Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Lélekoldás – Lelki blokkok oldása pénzvisszafizetési garanciával

Szabadulj meg a mélyen rejlő érzelmi blokkoktól természetes módon, gyógyszeres kezelés nélkül!

Z

Ha érzelmileg kimerültnek érzed magad, nincs energiád a mindennapi tevékenységekhez.

Z

Ha gyakran tapasztalsz szorongást, feszültséget vagy pánikrohamokat, amelyek meghatározatlan okból merülnek fel.

Z

Ha úgy érzed, elakadtál, nem találod a helyed az életben.

Z

Ha nehezen tudsz megbirkózni a stresszes helyzetekkel.

Z

Ha gyakran érzed magad szomorúnak, lehangoltnak vagy érdektelennek.

Számtalan lelki görcs van bennünk… 

Képzeld el, hogy van egy titkos kamra az elméd mélyén, tele sötét és fájdalmas emlékekkel. Ezek lelki sérülések, amelyek évtizedekig elraktározódnak tudatunk legmélyén (csalódás, félelem, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb). Bár a legtöbbre valószínűleg már nem is emlékszel, mégis az életed minden területére hatással vannak.

Ismerős érzés, amikor szorongás szorítja a mellkasodat, vagy elgyengülsz és nem tudsz kiállni magadért?
A félelmek, a fóbiák, a gátlások is mind-mind egy egy régi feldolgozatlan lelki sérülés következményei. Ezek a múltbéli sebek újra és újra megakadályoznak, hogy boldog életet élhess. Sőt, a lelki blokkok egy idő után képesek megbetegíteni is bárkit.

Blokkoldás hatékonyan

Mit szólnál, ha felajánlanám, hogy az életed legnagyobb elakadását, egy óra alatt megszüntetjük? Mindegy, hogy a párkapcsolatodban van problémád, vagy az Túlzásnak tartanád? Ez természetes. Hiszen ha évek (évtizedek) óta gyötör egy probléma, akkor nem valószínű, hogy azt csak úgy kikapcsolhatjuk.

De mi van, ha garanciát vállalok rá?

A legtöbb módszer, ami megoldást nyújt az érzelmi blokkok feloldására, ugyanazt az utat járja be: a probléma okának felkutatását, a berögzült érzelmek megtalálását, majd a lelki blokkok érzelmi töltésének feloldását.

A mi módszerünkkel ezt lehet hatékonyabban is csinálni.

Akár egy óra alatt is.

Foglalj időpontot

a LÉLEKOLDÁSRA!

Ha úgy érzed, hogy elakadtál az életben és nem tudsz tovább lépni a személyes vagy szakmai fejlődésedben, akkor a blokkoldás Neked szól.

Ez a folyamat segít azonosítani és megérteni azokat a negatív gondolkodásmódokat, hitrendszereket vagy félelmeket, amelyek visszatartanak. Ezután célzott módon dolgozunk azokon a blokkokon és feloldjuk őket, hogy helyet adjunk a pozitív változásoknak.

Segítünk felfedezni a belső erőforrásaidat és lehetőségeidet. Segítséget nyújtunk abban, hogy új nézőpontokat találj, és olyan technikákat tanítunk, amelyek segítségével képes leszel áthidalni a korlátokat és elérni a céljaidat.