Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Életünk folyamatos mozgásban van. Ez azt jelenti, hogy időről-időre meg kell birkóznunk egy-egy nagyobb változással. Bár ez az élet rendje, azért valljuk be, nem mindig könnyű elviselni a tudatot, hogy mostantól minden máshogy lesz. Meg lehet valahogy könnyíteni az átállás időszakát? Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük az ehhez szükséges túlélési technikákat.

Ha válaszút elé kerül…

Van, aki tudatosan próbálja kerülni a változásokat, mások örömmel vetik bele magukat az újdonságokba. Azt azonban biztosan állíthatjuk, nincs olyan ember, aki elkerülhetné ezeket. A változás életünk része, amely mindenkit időről-időre érint. Vannak, akik könnyebben veszik az ezzel járó akadályokat, mások számára rengeteg szorongást és fusztrációt okoznak az új helyzetek. 

A változás azonban jó, szükséges. A változás okozta kihívások hatására erősebbé válhatunk, jobban megismerhetjük magunkat. Rengeteg új dolgot tanulhatunk, fejlődhetünk, amely a későbbi életünkre is hatással lehet. Emiatt jobb, ha nem próbáljuk meg eltolni magunktól, hanem inkább fejest ugrunk az eseményekbe!

Akár pozitív, akár negatív változásról beszélünk, az mindenképp kihívás elé állít minket. Az új szituációt meg kell szoknunk, ami bizony időbe telik. Ez mindenképpen stresszel jár, amelyet ha nem kezelünk megfelelően, az nyomot hagyhat lelkünkön. 

A félelmek természetesek

Még ha örömteli események előtt állunk, a változás akkor is válthat ki belőlünk szorongást, félelmet. De vajon mi lehet ennek az oka? 

Egyrészt az ismeretlentől való félelem okozhat számunkra frusztrációt. Fogalmunk sincs, mi vár ránk, milyen lesz az életünk innentől. Tartunk attól, hogy amiért eddig dolgoztunk, az mind kámforrá válik, és átadja a helyét valami másnak, valami rosszabbnak. 

A nagyobb volumenű döntéseinket, például egy munkahelyváltást, válást vagy gyermekvállalást már nem tudjuk visszacsinálni. Ez nagyon ijesztő lehet, hiszen félünk attól, hogy idővel megbánjuk a döntésünket. 

Félelmeink származhatnak abból is, ha nem bízunk magunkban eléggé. Mi lesz, ha nem vagyunk elég jók? Ha nem leszünk képesek megbirkózni a problémákkal? Ha túl kevesek leszünk az új helyzethez, és kudarcot vallunk majd? 

De tarthatunk akár mások véleményétől is. Mai világunkban folyamatosan meg kell küzdenünk a másoktól érkező kritikákkal. Ha nem is vagyunk rá kíváncsiak, akkor is bírálnak minket a környezetünkben élők. Mi lesz, ha a döntésünkért megbélyegeznek minket? Ha innentől kezdve nem tudjuk majd elkerülni a mocskolódásokat? 

A félelmekkel nincs más dolgunk, mint elfogadni őket. Tudatosítanunk kell magunkban, hogy a változással járnak, és teljesen természetesek. Azt azonban nem kell hagynunk, hogy eltántorítsanak minket a céljainktól! 

Így nézzünk szembe az ismeretlennel

Akár pozitív, akár negatív változásról van szó, nem könnyű elviselni az ezzel járó kellemetlenségeket. Szerencsére tehetünk azért, hogy gyorsabban tudjunk alkalmazkodni. 

  • Egy pozitív változás esetén se várjuk, hogy minden azonnal meseszerűvé változik. Lehetséges, hogy alig várjuk a költözést, a házasságot, vagy a gyermekvállalást, de ettől még nem lesz egyik pillanatról a másikra minden könnyű. Természetes, hogy az örömbe némi keserűség is vegyül. 
  • Ne hibáztassuk magunkat a rossz érzéseinkért! Természetes, ha félünk, aggódunk, esetleg dühösek vagyunk. Minél jobban elnyomjuk magunkban ezeket az érzelmeket, annál több ideig tart a változás feldolgozása. 
  • Osszuk meg félelmeinket másokkal! Lehetséges, hogy amint kimondjuk ezeket, mi is rájövünk, hogy butaságoktól tartunk. De az is előfordulhat, hogy szeretteink tanácsai fogják elhozni a megnyugvást. 
  • Ne felejtsük el az élet napos oldalát nézni! Minden nehézségben ott rejlik egy lehetőség, csak rá kell bukkannunk. Az optimizmus a legnehezebb időkben is képes lesz átsegíteni. 

Segítsünk lelkünknek az alkalmazkodásban! 

A változással járó terhes időkben a léleknek szüksége lehet az extra odafigyelésre, hogy sérülések nélkül vészelje át a kihívásokat. 

Adja meg számára a szükséges törődést!

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy támogassuk lelkünket. Ez az étrendkiegészítő természetes módon, virágesszenciákkal és gyógynövényekkel ápolja lelkünket, hogy az képes legyen megbirkózni az őt ért stresszel és nehézségekkel. Rendszeres szedésével könnyebben szembenézhetünk az újdonságokkal, miközben megőrizhetjük lelki egyensúlyunkat.

Ne hagyja, hogy a változás kibillentse nyugalmából! Válassza a harmóniát! 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp!

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete