Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Mai világunkban nem kifizetődő érzékenynek lenni. Mindenki rohan, mindenki törtet, mindenki ezerrel küzd a céljai megvalósításáért. A keménység, a zaj, a tömeg mind-mind negatív érzéseket kelthetnek abban, aki fogékonyabb a külvilágra. Ugyanakkor az érzékenység is lehet egy csodás adottság is, ha megtanuljuk a pozitív oldalát nézni. Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, mely tulajdonságok teszik erőssé az érzékenyebbeket. 

Nem más, mint hiszti?

“Ugyan már, ezen nem bántódhatsz meg.” “Nem tehetek róla, hogy túlságosan érzékeny vagy.” “Ez semmi több, csak hiszti. Felesleges megsértődni.” Az érzékeny emberek életük során legalább egyszer találkoztak ilyen vagy hasonló kritikákkal. 

A társadalom nagy része nem tudja hova rakni az érzékenységet. Az emberek nagy részének fogalma sincs róla, hogy vajon hogyan kellene kezelni érzelmesebb társait. Zavarukat teljes elutasítással, esetleg támadással próbálják meg leplezni. 

Nem csoda, ha az érzékenyebbek nehezen találják helyüket a világban. Könnyen érezhetik úgy, hogy valóban ők csinálnak a bolhából elefántot, és veszik túlságosan a szívükre a jelentéktelen dolgokat. Azt hiszik, hogy a hiba az ő készülékükben van, hiszen rajtuk kívül mindenki túllép a dolgokon, csak ők rágódnak egy-egy rosszmájú megjegyzésen akár hónapokig. Ez hosszú távon önbizalom problémákat okozhat, szorongást és stresszt kelthet bennük. 

Pedig az érzékenységgel sincs semmi baj, sőt! A szenzitív emberek különleges jellemzőkkel vannak megáldva.

A legérzékenyebbek a legerősebbek? 

Elsőre talán ellentmondásnak tűnik, de az érzékenység nem egyenlő a gyengeséggel. Manapság szívesebben takargatjuk érzelmeinket, vagy próbáljuk meg elfojtani őket. Az érzékeny emberek érzelmek széles skáláján mozognak nap mint nap. Ezek nagy része nem feltétlen pozitív- mégis képesek megélni ezeket, majd szépen elengedni, ha feldolgozták őket. Mi ez, ha nem erő? 

Az érzékeny emberek másik szuperképessége az empátia. Mennyivel egyszerűbb szenvedni hagyni valakit, nem? De mennyivel szebb dolog segíteni, felemelni a fejét a homokból és őszintén figyelni rá. Az érzékeny emberek képesek igazán együttérezni másokkal, és önzetlen segítséget nyújtani azoknak, akiknek szüksége van rá. Ehhez is hatalmas lelkierőre van szükség!

Az érzékeny embereket a tudatosság is jellemzi. Mivel gyakran merülnek alá saját lelkivilágukba, ezért bőven van idejük tanulmányozni magukat, lelküket. Ennek köszönhetően nagyobb önismerettel rendelkeznek, ami hozzásegíti őket egy tudatosabb élethez. 

Ezek után kétség sem férhet hozzá, az érzékenység erő!

Így legyen az érzékenység ajándék

Az érzékenység nem hátrány. Az érzékenység egy csodás képesség, amely rengeteg apró ajándékot rejt magában. Azonban nem mindig egyszerű kezelni. Hogyan lehet könnyebbé tenni? 

  • Az érzékeny embereknek általában több feltöltődésre van szüksége. Ha úgy érzi, mostanában túl nagy volt a nyüzsgés, lépjen kicsit ki a megszokottból, és válassza a csendet.
  • Kerülje azokat az embereket, akik képtelenek empátiát mutatni Ön felé! Ha valaki nem érti, hogy mit is jelent érzékenynek lenni, bántó megjegyzéseket tesz, vagy egyenesen viccet csinál Önből, akkor törölje ki az életéből. Azokra koncentráljon, akik felemelik, és nem lehúzzák!
  • Ne nyomja ez az érzékenységét! Hiába próbálja meg elhitetni magával, hogy nem zavar valami, ha közben mégiscsak a lelkedre vetted. Az érzelmek elfojtása nem megoldás! Ha nehezen tudod kezelni őket, érdemes olyan technikákat keresni, amelyek segítenek kifejezni ezeket. 
  • Ne akarjon olyan lenni, mint mások! Bár lehetséges, hogy könnyebb dolga lenne, az biztos, hogy az Ön előtt álló út fakóbb lenne. Élvezze, hogy az érzelmek megszínesítik a hétköznapokat!

Támogatás a gyengéd léleknek

Bár az érzékeny lélek egy hatalmas ajándék, mégsem könnyű megbirkózni vele a hétköznapokban. Hogy a lélek ne sérüljön, kell egy biztos pont, ami segít átvészelni a nehéz időket. 

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy támogassuk a lelkünket. Ez a természetes étrendkiegészítő gyengéden, virágesszenciákkal és gyógynövényekkel védelmezi lelkünket a külvilág kihívásaival szemben. Rendszeres szedésével megóvhatjuk lelki egyensúlyunkat, ezáltal megőrizhetjük kiegyensúlyozottságunkat. 

Ne hagyja, hogy az érzékenység letaglózza! Inkább találja meg azt a támaszt, amire bármikor számíthat! 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete