavalyi. Bár reménykedtünk benne, hogy a pandémia tovább áll, idén továbbra sem tudtuk a hátunk mögött hagyni. Ez sokak számára okozott munkahelyi gondokat, pénzügyi nehézségeket, mentális problémákat vagy épp egészségügyi megpróbáltatásokat. 

Vannak, akiket azonban ez sem tántorított el céljaiktól. Ők továbbra is küzdöttek, mentek előre, és igyekeztek mindent megtenni azért, hogy sikeres évet zárjanak. De akármennyire is fontos a kitartás és az akarat, előfordulhat, hogy egyszerűen csak nincs szerencsénk, és nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy az számunkra kedvező lenne. 

És az is előfordulhat, hogy egyszerűen ebben az évben nem volt erőnk küzdeni. A mindennapok kihívásai elvették a kedvünket a harctól, és egyszerűen csak a túlélésre játszottunk. Az év végének közeledtével pedig egyszer csak azon kaptuk magunkat, hogy céljaink közül egyet sem sikerült elérni. 

Ezek után csoda, ha rosszul érezzük magunkat? 

Nem volt túl jó év, de…

Lehetséges, hogy 2021-re teljesen mást tervezett: házasságot, családalapítást, munkahelyváltást, költözést, esetleg egy nagy utazást…Ez azonban nem valósult meg, ami miatt jogosan érzi magát letörtnek, csalódottnak. Az is lehet, hogy a lelke mélyén ott bujkál egy kis lelkiismeretfurdalás. Talán ha kitartóbb, vagy nagyobb akaraterővel bír, esetleg energikusabb…

Nem könnyű elfogadni, ha élete nem úgy alakult, ahogy tervezte. De vajon ez ok lenne a latergiára? Nem hisszük!

Mi lenne, ha teljesen más szemszögből vizsgálnánk meg a dolgot? Hiszen az idei év is bővelkedett kihívásokban, ez nem vitás. Ha ezeken túljutott, akkor már méltán lehet büszke magára! 

Mind hibázunk. Mind hozunk olyan döntéseket, amelyek negatív hatással lesznek a jövőnkre. Lehetséges, hogy Ön is hozott néhány olyan döntést az elmúlt időszakban, ami miatt most sikertelennek ítéli meg 2021-et. De ezért nem szabad bűntudatot éreznie! A hibázás magában rejti a tanulás lehetőségét. Ön értékes tapasztalatokat szerzett annak érdekében, hogy a következő alkalommal ne kövesse el ugyanazt a ballépést.

Ha innen nézzük, talán nem is volt olyan rossz ez az év, nem? 

Ezt tegye egy sikeresebb jövő érdekében

Bár a minket körülvevő világot nem tudjuk befolyásolni, de tehetünk azért, hogy mi jobban érezzük magunkat a bőrünkben. Ha szeretné tudatosabban kezdeni a jövő évet, akkor hoztunk néhány hasznos tippet! 

  • Nyugodtan fogalmazzon meg többféle célt az elkövetkező évre, ugyanakkor ügyeljen arra, hogy ezek reálisak legyenek! Badarság például megfogadnia, hogy jövőre megházasodik, ha épp egyedülálló. De ugyanígy szamárság abban reménykedni, hogy megnyeri a lottót. 
  • Előfordulhat, hogy míg év elején egy cél reálisnak látszik, időközben kiderül, hogy mégsem ez a megfelelő út az Ön számára. Ez esetben ne féljen mindent a kukába dobni, és újratervezni! 
  • Sokan hajlamosak beleesni abba a hibába, ha nem találják megfelelőnek a körülményeket, akkor már félnek belevágni valami újba. Pedig ilyenkor sem lehetetlen, a kulcs hozzá: az alkalmazkodóképesség! 
  • Ne legyen önmagával túl szigorú! Nem gond, ha időnként számot vet, épp hol is tart az élete, de ez ne menjen át önmaga hibáztatásába! Akármennyire is erőn felül teljesített, előfordulhat, hogy egyszerűen nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy remélte. Ezt muszáj elfogadni! 

Vesse magát bele energikusan az új évbe! 

Sokan belefáradtunk ebbe az évbe. Azonban nem kell, hogy a következőt is ugyanilyen kimerülten és negatívan kezdjük! 

Nyerje vissza életerejét, hogy 2022 jobban indulhasson!

Mi a Mannacseppet használjuk, ha lelkileg elfáradtunk. Ez a természetes étrendkiegészítő segít feltölteni lelkünket annak érdekében, hogy ismét talpra állhassunk. Rendszeres szedésével hátunk mögött hagyhatjuk a negatív érzéseket, és energikusan, pozitívan nézhetünk szembe az előttünk álló kihívásokkal. 

Ne hagyjuk, hogy a csalódottság a mélybe rántson, inkább vegyük fel a kesztyűt! 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete