Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Ebben a macsó világban, a férfinak keménynek kell lennie. Jól kell teljesítenie a munkában, biztosítani kell az anyagi jólétet a családjának. Sok a “kell”! És erre úgy tűnik, hogy rámennek a férfiak! Miért lesz több férfi alkoholista, mint nő? Miért több az öngyilkos férfiak száma? Vizsgáljuk meg együtt, hogy hol rontja el a társadalom a férfiakat érzelmi téren, és talán segítséget is találunk erre a tarthatatlan helyzetre.

A férfivá nevelés már igazán korán, gyerekkorban elkezdődik. Gondoljon csak arra, mi történik akkor, ha biciklivel elesik egy kisgyerek! Általában az ijedség nagyobb persze, mint a baj, de a gyerek megrémül, esetleg fáj is valamije. A szülők rendszerint azonnal vigasztalni kezdik a kislányt, megölelik, és együtt törlik le a pici könnyeit. Mi történik azonban akkor, ha egy fiú esik el? Katonadolog! – legyintenek, és ezzel a dolgot lezártnak is tekintik. A kisfiúk ilyenkor erőn felül állítják meg a könnyeiket és fojtják magukba a sírást. De a kisfiúk nem ijedtek meg? Nem ütötték meg magukat? Nem vágynak vigasztalásra? De!

 

Miért nem sírhatnak a fiúk?

Mert egy fiúnak nem illik sírni. Ugyan ijedtek és sajog is a fájó testrész, de azt az üzenetet küldik felé a szülei, a többi gyerek és a társadalom, hogy nem illik sírni. És ezt tudják a legkisebbek is: milyen “ciki” lenne sírni a többi gyerek előtt? Nem akarnak céltáblává válni, és az anyjuk szoknyája alatt elbújni. Ezek a kisfiúk ezt a mintát viszik magukkal: hogy az érzelmeiknek utat engedni a gyengeség jele.

 

Rengeteg stresszel kell megküzdeni a férfiaknak

Egy férfi erős, védelmezi a családját, megteremti az anyagi jólétet, jól teljesít a munkában, mindezek mellett pedig kifogástalanul vezeti az autóját, megszereli a ház körül elromlott dolgokat  – eközben pedig nem gyötrik kétségek, nem foglalkozik azzal, hogy emberfeletti elvárásokat támaszt saját maga felé. Mindeközben nem mutatja ki az érzéseit, és némán viseli sorsát. Hiszen egy férfinek ez a dolga! Ez a világ rendje! – nyugtatja magát sok férfi ezzel, de közben belebetegszik az elvárások teljesítésébe.

 

Beteggé teszik a férfiakat az elvárások

A gyerekkorból hozott minták az évek során egyre mélyebb hatással lesznek a mindennapokra. Belegondolt már abba, hogy vajon miért van az, hogy a férfiak körében több az alkoholista és a kábítószerfüggő? Hogy a férfiak átlagéletkora jóval alacsonyabb a nőkénél? Hogy 3-szor annyi férfi dobja el az életét önszántából, mint nő? Ezek mind azért történnek, mert nem mernek szembenézni az érzéseikkel, és nem kérnek segítséget. Kimutatni az érzelmeket, beismerni, hogy valami baj van, azt már gyerekkorban megtanulták, hogy férfiatlan.

 

Engedje el a tanult mintákat!

Egy férfi attól (is) férfi, hogy a tetteiért vállalja a következményeket, hogy kiáll magáért, hogy önmagát adja. Pontosan emiatt roppant férfias, ha egy férfi beismeri, hogy segítségre van szüksége, hogy egy lelki problémát egyedül képtelen feloldani. Ilyenkor nemcsak saját magát győzi le, hanem nemet mond az évek során tudatába ivódott nézetekre is. Férfiak! Engedjék el a tanult mintákat! A testi és lelki egészségük múlik rajta! Nem lehet a végtelenségig feszíteni a húrt…

 

Pici dolog, mégis hatalmas segítség

A gyerekkorból hozott mintákat elengedni hatalmas munka, sok energiát kell beleölni, sokszor kell legyőzni saját magát. De a befektetett munka megtérül! Elkezdeni persze nem lesz könnyű, sőt. De már az is valami, ha szembenézünk az érzéseinkkel, és tudjuk, hogy nem kell mindenáron kőkeménynek látszani. A lelkünket támogatni, a szorongásokat, a kimerültséget, pedig kezelni kell. Nem nyugtatóval, nem antidepresszánssal, és nem is alkohollal.

A piacon már kapható egy olyan természetes készítmény, ami láthatatlanul segít az akadályok leküzdésében. A Manna csepp azért is nagy segítség lehet a férfiak lelki problémáinak leküzdésében, mert segíthet feloldani a lelki blokkokat, és a stressz negatív hatásait. A készítmény fogyasztói arról számoltak be, hogy a termék fogyasztása során a mindannapok könnyebbek lettek, mintha a vállakon cipelt sziklák egyre kevésbé nyomnák a őket. 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Göndör Edina Erős szorongásaim voltak, állandóan görcsben volt a gyomrom. Napi 3-4 Valerianat kellett bevennem, hogy idegileg bírjam a napot. Már a negyedik napon észrevettem, hogy csökken a szorongás, és egy hét után már nem kellett bevennem nyugtatót. Nekem bejött ez a csepp
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete