Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Ha van egy célja, nincs más dolga, mint 100%-ban odarakni magát! De mi történik akkor, ha a befektetett munka ellenére sem úgy alakulnak a dolgaink, ahogy terveztük? Sajnos a bukás életünk természetes velejárója, amelynek feldolgozása nem is olyan egyszerű, mint elsőre tűnik. De vajon hogyan kezeljük a kudarcokat?

Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük a lehetséges megoldásokat. 

Amikor rosszul sülnek el a dolgok…

Nem vesznek fel a vágyott iskolába. Elbukunk a vizsgán. Valamiért nem kapjuk meg azt az ideálisnak tűnő állást. Csak néhány olyan hétköznapi sikertelenség, amely a legtöbbünket érint. 

Rosszul esik az, ha szembe kell néznünk vele: ez most nem sikerült. Hiába a sok idő, hiába a temérdek erőfeszítés, az álmatlan éjszakák, a lemondott találkozók, egyszerűen most nem a mi oldalunkon állt a szerencse. 

A bukás fáj. Különösen, ha úgy érezzük, mi minden tőlünk telhetőt megtettünk. Csalódottak vagyunk. Hiszen már elképzeltük, ahogy átvesszük az adott díjat, ahogy megkapjuk a várva várt eredményeket, ahogy munkatársaink büszkén gratulálnak az előreléptetéshez… Most pedig mindez szertefoszlott. 

Fogalmunk sincs, hogyan tovább. Legszívesebben elrejtőznénk egy barlangba, ahol nyugodtan nyalogathatjuk a sebeinket anélkül, hogy mások előtt is fel kellene vállalnunk a bukást. Mennyire kínos lesz bevallani nekik, hogy nem jött össze az, amiről meséltünk…

Érthető, hogy a váratlan kudarc ezeket az érzelmeket kelti bennünk. Senki sem szeret csalódni. De nem szabad elmerülni az önsajnálatban! 

Egyszer fent, egyszer lent

Mennyire csodálatos lenne, ha minden elsőre sikerülne. Ha mindig pontosan annyit nyernénk, amennyi energiát fektettünk a megvalósításba. Ha az élet igazságos lenne…

De sajnos nem az. A bukást élete során legalább egyszer mindenki megtapasztalja. De vajon baj ez? Szerintünk nem!

Minden attól függ, hogyan közelítjük meg a dolgot. Láthatjuk a kudarcot egy szomorú eseményként, de akár egy fejlődési lehetőségként is. 

Azt az utat, amit bejártunk, ugyanis már senki sem veheti el tőlünk. Az a tapasztalat, az a tudás, amit útközben szereztünk, már örökké a miénk lesz. Lehetséges, hogy a végső célunkat most nem sikerült elérni, de a jutalom így is a miénk. Ezért tehát már megérte megpróbálni, nem igaz? 

Tippek a kudarc feldolgozásához

Akármennyire is törekszünk az ellenkezőjére, a sikertelenség életünk természetes része. Ettől persze semmivel sem könnyebb elfogadnunk, ha valami nem úgy alakul, ahogy elképzeltük. De vajon hogyan tehetjük elviselhetőbbé a kudarcot? 

  • Ne fojtsd el az érzelmeidet! Sokan választják azt a taktikát, hogy megpróbálják meggyőzni magukat, nem is érinti őket annyira mélyen a csalódás, miközben igen. Nyugodtan valld be magadnak és másoknak is, ha a bukás fájdalmas számodra! 
  • Ne hibáztass másokat, sem a körülményeket! Először is gondold át, hogy vajon mindent megtettél-e a siker érdekében. Ha igen, de mégsem úgy alakult, ahogy tervezted, akkor egyszerűen csak az az út nem neked való. 
  • A kudarc ne akadályozzon meg a próbálkozásban! Ha egyszer nem sikerült valami, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a többi próbálkozásunk is halálra van ítélve. Azonban sosem lehet tudni, mikor jön el a mi időnk, szóval nem szabad feladni! 
  • Ne gondold azt, hogy csak az idődet pocsékoltad! Ha meg sem próbáltad volna, folyamatosan ott bújkálna a gondolat a fejedben: Mi lett volna, ha… Így legalább tudod, hogy teljesen más irányba kell menned, mint ahogy korábban gondoltad. 

Billentse helyre lelki egyensúlyát! 

A sikertelenség fáj. Ha minden energiánkat bevetettük a cél elérése érdekében, mégis hoppon maradtunk, az csalódással jár. Ezekkel a negatív érzelmekkel pedig nem könnyű megbirkózni. 

Ha azonban lelkileg kiegyensúlyozottak vagyunk, könnyebb pozitívnak maradni.

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy megőrizzük lelkünk stabilitását. Ez a természetes étrendkiegészítő táplálékot nyújt lelkünknek, hogy az kellően ellenállóvá váljon a negatív érzelmekkel szemben. Rendszeres szedésének köszönhetően kevésbé viselnek meg minket az élettel járó sikertelenségek, miközben megőrizhetjük lelki békénket. 

Győzze le a negatív érzelmeket!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacsepp.hu nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete