Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Régi bölcsesség, hogy a harag csak azt mérgezi, aki haragszik, akire viszont haragudnak, gyakran talán nem is tud róla. Mennyivel könnyebb lenne az életünk, ha nem attól várnánk bocsánatkérést, aki megbántott minket! Ön is mérgezi haraggal a lelkét? Ha igen, érdemes elolvasnia, mert ezt a cikket Önnek írtuk!

Még mielőtt tovább olvassa a cikket, álljon meg egy pillanatra és gondolkozzon el, hány olyan embert tudna felsorolni, akire haragszik! Minden név mellé rendeljen egy-egy történetetet is, amiben visszaemlékezik azokra a helyzetekre, amik miatt negatív érzéseket táplál a másik iránt!

 

Olyan ember nincs, aki ne haragudott volna még senkire

 

Mindannyiunknak vannak sérelmei, olyan konfliktusai, amiket az élete során átélt és nyomot hagy bennünk. Nem mindegy azonban, hogy ezek a múltban történt negatív élmények milyen hatással vannak a mára. A legtöbb esetben az, aki iránt haragot érzünk, nem is gondolja, hogy ilyen mély nyomokat hagyott bennünk. Vagyis az az ember, akire haragszunk, mit sem sejtve éli életét, míg Ön tele van rossz érzéssekkel, haraggal, akárhányszor az adott szituációra gondol. A harag tehát csak azt mérgezi, aki haragot érez!

 

Tévedés: a harag mindenkit mérgez, csak azt nem, akire haragszunk

 

Itt ismételten álljunk meg egy pillanatra, mert az előző mondat kicsit sántít… Valóban csak azt mérgezné a harag, aki haragszik? Nem! Az az ember, aki tele van felesleges negatív érzelmekkel, nem tudja azt adni önmagából a családjának és a barátainak, amit valójában érdemelnek. Hogyan is tudna boldogságot sugározni az, akit elfoglalnak a negatív gondolatok és a múltban él?

 

Egyetlen ember miatt kell átgondolni a sérelmeit

 

A harag ellen két gyógyír van: a megbocsátás és az elengedés. Dalai lámaként kellene ahhoz azonban újjászületni, hogy képesek legyünk mindent megbocsátani, aki miatt haragszunk. De nem is ezt kell tenni! Egyedül egy ember miatt kell megbocsátani és elengedni a múltat: önmaga miatt. És amiatt, hogy száz százalékosan képes legyen magából azt adni, amilyen önmaga valójában.

 

Természetes segítség? Van!

Az elengedés és a megbocsátás két olyan dolog, amihez nagyon bölcsnek kell lenni. A bölcsesség pedig nem velünk születik, hanem hosszú, tanulással teli út eredménye. Az is egyfajta bölcsességre utal, ha a tanulás során “mankókat” használunk segítségül. Mi is lehetne ezekre a gondokra jobb segítség, mint egy olyan természetes készítmény, amit kifejezetten a lelki blokkok feloldására fejlesztettek ki. A Manna-cseppek amellett, hogy csökkentik a stressz, a harag és a neheztelés káros hatásait, segítenek erősíteni a lelkünket. Ha a testi egészségét támogatja vitaminokkal, akkor a lelki egészségét is érdemes volna, nem igaz?

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Németh Tímea Vitaminokat eddig is szedtem. Mégis, már jó ideje reggelente úgy ébredtem, hogy egy csomóban volt a gyomrom, és sírhatnékom volt. A második héten ez szépen megszűnt. Úgy érzem az erőm is több, és nem fáradok el annyira estére. Ez tényleg Manna 🙂
Tetszik · 6 · körülbelül 6 hete