Természetes támogatás a léleknek
Maradt kérdése? Telefonon rendelne? +36 20/432-0222 (H-P: 9:00-15:00) ugyfelszolgalat@mannacsepp.hu

Sosem volt annyira könnyű a kapcsolattartás, mint a 21. században. Telefon, e-mail, sms, videóhívás, chat, a lehetőségek tárháza szinte végtelen. Ezek alapján mindenkinek több száz kedves ismerőssel, és jelentős baráti körrel kellene rendelkeznie.

Valahol azonban mégis félrecsúszott az egész, hiszen soha nem volt még annyi magányos ember, mint napjainkban! Legújabb blogbejegyzésünkben összeszedtük az e mögött álló okokat és a lehetséges megoldásokat.

Csak az idősek magányosak?

Ha tippelni kellene, hogy kik a legmagányosabbak, Ön is az időseket említené meg először? Sajnos tévhit, hogy a 60 év felettiek társadalmunk legmagányosabb tagjai. Bár valóban vannak köztük, akik egyedül tengetik mindennapjaikat, sokan aktív életet élnek, rendszeresen járnak társaságba, emberek közé.

Tudósok már rájöttek arra, hogy ezzel szemben a fiatal generáció tagjai egyáltalán nem bővelkednek társas kapcsolatokban. sőt. A 18 és 35 év közötti korosztály tagjai gyakran magányosabbak, mint idősebb társaik!

Ők azok, akik sokszor vannak egyedül. Akik szívesen kimozdulnának otthonról, de többnyire nincs kivel. Szintén ők azok, akik szívesen szereznének új barátokat, de nem tudják, hol is kezdjék. Nem csoda, hogy sokszor érzik magukat egyedül, magukra hagyatottan.

De mi állhat a magány mögött?

A virtuális kapcsolattartás veszélyei

Az elszigetelődés egyáltalán nem újkeletű betegség, ugyanakkor napjainkban jobban ki vagyunk téve ennek a veszélynek. Okoseszközeink biztonságába menekülünk az idegenek elől, elhatárolódunk a környezetünktől, megközelíthetetlennek tűnünk.

Online látszólag pezsgő társasági életet élünk, hiszen folyamatosan kapjuk az üzeneteket, de hogy mikor is találkoztunk személyesen azzal a régi barátunkkal, egy volt kollégánkkal, vagy a kedves egyetemi ismerősünkkel? Annak idejét sem tudjuk már.

A valódi kapcsolatok hiánya az egekbe emeli a stresszszintünket. A társas érintkezések alapvető emberi igényeink közé tartoznak. Ha hiányt szenvedünk belőlük, az beláthatatlan következményekkel járhat.

Az elszigetelt ember sokkal hajlamosabb a depresszióra. Úgy érezheti, a magány saját belső hibáiból fakad, ez pedig önsajnálatba, akár önutálatba taszíthatja.

Hogyan lehetséges megóvni a valódi kapcsolatainkat, és háttérbe szorítani a virtuálisakat?

Így óvja meg igaz kapcsolatait

Rohanó életünkben nehéz megtartani az értékes emberi kapcsolatainkat. A munka, az időhiány, a távolság könnyen szétszakíthatja a barátságokat, ismeretségeket, amelyek helyett nem köttetnek újak. De egy kis odafigyeléssel elejét vehetjük a magánynak.

Bármennyire is nehéz hete volt, bármennyire is zsúfolt a naptára, sose hagyja elsorvadni közeli kapcsolatait! Elképzelhető, hogy kezdetben nem lesz hozzá kedve, a találkozó után viszont meglepődhet, hogy egy kis csevegés mennyire feltöltheti és kikapcsolhatja.

Ismerkedjen új emberekkel! Van olyan kollégája, akivel pár mondatig tovább sosem jutott? Van olyan, aki Önhöz hasonlóan ugyanabba az edzőterembe jár? Vagy épp olyan kedves szomszédja, akivel szívesen beszélgetne? Akkor ragadja meg a lehetőséget!

Ne hagyja, hogy a virtuális tér elhalványítsa valós kapcsolatait! Bár kétségtelen, hogy rengeteg előnnyel jár, a veszélyeit sem szabad szem elől téveszteni.

Időnként mindannyian érezhetjük magunkat egyedül. Teljesen természetes, hogy vannak az életünkben olyan időszakok, amikor háttérbe szorulnak az emberi kapcsolatok. Törekedjünk arra, hogy ezek minél rövidebb ideig tartsanak!

Ne hagyja, hogy a magány tönkretegye a lelkét!

Az elszigeteltség gyorsan nyomot hagyhat a lelken. A sebek begyógyítása viszont ennél több időt vesz igénybe.

Mi a Mannacseppet használjuk, hogy minél előbb visszaállítsuk a kiegyensúlyozott lelkiállapotunkat. Ez a természetes étrendkiegészítő feloldja a lelki blokkjainkat, csökkenti a stressz káros hatásait, és visszaállítja a jó közérzetet.

Ne hagyja, hogy a magány végzetes sebet ejtsen lelkén! Tegyen ellene minél előbb!

RENDELJE MEG A MANNA CSEPPET MOST! (Kattintson a linkre!)

Megrendelem

Ha szeretne többet megtudni a Manna cseppről, kattintson a linkre:

Érdekel a Manna csepp

Hozzászolt Mannacseppek.info nyilvános bejegyzéséhez.
Martinkovicsné Szabó Bernadett:1üveggel be szedve és mintha ki cseréltek volna nagyon meg szerettem a manna cseppet sokkal energikusabb vagyok és nincs idegesség holnap rendelem a következő adagot 🙂
Tetszik · 8 · körülbelül 1 hete