MEGRENDELÉS

BIZTONSÁGOS VÁSÁRLÁS! Mi magunk (Easycomplex Kft) és a GLS futárszolgálat olyan szigorú higiéniai és biztonsági intézkedéseket vezettünk be, hogy a jelen helyzetben és a továbbiakban is biztonságosan tudjuk kiszolgálni a vásárlókat.

Számlázási adatok

Magyarország

Magyarország

Adj hozzá a rendelésedhez még 1 db Mannacseppet és takaríts meg -1890 Ft-ot!, 2 db-nál ingyenesen házhoz szállítjuk a csomagodat!

A rendelés tartalma

Termék Részösszeg
Manna csepp 1 db-os kiszerelés  × 1 7.490 Ft
Részösszeg 7.490 Ft
Szállítás
Összeg 8.780 Ft (Adótartalom: 1.866 Ft ÁFA)
  • Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot. A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

A személyes adatokat a rendelés feldolgozásához, a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához és más célokra használjuk, melyeket az Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

1. Válassza ki a termékeket!

Kattintson arra a termékre, amelyiket szeretné!

2. Válasszon fizetési módot!

Válasszon az átutalásos, utánvétes és bankkártyás fizetési lehetőségek közül!

3. Töltse ki az adatokat!

Írja be az adatait a megfelelő mezőkbe! Figyeljen a szállítási címre, és a névre. A számlázási névhez azt a nevet írja, ami a számlára kerül.

4. Kattintson a "Megrendelés elküldése" gombra!

Ellenőrizze a választott terméket és az adatait, majd kattintson a „Megrendelés elküldése” gombra!

5. Fizesse ki a megrendelését!

Bankkártyás vásárlás esetén a Stripe rendeszerén keresztül tud fizetni.

Átutalás esetén keresse meg a levelezőfiókjában az e-mailünket az átutalási információkért!

Utánvétes fizetés esetén a GLS futárnál készpénzzel, vagy bankkártyával tud fizetni.

A Manna csepp adagolása

Naponta egyszer 8 csepp elfogyasztása ajánlott 1 dl vízben, gyümölcslében, teában feloldva, étkezés előtt. 14 éves kor alatt napi 6 csepp, 5 éves kor alatt, maximum 3 csepp javasolt. Ha a szedés közben úgy érzi, hogy bizonyos tünetei felerősödnek, a napi adagot érdemes felére csökkentenie, amíg a szervezete hozzászokik.

Mennyire elég egy üveg?
1 üveg Manna csepp 10ml, azaz kb. 330 csepp. Ez nagyjából 1 hónapra elegendő mennyiség.
Meddig kell szedni a Manna cseppet?

Ami FONTOS, hogy a termék esetében, nem egy “fájdalomcsillapítóról” van szó, vagyis nem gyorsan hatva elfedi a problémás tüneteket, hanem hosszú távú programként megkeresi és megpróbálja helyrehozni a betegséget/tüneteket kiváltó okokat. Ez a folyamat egyénenként változóan zajlik le, pár héttől, akár hónapokon keresztül is. Általában ajánlásként úgy fogalmazzák meg, hogy annyi hónapig érdemes szedni a szert, ahány évig a probléma fennállt. Mi, akik hosszabb ideje fogyasztjuk, azt tapasztaljuk, hogy jobban érezzük magunkat tőle, ezért a legtöbben azt mondjuk, hogy “addig szedem, amíg élek”.

Ki szedheti a Manna cseppet? Hány éves kortól ajánlott?

A Manna cseppet bárki fogyaszthatja. Allergén anyagokat nem tartalmaz, kizárólag természetes összetevőkből áll, minden adalékanyagtól, mesterséges színezőanyagtól és mesterséges aromáktól, valamint technológiai segédanyagtól mentes. 5 éves kor alatt napi 3 csepp fogyasztása az ajánlott, 5 éves kortól adható 6 csepp.

A Manna csepp alkoholtartalma nem lehet ártalmas?

Szó sincs róla. Az cseppekben minimális mennyiségben található alkohol, épp csak annyi, amely az előállítás során az oldás stabilitását biztosítja. Ez az alkoholmennyiség semmiképp nem ártalmas, bármely gyógyszertári köptetőben vagy egyéb termékben ugyanennyi megtalálható. Kisgyerekek is fogyaszthatják. Ezt a mennyiséget sem szondával, sem vérvétellel nem lehet kimutatni.

A Manna csepp homeopátiás készítmény?

A Manna csepp nem homeopátiás készítmény, hanem homeopátiás elvek technológiai figyelembevételével előállított komplex készítmény. Ennek alapján nem indokolt, hogy a homeopátiás termékekre vonatkozó előírásokat tartsuk be, mint például, hogy mentholos termék használata tiltott. A Manna csepp fogyasztása mellett nyugodtan moshatunk fogat mentholos fogkrémmel, vagy használhatunk mentholos krémet, púdert.

Fogyasztható e a Manna csepp bármilyen gyógyszer használata, szedése mellett?

A Manna csepp minden további nélkül fogyasztható egyéb gyógyszer alkalmazása mellett, azonban kérjük, ha azonos időben szedi azokat, akkor a gyógyszer/gyógyszerek és az csepp bevétele között tartson legalább 20 perc szünetet.