Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu
Maszkot le, avagy így vállalja fel az érzéseit

Az utóbbi hetekben életünk szinte napról napra változik. Nyitnak a vendéglátóhelyek, eltörölték a kijárási korlátozást, szabadtéren búcsút inthetünk a maszknak. Úgy tűnik, mintha életünk ismét kezdene visszatérni a régi kerékvágásba. Azonban a változás akármennyire is pozitív, megviselhet minket lelkileg. Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük, hogyan könnyíthetjük meg az új helyzethez való alkalmazkodást.

Hurrá, ismét élhetünk!

 

Az elmúlt egy év rengeteg feszültséggel, aggodalommal, lemondással járt. Azonban egyre inkább úgy tűnik, hogy fellélegezhetünk!

Egyre nagyobb biztonsággal találkozhatunk szeretteinkkel. Megölelhetjük azokat, akiket hosszú ideje nem láttunk, és ismét értékes pillanatokat tölthetünk együtt. Mert bár a mai fejlett technológiának köszönhetően már többféle módon tudjuk tartani a kapcsolatot, egy meleg ölelést sosem pótolhat egy telefonálás vagy chatelés. 

Egyre több lehetőségünk van a szórakozásra. Sokan menekültek a munkába az elmúlt egy évben, miközben a kikapcsolódást, feltöltődést a háttérbe szorították. Most már azonban semmi sem állíthat meg minket, hogy élvezzük kedvenc tevékenységeinket.

Egyre több helyen lehet suttba dobni a maszkot, ami elválasztott minket másoktól. Séta közben őszinte mosolyokba botolhatunk, ami észrevétlenül is szebbé tudja varázsolni a napjainkat. 

Azonban bármennyire is örülünk a változásoknak, az alkalmazkodás nem feltétlen könnyű.

 

Lelkileg megterhelő lehet

 

Mindenki boldog, mindenki reményteli, mindenki élvezi az életet. Ha Ön nem tud nyugodtan kikapcsolódni, nem érzi jól magát a bőrében, és idegennek hat az, ami korábban jól megszokott volt, talán Önnel van a gond? 

Ez egyáltalán nincs így. Hiába pozitív, a változás mégis csak változás, sosem könnyű megbirkózni vele. Teljesen természetes, ha ez szorongást, stresszt szül. 

Míg a négy fal között kevés új inger ért minket, most ismét rengetegen vesznek körbe minket, akár a munkahelyünk felé, akár vásárolni, akár szórakozni indulunk. Míg otthonunkban megszokott volt a csend, a nyugalom, a városban ismét zajjal, nyüzsgéssel találhatjuk szembe magunkat. Míg korábban inkább a lelki problémákkal kellett küzdenünk, most kézzelfogható feladatok sokaságával találjuk szembe magunkat. 

A változás eleinte könnyen megterhelhet minket. A régi-új ingerek sokkal inkább lefárasztanak minket, hiszen már jó ideje elszoktunk tőlük. Ez az elején kimerültséggel, feszültséggel járhat. 

Szorongást válthat ki az, ha látjuk, hogy mások látszólag gyorsan rázódnak vissza a régi mindennapokba. Ha nekünk több időre van szükségünk, azt hihetjük, hogy velünk van valami baj. Hiszen örülni kéne, hogy ismét élhetünk!

Ezek az érzések teljesen normálisak. Bár idővel maguktól elmúlnak, tehetünk azért, hogy meggyorsítsuk az alkalmazkodást!

 

Hogyan könnyítsük meg az átállást?

 

A régi életünkbe való visszatérés nem feltétlen olyan zökkenőmentes, mint azt elsőre gondoltuk. Hoztunk néhány tippet, ami azonban segíthet a visszarázódásban!

  • A hirtelen ránk szakadt szabadságot nem könnyű kezelni. Épp ezért fontos, hogy apró lépésekben haladjunk! Nem sürget senki, hogy egyik napról a másikra visszatérjünk a normál kerékvágásba. Eleinte például elég, ha találkozunk családunkkal, barátainkkal. Következő lépésként beülhetünk egy vendéglátóhelyre. Később pedig, ha ezek már komfortossá váltak, belevethetjük magunkat a nyüzsgésbe! 
  • Szeretnénk megnyugtatni: ha nehezen viseli a változást, a probléma nem Önnel van. Csupán vannak, akiknek több idő kell ahhoz, hogy visszatérjenek korábbi életünkbe. Ez teljesen normális! 
  • Ne sürgesse önmagát! Ha azt érzi, hogy hirtelen túl sok az inger, a változás, az újdonság, akkor nyugodtan lassítson le egy kicsit!
  • Az elmúlt egy év nem csak a rossz dolgokról szólt. Új életünk számos új szokás bevezetésére ösztönzött minket. Ez lehet egy fix reggeli rutin, egy nyugodt családi vacsora, több séta a természetben. Amelyek továbbra is boldoggá tesznek, őrizzük meg őket! 

 

Támogassa lelkét természetesen!

 

A változással lelkünkre egy kicsit nagyobb teher rakódik. Ahhoz, hogy megőrizhessük kiegyensúlyozottságunkat, támogassuk természetes módszerekkel!

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy könnyebben vegyük az új akadályokat. Ez az étrendkiegészítő csökkenti a változással járó stressz káros hatásait, és elősegíti a jó közérzet kialakítását. Rendszeres szedésével életünk teljesebbé, harmonikusabbá válhat. 

Ne hagyja, hogy a változás nyomassza, inkább segítse lelkét, hogy rugalmasan vegye az akadályokat!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 3 hete