Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

A témával rengeteg pszichológus és spirituális szakember is foglalkozik, hiszen egyértelmű, hogy öröklünk olyan dolgokat, amelyeket nem mi hozunk létre, és nem is a mi életünk során alakultak ki. Talán genetikai szinten belénk van programozva, vagy az ún. morfogenetikus mező hozza tovább a mi életünkbe, esetleg a tudatalattink másolja a szüleinktől? Akármelyik igaz, az nem feltétlenül jó és sokszor nem is feltétlenül rossz. De hogy érdemes őket elengedni az minden bizonnyal fontos. Hogyan tegyük?

 

A kommunikációban elrejtett minta

Nagyon sok eset tanúskodik arról, hogy a szülő meggyőződéseit továbbadja a gyermekének. Ha például azt sugallja gyerekének, hogy az élet nehéz, az emberre csak szenvedés vár, és a pénz rossz dolog, akkor természetes, hogy a gyermek felnőttkorában is ezeket fogja megélni.

 

Ugyanez vonatkozik az anya lánya beszélgetésre is, amikor anya megjegyzi, hogy „milyen nehéz szülés volt világra hozni téged.” Ennek ugyancsak az lesz az eredménye, hogy a szülés valóban fájdalmas és negatív tapasztalattá válik, holott nem törvényszerűség, hogy az is legyen.

 

Hasonló eredményeket hozhat a „látod, fiam, az ember véres verejtékkel dolgozik a semmiért.” A mintának köszönhetően valóban nehezebb életkörülmények kialakulására lehet számítani. Persze ez nem mindig kőbe vésett törvény, de a megfigyelések ezt támasztják alá.

 

A cselekedetekben elrejtett minta

Ha végignézünk a családban a nagy- és dédszülőkig, akkor egyértelműen az látszik, hogy apáink hasonlóképpen cselekednek meg egy bizonyos dolgot, ahogyan azt az ő szüleik is tették. Ezek a minták beégnek a tudatalattinkba és bennünk is fellelhető lesz pontosan ugyanaz a minta, amit felmenőinktől láttunk, tapasztaltunk.

 

Igaz ez a kedves gesztusokra, a család szeretetére, a gondoskodásra, ahogyan látjuk apánk közeledését anyánk felé, ahogyan virággal halmozza el, ápolja ha beteg, támogatja egy negatív élmény megélése után, átöleli vagy éppen megcsókolja. Egy ilyen minta hasonló emberré varázsol minket is és hasonlóképpen fogunk mi is cselekedni. Azonban ott van a negatív aspektusa is a dolognak, ha a családban bántalmazás, bárminemű abúzus történik, jó eséllyel a tudatalatti minta által bennünk is ott lesz a hajlam rá az értelmes és nyugodt kommunikáció helyett.

 

A párkapcsolatban rejlő családi minták azonban talán még mindig az élvonalat erősítik, hiszen bármennyire is hihetetlen, de pontosan olyan párt fogunk magunk mellé választani, amilyen apu vagy éppen anyu. Ráadásul az összes jó és vele együtt az összes rossz tulajdonságaival együtt. Ez a bennünk lévő tükör megnyilvánulása, amit ha velünk szemben látunk, könnyebben vagyunk képesek azt feloldani és megtalálni a helyzetre a legjobb megoldást.

 

Felismerés a minták között

Kamaszkorban kezdődik meg a tudatosodás folyamata, amikor is a kamasz valóban felfedezi a hozott családi mintákat, ami egy nagyon jó esetnek számít, hiszen ha nem tetszik neki egy-egy cselekedet vagy gondolat, akkor jó eséllyel képes rajta változtatni. Ez nagy áldás azoknak, akik ezt ténylegesen meg is látják, ők nagy eséllyel sikerekben gazdag élet elé néznek.

 

Azonban a többség még mindig azoknak a táborát erősíti, akik nincsenek tudatában az elrejtett családi mintáknak. Ez sem feltétlenül baj, hiszen lehetőségünk van egy új élet megtapasztalására, pusztán azzal, hogy külső segítséggel felismerjük a bennünk megbújt korlátokat. A legtöbbször azonban akkor kezdünk el gondolkodni a bennünk rejlő mintákon, amikor feltűnik, hogy újra és újra ugyanabban az élethelyzetben találjuk magunkat. Amikor újra és újra elkövetjük ugyanazt a hibát, amikor ismét ugyanabba a falba ütközünk. Ilyenkor érdemes elgondolkoznunk, hogy mi okozhatja a problémát, és hogyan szabadulhatnánk meg tőle. Mert ez egyáltalán nem reménytelen. Különböző technikákkal egyszerűen felszínre hozhatóak ezek a dolgok, ami lehet, hogy elsőre fájdalmasnak tűnik vagy éppen egy sérelem megbocsátása elé kényszerít minket, de amint átszakad a megfelelési kényszer fátyla, vele együtt a probléma is megszűnik, ami által szintén megélhetjük a sikeres és egészséges mindennapokat.

 

Valóban kitörölhető mindaz, amit nem szeretnénk tovább táplálni?

A válasz határozottan igen. A fentebb említésre került technikák alatt olyan gyógymódokat érdemes felkeresni, ami mentálisan előrébb visz minket céljaink megvalósítása felé. Ezt mindenki saját maga válassza meg, hiszen ahány ember, annyiféle megoldás is lehet. De megoldás mindig van.

 

Az egyszerű sem mindig egyszerű, természetesen ez is egyén függő, de a Manna cseppek bizonyítottan alkalmazhatóak a családi minták feloldására is. A cseppeknek az a feladata, hogy a tudat alatt megbújt információkat feloldja, hogy az onnantól kezdve ne hátráltassa azt a vágyat, amit élni szeretnénk. A családi minták sokszor hátráltathatnak minket ebben, de a Manna rendszeres fogyasztásával ez mind megszüntethető, amivel közérzetünk is javítható. Elég csak körbe nézni a Manna fogyasztók körében, akiknél tízből kilenc biztosan elfogja mondani, hogy voltak bizonyos szokásaink, amik nem vitték őket előre az életben, de a cseppek használata során azok rejtélyes módon eltűntek. Ezek – bár konkrétan nem mondták ki, mert nem tudták mi az – kivétel nélkül családi minták voltak. Ez is bizonyítja a Mannacseppek hatékony működését, amit minden korosztálynak érdemes lenne fogyasztani, hiszen a természet nekünk állította össze.

 

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST AKCIÓSAN! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp