Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Nőként elképesztően sok fronton kell teljesíteni. A rengeteg feladat, kötelező és önként vállalt teendő teljesítése közben az évek során csak egy valamire nem figyelnek a nők: saját magukra. Ön is szokta úgy érezni, hogy a rengeteg teendő felőrli? Hogy már azt sem tudja, mikor jutott ideje saját magára? Ha igen, ezt a cikket feltétlenül olvassa el, megoldást kínálhat erre az áldatlan állapotra!

Mi vár rám?

A népszerű magyar filmben, a Csinibabában hangzott el az a mondat, amely azóta sem hagy nyugodni. A gyönyönyű fiatal színésznő, Nagy Natália – akiért a filmben bolondultak a férfiak – lemondóan tette fel a következőt: Mi vár rám: férj, gyerek, elhízás?

 

Vajon ez a nő sorsa? Férjhez megy, gyereket szül, és szép lassan megszűnik nőnek lenni? A mindennapi mókuskerékben egész egyszerűen sok nőnek nem jut ideje és energiája saját magával foglalkozni. Ön is így van ezzel?

 

Miért ilyen sok a fáradt és slampos nő?

Ellenőrizni a gyerek leckéjét, kitalálni, hogy mi legyen a héten a menü, kiváltani az idős szülők receptjét, teljesíteni a munkahelyen, ápolni egy-egy barátnő lelkét, őrizni a tüzet a kapcsolatban. Egy nő valakinek az anyukája, valakinek a gyermeke, valakinek a felesége, valakinek a barátnője – embert próbáló az összes szerepnek megfelelni. A reklámokból, a közösségi oldalak hirdetéseiből közben pedig az ömlik a nőkre, hogy ez játszi könnyedséggel megvalósítható, mosolyogva, csinosan, kívánatosan. De ez valóban így van? Miért van mégis annyi meggyötört, fáradt, slampos és elgyötört nő?

 

Ne várja meg, míg kizsigereli magát

Egy-egy területen is borzasztó nehéz jól teljesíteni, a nők helyzete pedig nehezített pálya, mert rengeteg helyen kell állniuk a sarat. Sok nő azt gondolja, ha magát helyezi előtérbe, akkor rossz anyának, rossz feleségnek, rossz háziasszonynak fogják tartani. Pedig ez tévedés! A repülőgépen is először saját magának kell feltennie a maszkot, csak utána segíthet másoknak. Miért működne ez másképp a való életben? Itt is először a saját maga szükségleteit kell biztosítania, hogy utána a családjáról gondoskodhasson. Miért kellene megvárni, míg kizsigereli magát?

 

Mikor lazított utoljára?

Egy teszt következik, vegye nagyon komolyan! Vegye elő a naptárát! Ha készen van, jelölje be azt a napot, amikor utoljára kiszakadt a mókuskerékből. Mikor volt utoljára olyan nap, amikor szánt időt arra, ami feltölti? Amikor csak úgy megnézett egy filmet? Amikor csak úgy beült egy kávézóba? Amikor csak úgy vett egy kádfürdőt? Amikor csak úgy nekiállt tornázni? Apróságnak tűnnek ezek ugyan, de higgye el, ezek adnak erőt a mindennapokhoz. Ha nem foglalkozik a saját maga igényeivel, azon kapja magát, hogy ugyanolyan fáradt és meggyötört lesz, mint oly sok más háziasszony.

 

Senki nem várja el, hogy belerokkanjon a saját életébe!

A megfelelési kényszer miatt sok nő lelkiismeretfurdalást érez, ha önmagával foglalkozik. De ennek nem szabad így lennie! Senki nem várhatja el, hogy belerokkanjon a feladatainak a teljesítésébe! Márpedig, ha maga nem gondoskodik a saját feltöltődéséről, akkor le fog merülni, mint egy akkumulátor, amit csak használnak, de nem töltenek.

 

Azt már mindenki tudja, hogy a szervezetet táplálni kell, hogy bírja a strapát. Ezért szedünk vitaminokat, és különböző táplálékkiegészítőket. De mivel támogatja a lelkét, hogy újra és újra feltöltse energiával? A játék, a tánc, a meghitt beszélgetés a barátokkal, mind mind energiával töltik fel lelkünket, de ezekre egyre kevesebb idő jut. Ehelyett, marad a stressz, a mindennapi küzdelem, a fásultság és az időhiány.

 

Sokan küzdenek ezzel a problémával, de egy természetes készítmény segíthet a mindennapok küzdelmeiben. A Manna cseppekre elég naponta egy percet rászánnia, és máris tett egy nagy lépést, egy egészségesebb, harmonikusabb életért. A cseppek segítenek lebontani azokat a lelki blokkokat, amik eddig gátolták, és segítenek, hogy feltöltse energiával testi-lelki raktárait.

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Göndör Edina Erős szorongásaim voltak, állandóan görcsben volt a gyomrom. Napi 3-4 Valerianat kellett bevennem, hogy idegileg bírjam a napot. Már a negyedik napon észrevettem, hogy csökken a szorongás, és egy hét után már nem kellett bevennem nyugtatót. Nekem bejött ez a csepp
Tetszik · 6 · körülbelül 1 hete