Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A lelki görcsök olyan fájdalmak, traumák, fel nem oldott feszültségek, amik hosszú idő során felgyülemlenek és egyre kellemetlenebb módon tudatják velünk: ideje sürgősen változtatni, ideje tenni valamit. Ezeket a görcsöket időnként egy lelki nagytakarítással tehetjük rendbe. Hogyan lehetséges, és mi is ez pontosan? Ehhez adunk némi segítséget az alábbi cikkben.

Az otthonunkban időnként aktuálissá válik a nagytakarítás. A lélek azonban jóval sűrűbben szorul tisztításra, mint az otthonunk. De mi is az lelki nagytakarítás? Olyan folyamat, amelynek során önmagunkra figyelünk, és megvizsgáljuk, mik azok az események, amik negatív hatással voltak ránk és cipeljük magunkkal azok megtörténte óta. Ezek a terhek ugyanis nem csak nehézséget jelentenek a mindennapjainkban, hanem állandó feszültségek forrásai. Így szinte folyamatosan mérgezik az életünket.

 

Hogyan dolgozzuk fel a negatív eseményeket?

Egy népszerű amerikai sorozat egyik szereplője mindig tiptop volt: makulátlan külső, tiszta, rendezett otthon, mintaszerű élet. Látszólag. Ahhoz, hogy megőrizze a látszatot, folyamatosan nyelt, mindig elfojtotta az érzéseit egy hatalmas mosoly mögött. Egy barátnője megkérdezte, hogy csinálja azt, hogy még a legnyomorúságosabb helyzetekben is képes megőrizni a hidegvérét. A válasz a következő volt: ha valami rossz dolog történik vele, képzeletben beleteszi egy dobozba, a dobozt pedig egy hatalmas szekrénybe. Később pedig ha egyedül van és elengedheti magát, akkor odamegy a szekrényhez, és nekiáll kibontani a dobozt. Azaz akkor éli meg a negatív eseményeket és dolgozza fel a traumát. Hogy ez jó módszer, vagy nem, mindenki döntse el maga. De előtte nézzen mélyen magába: 

Önnek mekkora a szekrénye? És hány doboz van benne?

Mit gondol, Önnek vajon hány ki nem bontott doboza van? Milyen traumákat, problémákat őrizget, amik feszítik a szekrény ajtaját? Vajon hány lelki görcsöt, fájdalmas emléket cipel?

Amikor valakit erős negatív hatás ér, a teste jelez. Görcsbe rándul a gyomrunk, szaporábban ver a szívünk, izzadunk. Egy idő után pedig a szervezetünk megtanulja, hogy így reagáljon a hasonló stresszhelyzetekre. Vajon hány olyan bántás ért minket, amelyet testünk már elmentett a tudattalan memóriájába?

Így nyissa ki a szekrényt

Ahhoz, hogy feloldjuk a lelki görcseinket, az első, amit meg kell tenni, hogy őszinték legyünk. Méghozzá saját magunkhoz. Kíméletlenül magunkba kell nézni, és megvizsgálni, az évek során milyen traumákat halmoztunk fel. Mindenki más, mindenki másképp éli meg az élet eseményeit. Van, aki például könnyen túllép azon, hogy véget ért a kapcsolata, van aki pedig akár évekig marcangolja magát és keresi a hibát, hogy hol rontotta el. Ahhoz, hogy kiürítsük a szekrényt, elvégezzük a nagytakarítást, az ilyen és ehhez hasonló szituációkat kell végiggondolni az életünk során. Mikor érezte magát becsapva, elhagyva? Mikor érezte úgy, hogy nem igazságos a sors? 

 

Félmegoldások nem segítenek

A legtöbben inkább elnyomni próbálják a bennük keletkező feszültséget. Ez egyszerű, hiszen számtalan stresszoldó szert látni a reklámokban. A probléma azonban az, hogy ezek mindössze magát a feszültségnek az érzését csökkentik. Viszont nem oldják fel azokat a lelki problémákat, görcsöket, amelyek a feszültséget okozzák. Így azok megmaradnak, és újra- és újra feszültséget generálnak. Ezért egy idő után már egyre erősebb nyugtatóra van szükség.

Egy csepp, ami oldja a lelki blokkokat

Feloldani az évek során felhalmozott görcsöket nem egyszerű feladat. Nem is biztos, hogy sikerül szakember segítsége nélkül. Sokféle módszer és lehetőség kínálkozik, ha körülnézünk az interneten. Pszichoterápiával, kineziológiával, Theta Healing-gel, vagy egyéb lélekgyógyász módszerekkel próbálkozhatunk. Ugyan egy hozzáértőhöz fordulni egyáltalán nem szégyen, sőt becsülendő, először azonban érdemes kipróbálni egy szelídebb módszert is. A Manna cseppeket úgy alkották meg, hogy összetevői révén enyhítse a lélek panaszait és észrevétlenül oldja a feszültséget. Sőt, azokat a lelki blokkokat is, melyek gátat szabnak a boldogságnak. Mindezt,egy szakértő kezeléséhez képest töredék áron. Ráadásul, naponta mindössze egy percet vesz igénybe, amikor a 8 cseppet egy deci folyadékban megisszuk. Hajlandó lenne ennyit megtenni a lelki egészségéért?

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Bóta Lajos Meglehetősen ideges, indulatos ember vagyok. Én már az első két hétben észrevettem, hogy sokkal nyugodtabb vagyok. Nem hoznak ki a sodromból, nem rágódok annyit a problémákon, szóval jobban érzem magam. Ja, és nem kellett bevennem nyugtatót, mióta szedem. Szerintem jó a cucc 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete