Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Nincs ember a Földön, aki még sosem érzett egy másik ember sikere vagy élethelyzete miatt irigységet. Ilyen az ember természete. Az viszont már választás kérdése, hogy az irigységet hogyan dolgozzuk fel és hogyan fordítjuk a javunkra. Igen, egy negatív érzelem tudatos döntés után pozitívvá fordítható!

Ugyan az irigység egy létező, természetes jelenség, ám valamiért szinte soha nem hallani azt, hogy “Irigy vagyok.” Inkább ennek tagadására fordul elő példa, azzal a megfogalmazással, hogy “Nem vagyok irigy, nem azért mondom, de…” Szükséges mondani, hogy ez esetben csak az számít, ami a “de” szó után hangzott el?

 

Az irigységgel mindössze annyi a baj, hogy az irigy ember általában nem cselekszik, csak utálkozik, ami mérgezi a lelkét. Cikkünkben arra próbálunk rávilágítani, hogy milyen lelki válságot tud okozni az irigység, és hogyan lehet apró szemléletváltással kitörni belőle.

Ilyen arcai vannak az irigységnek

 

Milyen jó neki, hogy ilyen autóval jár! Neki könnyű, ha nekem is gazdagok lettek volna a szüleim, én sem gürcölnék ennyit! Éljen meg akkora fizetésből, mint az enyém, biztos nem utazna annyit!

 

Hányszor találkozunk ezekkel az érzésekkel, hányszor mondjuk ki, hányszor gondolunk rá és hányszor halljuk másoktól…

 

Fordítsa át a negatívot pozitívba!

 

Ugyan az irigység alapvetően természetes érzés, mégis nagy károkat tud okozni. Ha az irigység érzésének okát önmagunkban boncolgotjuk, hatalmas előrelépést tud okozni. Az első kérdés, amit fel kell tenni magunknak: Mire vagyok pontosan irigy? Valóban szükségem van nekem arra? Ha már eddig a gondolatig eljut, az már félsiker. Ha pontosan megfogalmazta, jöhet a munkásabb része az öntanulási folyamatnak a következő kérdéssel: Mit kell tennem NEKEM, hogy ÉN is elérjem azt a helyzetet, amire irigy vagyok? A következő feladat pedig nem más, mint nekiállni, és dolgozni a célért.

 

Az irigy ember saját magát teszi tönkre

 

Eddig tiszta sor. Mi történik azzal az emberrel, aki nem jut el a fenti gondolatmenetig és cselekvésig? Saját magát belöki abba a spirálba, aminek sötét és nagyon mély az alja. Az állandó irigység érzése két dolog miatt is veszélyes: egyrészt mások ellen fordít, másrészt önmagunk ellen. Haragot érzünk mások iránt, akit jobbnak/sikeresebbnek/szebbnek látunk és ami rosszabb, hogy haragot érzünk saját magunk iránt, mert önmagunkat nem érezzük jónak/sikeresnek/szépnek. Az pedig, hogy nem vagyunk elég jók, állandó feszültségben tart minket. (Kognitív disszonancia)

 

A mai világ irigységet gerjeszt

 

Az irigységgel megküzdeni abban a világban, ahol ki sem kell tenni a lábunkat otthonról ahhoz, hogy lássuk, kinek mije van, ki mennyire boldog, nem egyszerű. Az internet olyan felületet ad ehhez, amit lehetetlen kikerülni. A fenti módszer azonban nagyon hatásos, viszont amennyire hatásos, legalább annyira sok önfejlesztéssel és munkával jár.

 

Mit szólna ahhoz, ha létezne olyan készítmény a piacon, ami a lelki problémák megoldásában nyújt segítséget? A kizárólag természetes összetevőkből álló Manna-cseppek szelíden oldják fel azt a rengeteg feszültséget és természetes frusztrációt, ami naponta bennünk keletkezik. Így, sokat tehetünk testi és lelki egészségünk érdekében, és nemcsak jobban, hanem jobbnak is érezzük magunkat tőle. Ez pedig egy egészen más életminőséget jelent.

 

Önnek is jól jönnének a Manna-cseppek?

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete