Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Életünk bizonyos pontjain komoly döntéseket kell meghoznunk karrierünkre, párkapcsolatunkra, személyes fejlődésünkre vonatkozóan. Míg vannak, akik könnyűszerrel ugranak be az ismeretlenbe, mások élete a félelem miatt egy ponton megreked. Természetes, hogy tartunk az ismeretlentől- de nem szabad hagyni, hogy ez megbénítson minket! Legújabb blogbejegyzésünkben utánajártunk, hogyan szabaduljunk meg a félelemtől. 

A változás az élet része

Talán közhely, de nagy igazság: semmi sem tarthat örökké. Bármennyire is jól érezzük magunkat egy élethelyzetben, előbb-utóbb véget ér, mi pedig döntéshelyzetbe kényszerülünk. Döntenünk kell arról, hogy egyik vagy másik úton haladunk tovább. 

A változás ellen kár tiltakozni. Életünk természetes része, amely időről-időre felüti a fejét. Bár sosem könnyű, megvannak a maga előnyei. Életünk során színes kavicsokként gyűjtögetjük a tapasztalatokat, a tudást. Azzal, hogy kikerülünk a komfortzónánkból, és új, ismeretlen problémákkal kell megbirkóznunk, újabb tapasztalatokra tehetünk szert. Emellett új oldalunkat ismerhetjük meg, ezáltal önismeretünk is fejlődhet. 

Nincs olyan ember, aki egy kicsit sem tartana a változásoktól. Fogalmunk sincs, milyen irányt fog venni az életünk. Vajon tetszeni fog az új helyzet? Vagy visszavágyunk majd a régi önmagunkhoz? Normális, ha ezek a kérdések mocorognak a lelkünk mélyén. 

De mi történik akkor, ha a félelem elnyomja a lelkes izgatottságot, és olyan mértékben átveszi az irányítást, hogy teljesen megbénulunk? Akár annyira, hogy döntéseket se merünk hozni? 

Ha hatalmába kerít a félelem…

Az ismeretlentől való félelem lényünk legalapvetőbb része, amely kódolva van a sejtjeinkbe. Ennek ellenére életünk során időről-időre kerülünk olyan helyzetekbe, amelynek során az ismeretlenről kell döntenünk. Hiszen fogalmunk sincs, hogyan állnánk meg a helyünket egy új munkahelyen, mihez kezdenénk magunkkal költözés után, vagy mi vár ránk a megszokott párkapcsolatunkon túl. 

Sokak képtelenek meghozni ezeket a döntéseket, mivel a félelem meggátolja őket ebben. Annyira tartanak az ismeretlentől, a rossz döntéstől, a lehetséges visszafordíthatatlan következményektől, hogy egyszerűen képtelenek dűlőre jutni egy-egy kérdésben. Hosszú hónapokat, éveket, de akár évtizedeket toporognak egy helyben, anélkül, hogy közelebb kerülnének a vágyott életükhöz. Hiába nem elégedettek jelenlegi életükkel, addig húzzák az időt, amíg csak lehet. 

Pedig ahogy George Addair is mondta,  “Minden, amit valaha akartál, a félelem másik oldalán van”. Azaz, ha valamit igazán akarunk, akkor előtte le kell küzdenünk a félelmeinket! 

Így törje le a félelem láncait

Mi a félelem legnagyobb gyengesége? Hogy csupán a fejünkben létezik. Tehát rajtunk múlik, hogy teret adunk neki, vagy kiirtjuk a gondolataink közül!

  • A félelem gyakran abból ered, hogy nem bízunk magunkban eléggé. Tartunk attól, hogy egy új, ismeretlen helyzetben nem fogjuk tudni megállni a helyünket. De miért is ne lenne így? Hiszen ez csupán akarat kérdése! Bízzunk magunkban, bízzunk a képességeinkben, és ne hagyjunk teret a negatív gondolatoknak!
  • Sokan beleesünk abba a hibába, hogy a legrosszabb forgatókönyvet vesszük alapul. De miért is törvényszerű, hogy minden balul süljön el? Higyjünk abban, hogy döntéseink nyomán jó dolgok is születhetnek! 
  • Mindenki környezetében előfordulhatnak olyan emberek, akik bár jót akarnak, valójában a félelmeinket erősítik meg bennünk. Zárjuk ki ezeket a hangokat akkor, ha egy komoly döntés meghozataláról van szó! 
  • Tegye helyre lelki egyensúlyát! Ha kiegyensúlyozott és nyugodt, nem sodorják el a negatív érzelmek, ezáltal reálisabban fogja látni a kérdéses helyzeteket. 

Így erősítheti meg lelki ellenállóképességét

Az erős lélek a félelem ellensége. Ha kellően higgadtak tudunk maradni a legnehezebb helyzetekben is, egyszerűbben tudjuk leküzdeni az előttünk álló akadályokat. 

Erősítse meg lelkét!

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy támogassuk lelkünket. Ez a természetes kiegészítő segít feloldani a rejtett lelki blokkokat, illetve a stressz káros hatásait, amelyek észrevétlenül is gyengíthetik lelkünket. Rendszeres szedésével egy olyan kiegyensúlyozott lelkiállapotra tehet szert, amelyre biztonságosan támaszkodhat a nehéz időszakokban is. 

Tegyen azért, hogy közelebb kerüljön a harmonikus hétköznapokhoz!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Baloghné Tóth Edit Nekem először elég fura volt. Az első két hétben egy csomó rossz emlék eszembe jutott édesanyámmal kapcsolatban. Aztán mintha elvágták volna, kisimult minden. Már rég nem voltam ilyen nyugodt.
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete