Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A két hónapos karantén megviselt mindenkit. A helyzet miatt érzett feszültség, a bezártság, a jövővel kapcsolatos bizonytalanságok mindenki számára megterhelőek voltak. De végre vége, itt az idő örülni! De… mi történik, ha nem felhőtlen a boldogságunk? Ha ugyanolyan idegesek vagyunk továbbra is? Ha az jut eszünkbe a korlátozások feloldása kapcsán: “Ó, csak ezt ne…” Gond van velünk, ha nem ujjongunk? Ezt a témát járjuk körbe a mai cikkünkben.

Hurrá…vagy mégsem?

 

Életünk kezd visszatérni a normális kerékvágásba. Egyre több munkahely int búcsút a home office-nak, egyre több hely nyitja meg a kapuit a vendégek előtt, egyre több bolt tér vissza a normál nyitvatartáshoz. Ismét kezdenek megtelni a tömegközlekedési eszközök, egyre többeket láthatunk az utcán. Lelkiállapotunk kezd helyrebilleni, szűnik a bizonytalanság, ismét őszinte a mosoly mindenki arcán. De ott az az aprócska de…

Vannak, akik nem tudnak igazán örülni. Akik fáradtnak, kimerültnek érzik magukat. Akik stresszelnek, szoronganak amiatt, hogy mi várható. Vannak, akik azt kívánják, bárcsak jobban kihasználták volna ezt a kényszerpihenőt. Ők azok, akik úgy gondolják, elpazarolták az elmúlt két hónapot. Nem vágtak bele semmi újba, nem sajátítottak el új készségeket, nem tanultak új dolgokat. 

Ilyenkor aztán jön a lelkiismeretfurdalás. Hiszen most kéne csak igazán örülni! Mások bezzeg tudják értekelni a változást… Talán bennem van a hiba? Már semminek nem tudok örülni?

Ugyan! Többnyire, csak megijedtek a változástól.

 

Amikor a változás fárasztó…

 

A március beköszöntével életünk fenekestül felfordult. Egyik pillanatról a másikra kellett alkalmazkodnunk egy teljesen új helyzethez, olyanhoz, amerre még sosem volt példa. Míg az emberek egy része néhány hét alatt kialakította új életritmusát, mások számára valóságos szenvedés volt ez a két hónap. 

Annak ellenére, hogy a régi életünkhöz való visszatérés egy pozitív változás, mégis, egy változásról beszélünk. Amihez alkalmazkodni kell. Újra…

Ha már kialakult az új napi rutinunk, új szokásokat vettünk fel, akkor nehéz elképzelni, hogy ezeket ismét feladjuk, ráadásul rövid időn belül. Tudjuk, hogy most mi vár ránk- de nem lehetünk benne 100%-osan biztosak, hogy valóban ott folytatódik minden, ahol abbahagytuk. Ez feszültséggel tölthet el bennünket, sokkal nyugtalanabbak lehetünk. A rohanás, a tömeg, a zaj nehezen kezelhetővé válhat, hiszen megszoktuk a békét, a csendet. 

Ez teljesen normális, természetes dolog. 

De mit tehet az, aki nem tud egyik napról a másikra váltani?

 

Így térjen vissza az életbe

 

Ha Önnek is nehézséget okoz az alkalmazkodás, akkor néhány tippel megkönnyítheti az átállást:

  • Próbálja elfogadni, hogy ismét egy új helyzet alakult ki! Tudatosítsa magában, hogy a mostani negatív érzelmei csupán átmenetiek, idővel hozzászokik a változáshoz, és ismét természetessé válik. 
  • Ne akarjon egyből mindent felülírni! A karantén ideje alatt minden estét otthon töltöttünk, most próbáljon meg heti egy alkalmat kijelölni, amikor kimozdul! Elég néhány órára is. Idővel növelje a kint töltött órák számát! Így szép lassan tud alkalmazkodni. 
  • Ne fordulja a lelkiismeret azért, amit érez! Teljesen természetes, hogy a változás aggodalommal tölti el. 
  • Ne akarja mindenáron azt mutatni, hogy Ön milyen könnyedén birkózik meg a változással! Ossza meg érzéseit családtagjaival, barátaival. Lehetséges, hogy ők is hasonló gondokkal küzdenek.

 

Könnyítse meg a dolgát!

 

A változás jön, ha szeretnénk, ha nem. De nem mindegy, hogyan reagálunk rá. Nem kellhagynunk, hogy ez nehézségekkel járjon. Lehet úgy is alkalmazkodni, hogy kiegyensúlyozottak maradunk. Hogy megőrizzük lelki nyugalmunkat a stressz, feszültség nélkül. 

Nekünk a Mannacsepp nyújt támogatást, akkor is, ha változásról van szó. Ez az étrendkiegészítő természetes módon segít lelki állóképességünk megerősítésében, hogy könnyebben vegyük az akadályokat. Csökkentheti a stressz negatív hatásait, rugalmasabban reagálunk a nehéz helyzetekre, és védelmet nyújthat a negatív érzelmek ellen. 

Térjen vissza a korábbi életéhez kiegyensúlyozottan, stressz és szorongás nélkül!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete