Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Nyugodtan aludni. Minden egyes napot örömmel megélni. Kiegyensúlyozottan szembenézni a nehézségekkel. A korlátok helyett a lehetőségeket szem előtt tartani. A koronavírus idején elképzelhetetlennek tűnik? Pedig nem az! A félelem mindannyiunkban ott bújkálhat, de nem mindegy, hogy átengedjük neki magunkat, vagy magunk mögött hagyjuk. A döntés rajtunk áll! Hogyan jussunk el a félelemből a fejlődés felé?

A félelem megbénít

 

Bár a félelem a legkellemetlenebb érzések egyike, valójában egy teljesen természetes emberi reakció az ismeretlenre. A túlélésünket szolgáló ösztön, amely belénk van kódolva. A túlzott félelem viszont pont, hogy a visszájára sülhet el, és teljesen megbénít minket. 

Honnan lehet felismerni?

Aki fél, az nem tud gondolkodni, hanem a rettegés irányítja. Átgondolatlan lépéseket tesz, amelyek mások számára érthetetlennek tűnnek. Nem ritka, hogy a jelenlegi helyzetünkben a félelem hatására valaki egész álló nap negatív híreket olvas, majd ezeket megosztja közösségi oldalain is, ezzel másokban is feszültséget keltve.

Aki retteg, az pánikvásárlásba kezd, több hónapra elegendő készletet halmoz fel, a lakásra pedig otthon helyett bunkerként tekint.

Aki pánikol, annak a lelkiállapota labilis. Ingerlékeny, bosszús, hangulatingadozásokkal küzd, és már a legapróbb bukkanón is teljesen kibukik. Ennek pedig a környezetükben élők isszák meg a levét.

Ha mindig félünk, ha állandóan a járványhelyzet negatívumait látjuk magunk előtt, akkor ellökjük magunktól a lehetőségeket, és korlátokba ütközünk. Elfelejtjük, hogy milyen boldoggá tudnak tenni az élet apró örömei, helyette hibáztatni kezdünk mindenkit: a világot, az életet, az embereket…

Ha minden egyes nap a rossz dolgokon rágódunk, akkor az rövid időn belül a motiváció elvesztéséhez vezethet. Onnan pedig nagyon könnyen beleeshetünk a szorongás, depresszió csapdájába. 

 

Mindenkinek van választása

 

Badarságnak tűnhet, hiszen a járványt nem tudjuk kiradírozni az életünkből. Akkor mégis hogyan választhatnánk?

Pedig mindenkinek a kezében ott a választás lehetősége. Választhatjuk a rettegést. Dönthetünk úgy, hogy a jelenlegi helyzetre kényszerpihenőként tekintünk. Élhetünk takaréklángon. De az idő telik. Ne pocsékoljuk el az időt a félelemre!

Válaszhatunk úgy, hogy kihozzuk a legtöbbet a jelenlegi helyzetből. Megtanulhatjuk, hogyan keressük a jót a mindennapokban. Szavazhatunk arra, hogy megéljük a pillanatot, megragadjuk a lehetőségeket, nem csak várakozunk. 

Ha sikerül felülkerekedni a negatív érzelmeken, akkor viselkedésünk megváltozik. Elkezdjük kerülni azokat a dolgokat, amelyek rossz hatással vannak lelkiállapotunkra. Szépen lassan elfogadjuk a szituációt, már nem akarunk mindenáron harcolni ellene. Idővel meglátjuk a minket körülvevő lehetőségeket. A fordulópont, amikor rájövünk, hogy akár meg is ragadhatnánk ezeket!

A fejlődéshez vezető út nem könnyű. Ha viszont egyszer elindultunk ezen az úton, minden egyes nap egy kicsit könnyebb lesz. Minden egyes nap közelebb kerülünk ahhoz, hogy elhagyjuk a rosszat, és megtanuljuk értékelni azt, amink van.

 

Így hozza ki a legtöbbet a helyzetből

 

A gondolkodásmódunk megváltoztatása nem egyik napról a másikra történik. Viszont fokozatosan, lépésről lépésre elsajátíthatjuk a pozitív életszemléletet: 

  • Ne hasonlítsa magát másokhoz! Látszólag mindenki produktív, hasznos dolgokra fordítja az energiáit. Ez viszont csak a felszín! Nem tudja, hogy legbelül hogyan érezhetnek mások. Inkább saját magára összpontosítson, hogy minden egyes nap egy kicsit erősebb legyen!
  • A karantén miatt rengeteg időt nyert. Ezt olyan dolgokkal töltse, amelyek építik Önt! Tanuljon, fejlessze önmagát, sajátítson el egy új készséget! Kerülje azokat a dolgokat, amelyek rombolják!
  • Ne azon idegeskedjen, hogy mi maradt ki az életéből, inkább keressen új célokat!
  • A jövő bizonytalan, ezen pedig felesleges aggodalmaskodni. Itt és most kell változtatni annak érdekében, hogy harmóniában élhessen. 
  • Erősítsük meg lelki állóképességünket! Ha lelkiállapotunk kiegyensúlyozott, könnyebben nézhetünk szembe az előttünk álló időszakkal. 

 

Vegye fel a harcot a félelem ellen!

 

Két lehetőségünk van. Az egyik, hogy a félelmet választjuk. A másik, hogy összeszedjük minden erőnket, és megpróbálunk változni, alkalmazkodni, fejlődni. Bár utóbbi a nehezebb, ez az, ami igazán megéri! Ehhez viszont erős lelki állóképességre van szükség. 

A Mannacsepp természetes étrendkiegészítő segítségével megerősíthetjük lelkünket. Rendszeres szedésével visszaszerezhetjük lelki egészségünket, hátat fordíthatunk a káros, negatív érzelmeknek, és könnyebben nézhetünk szembe az előttünk álló kihívásokkal. 

Eressze szélnek a félelmeit! Lépjen rá a fejlődéshez vezető útra!

 

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

 

Megrendelem

 

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

 

Érdekel a Manna csepp

 

 

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete