Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Sok ember mindíg ugyanúgy éli meg a mindennapjait. Montotonon, szürkén. Azt gondolják, majd egyszer magától minden megjavul. A hit természetesen nagyon fontos, de a saját akaraterőnk és a cselekedeteink érnek a legtöbbet! Ez jutott eszembe, amikor a múltkor egy érdekes beszélgetésnek voltam fültanúja, miközben a lakóhelyem egyik kisboltjában vásároltam.

 

A beszélgetés elkezdett körvonalazódni

 

Két hölgy beszélgetett vásárlás közben. Az egyikőjük vidám, pirospozsgás arccal, míg a másik nő letört, szomorú tekintettel nézett az összes vásárló emberre. Hétköznapi problémákról beszélgettek. A morcos hölgy, nevezzük Edinának, a mindennapokban megélt fájdalmairól mesélt a mosolygós nőnek, akit Rékának nevezett. Elmesélte neki, hogy nagyon sokszor vannak olyan problémái, amelyeket ő maga sem ért. Nem betegségről beszélek, csak egyszerűen azokról a dolgokról, amelyek megnehezítik életünket.

 

A panaszkodás sosem megoldás

 

Edina azt mondta, hogy mindíg történik vele valami kellemetlenség. Nagyon sokszor vitába keveredik, amitől aztán fáradtnak, kimerültnek érzi magát, fejfájásra panaszkodik, szorong, és rosszkedvű. Réka azt mondta neki, hogy először is nyugodjon meg, mert ilyen negatív kisugárzással, hozzáállással az élethez nem is számíthat semmi jóra. Erre a mondatra Edina felkapta a fejét és rögtön rosszul érezte magát. Réka adott Edinának egy tanácsot. Vegyen egy kis üveg Manna cseppet és kezdjen el végre élni! Ekkor hallottam először a Manna cseppről. Akkor még nem sejtettem, milyen óriási változásokat hozhat egy ember életébe egy ilyen aprócska üvegcse.

 

Pozitív változások

 

Eltelt egy pár hónap, amikor ismét szembe találkoztam ugyanabban a kisboltban Edinával. Ő nem ismert engem, de én tudtam, hogy már láttam korábban, mert nagyon megmaradt bennem a beszélgetésük. Nagy meglepetésemre szinte ragyogott, kicsattant a jókedvtől, látszott rajta, hogy valami pozitív változás köszöntött be az életébe. Abban a pillanatban, amikor elment mellettem, rám mosolygott. A kasszához érve fizetéskor előttem állt a sorban és amikor kivette a pénztárcáját a táskájából, kipattant belőle egy Manna cseppes üveg, de nem esett le, mert Edina reflexei kisegítették őt, elkapta. Amikor a pénztárosnő rákérdezett, hogy mi az, a hölgy azonnal áradozni kezdett a Manna cseppről és arról, hogyan adta vissza az életkedvét. Akkor már tudtam, ki kell próbálnom!

 

Mik a következtetések?

 

Ez a kis történet felébresztett bennem néhány dolgot. Amikor valami történik velünk, és vállalni kell érte a felelősséget, visszakozunk és nem merünk szembenézni vele, mert rosszul érint minket legbelül. A lelki fejlődés első, talán egyik legfontosabb lépése, hogy merjünk szembenézni a történtekkel, önmagunkkal és a környezetünkkel. A második, hogy tehetünk azért, hogy az életünk jobb legyen. Tehát lépjünk ki a komfortzónánkból és szeressük önmagunkat annyira, hogy tudjuk, megérdemeljük a boldogságot. Ha pedig ez megvan, akkor tegyünk még egy lépést azért, hogy megragadjuk azokat a lehetőségeket, amelyekkel változtatni tudunk életünkön.

 

Mit gondol? Ön meg meri tenni az első lépést?

 

A Manna csepp segít elindulni önnek is élete új, boldog szakasza felé! Merjen kilépni a múltból, csináljon olyan dolgokat, melyek a hétköznapok során eszébe sem jutnának. Törjön ki, éljen a lehetőséggel!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp